- 20 Mayıs 2018
- 163
- 83
- 48
- 33
- Konu Sahibi sonbaharss
-
- #1.861
Çok teşekkür ederim canım doktorum da öyle diyo kalkmak yok sadece WC ve yemek onun dışında hep yatış artıkÇok geçmiş olsun şimdi iyisiniz inşallah rabbim zamanında sağ Salim kucağımıza aldırsın iş yapmamaya çalışın dinlenin faydası olacaktır
İnşallah canım sayılı gün çabuk geçer diyorlar inşallah öyle olur sizlerde yormayın sakın kendiniziBununla geçmiş olsun dinlenmek çok önemli dediğin gibi inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza dua edeceğim sizeBol bol dinlenin 30 lara da bşe kalmamış biraz daha sabır
İnşallah hayırlısıyla devam eder. Şimdi ikinci ikizlerime hamileyim 5+3 te gittiğimde doktorum zar zor bir keseyi gorebildi iki hafta sonra gel dedi. Gittim o da ne iki kese iki kalp atışı. Yani kısmet meselesi. Allah her zaman en hayırlısıni nasip etsin diye dua etmeliyizAy umut oldun canım ya 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. İnşallah devam eder sağ salim
MaşallahMerhabalar hanımlar 6 haftalık gebeyim dün ultrasonda ikiz dedi doktorumuz ama korkuyorum
Yok fakat doktor biri gelişemeyebilir yok olabilir dedi nasıl oluyor böyle birşey eşimle bende biraz tedirginiz bundan dolayı sizin ilk aylardaki ultrason görüntünüz var mı acaba bu şekilde oluyor değil mi ?Maşallahneden korkuyorsunuz aksi giden bir durum var mı şuan da
Sen dua et canım rabbim bilir onuYok fakat doktor biri gelişemeyebilir yok olabilir dedi nasıl oluyor böyle birşey eşimle bende biraz tedirginiz bundan dolayı sizin ilk aylardaki ultrason görüntünüz var mı acaba bu şekilde oluyor değil mi ?
Çift yumurta ikizi bunlar ilk başta herkese söyleniyor sanırım bana da söylenmişti 12.haftaya kadar bekledim kalp atışı duyulduğu halde . Sağlıklysa devam ediyor zaten hayırlı Uğurlu olsunMerhabalar hanımlar 6 haftalık gebeyim dün ultrasonda ikiz dedi doktorumuz ama korkuyorum
Umarım herşey yolunda gider hepimiz için tabiki tedirginim biraz birde gerçekten ağrılar cok oluyor korkuyorum birşey olacak diyeSen dua et canım rabbim bilir onuKorkma Allah çok büyük. Ben neler atlattım bu güne gelene kadar emin ol her ikiz annesi çok fazla şeyler yaşayarak geliyor geçiyor ama önemli olan onların sağlığı. Tek yumurta ikizi mi bunlar canım benim çift yumurta ikizi bir de alttan muayene etmişti ilk zamanlar beni doktor
Teşekkür ederim umarım sağlıklıdırlar çok ağrılarım oluyor normal mi ikiz olduğu için mi böyle acaba ne dersiniz ? Bide kahverengi akıntınız oldu mu hiç ?Çift yumurta ikizi bunlar ilk başta herkese söyleniyor sanırım bana da söylenmişti 12.haftaya kadar bekledim kalp atışı duyulduğu halde . Sağlıklysa devam ediyor zaten hayırlı Uğurlu olsun
Ay daha ilk aylarda böyle ise sona doğru ne olacak tahmin edemiyorum açıkcasıTabiki oluyor ağrı .☺ Bel ağrısı kasık ağrısı . Lekeyi bırak ben kaç kere kanamayla gittim hastaneye geçen yine geldi . Senin şuan yaşadığın yerleşme lekesidir doktoruna Bilgi verirsin yine . Sağlıkla tutunur inşallah bol bol dinlenin
Bende hala ufacık şeylerde evham yaşıyorum koşa koşa gelip buraya yazıyorum bakıyorum herkeste var bir nefes alıyorum . Dualarım sizinle sizde bana edinAy daha ilk aylarda böyle ise sona doğru ne olacak tahmin edemiyorum açıkcasıallah yardımcınız yardımcımız olsun ya zor gerçekten İnşallah ya gelişir inşallah ikiside sağlıkla gelir bana da dua edin
Herkese bebeğini bebeklerini sağlıkşa kucagına almayı nasip etsin inşallahBende hala ufacık şeylerde evham yaşıyorum koşa koşa gelip buraya yazıyorum bakıyorum herkeste var bir nefes alıyorum . Dualarım sizinle sizde bana edin
Hayirli olsun canimMerhabalar hanımlar 6 haftalık gebeyim dün ultrasonda ikiz dedi doktorumuz ama korkuyorum
Amin teşekkür ederim hepimiz inşallah sağlıkla kucagımıza alırızHayirli olsun canim
Iki kese var insallah saglikla kucagina alirsin
Aynen benim doktorumda ilk haftalar birisi devam etmeyebilir diyodu sürekli, nasipte ne varsa o. İnşallah sağlıkla ilerler ikisi de. Ağrı 5 ay oldu bende karnımın alt tarafı ağrıyodu şimdi de zor hareket ediyorum. kısacası zorluğu çok ama inşallah kucağımıza alınca yaşayacağız mutluluğunu.Yok fakat doktor biri gelişemeyebilir yok olabilir dedi nasıl oluyor böyle birşey eşimle bende biraz tedirginiz bundan dolayı sizin ilk aylardaki ultrason görüntünüz var mı acaba bu şekilde oluyor değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?