- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #18.021
Yaa canım tabikide zor benimde öyle dikişlerim acıyor artık ağzı boş kalsın istemiyor demek ki senin minik maşallahAğlıyor sürekli biberon verince susuyor. Öyle doyuyor ki, kusuyor yinede istiyor. Meme tutsa vercem az az çeksin diye tutmuyo katiyen. Kafasını diğer tarafa çeviriyo, dönmüyor bile. Beşiğe koy beşikten al, dikişlerim acıdı artık.
Aynen canım bende Philips aventin aldım tuttu. Yoksa emzik niyetine hep meme de durmak istiyor.Canım Philips aventin var onu denedin mi
En iyisini yapmışsın canım. Zaten meme de kaldıkları sürede hep çekmiyorlar meme ucunu emzik niyetine emiyorlar. Benimki öyle yapıyor. Emzik kurtarıcı olduAra ara dene canım alırlar belki.
Ben wee baby almıştım. Verdim tuttu. Sabaha kadar canıma okudu. Kardeşim bendeydi dün gitti. 15 gün kaldı kız ama dersleri başladı onunda. Eşim sabah halime acıdı mahvoldun sen gece diye. İstiyorki hep süt vereyim, meme tutsa neyse. Ama o kadar içmeye sütüm de yetmez ki. Göğsümü tutsa zaten o kadar çekemez. Rahatladım valla biraz.
Evet canım aldığım emzik Aventin yenidoğan emziği tutmuyor gene deCanım Philips aventin var onu denedin mi
Ara ara deniyorum canım ama alışmayacaklar sanırımAra ara dene canım alırlar belki.
Ben wee baby almıştım. Verdim tuttu. Sabaha kadar canıma okudu. Kardeşim bendeydi dün gitti. 15 gün kaldı kız ama dersleri başladı onunda. Eşim sabah halime acıdı mahvoldun sen gece diye. İstiyorki hep süt vereyim, meme tutsa neyse. Ama o kadar içmeye sütüm de yetmez ki. Göğsümü tutsa zaten o kadar çekemez. Rahatladım valla biraz.
Yaa canım tabikide zor benimde öyle dikişlerim acıyor artık ağzı boş kalsın istemiyor demek ki senin minik maşallah
Aynen canım bende Philips aventin aldım tuttu. Yoksa emzik niyetine hep meme de durmak istiyor.
En iyisini yapmışsın canım. Zaten meme de kaldıkları sürede hep çekmiyorlar meme ucunu emzik niyetine emiyorlar. Benimki öyle yapıyor. Emzik kurtarıcı oldu
Evet canım aldığım emzik Aventin yenidoğan emziği tutmuyor gene de
Ara ara deniyorum canım ama alışmayacaklar sanırım
Çok hıçkırıyordu valla doğruMaşallah maşallah kuzularimiza çok hickiriyordu anne karnında iştahlı olur yazıyordu hep araştırınca demek ki bizimkiler öyle
Benimki hem meme tutmuyor hem emzikİstemiyor valla teyzesi. Süt sağmaktan tükendim.
Benimki meme tutmuyor zaten, ne yapsam tutmuyor. Çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor. Hep ağzında biberon olsun istiyor. Lıkır lıkır içecek her dk versem.
Benim oğlanda meme tutmayacak mesela. Keşke meme tutsaydıda emzik tutmasaydı.
Ah arkadaşım allahım ikizi olanlara sabır güç kuvvet versin inşallah. Gerçekten ben bitanesiyle perişan oldum.Benimki hem meme tutmuyor hem emzikartık takmıyorum ama yoruldum çünkü gerçekten emmese mama var napim ki
Aminnnn arkadaşım inşallahAh arkadaşım allahım ikizi olanlara sabır güç kuvvet versin inşallah. Gerçekten ben bitanesiyle perişan oldum.
Canım instagram da emzirme danışmanı diye bi sayfa var oraya bi bak istersen meme reddine çözümler sunuyorİstemiyor valla teyzesi. Süt sağmaktan tükendim.
Benimki meme tutmuyor zaten, ne yapsam tutmuyor. Çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor. Hep ağzında biberon olsun istiyor. Lıkır lıkır içecek her dk versem.
Benim oğlanda meme tutmayacak mesela. Keşke meme tutsaydıda emzik tutmasaydı.
Ayy beni çok güldürdün yaAminnnn arkadaşım inşallahBazen beynim uyuşuyor inan saçmasapan şeyler yaşıyorum uykusuzluktan çocuğu beşikte sallıyorum aynanın önünde alt açma duruyor onu bebek sanıyorum sallarken alıp kucağıma piş piş yapıyorum kendime bi geldim kendimden korktum napıyorsun dedim ya napıyorsun sonra annemi uyandırdım hemen Dedim gel bekle çocukları yoksa ben galiba çıldırıyorım
Benimki hem meme tutmuyor hem emzikartık takmıyorum ama yoruldum çünkü gerçekten emmese mama var napim ki
Canım instagram da emzirme danışmanı diye bi sayfa var oraya bi bak istersen meme reddine çözümler sunuyor
Allah güç kuvvet versin canım sana. Ben bitaneyle perişan oldum sen nasıl dayanıyorsun kim bilir.Aminnnn arkadaşım inşallahBazen beynim uyuşuyor inan saçmasapan şeyler yaşıyorum uykusuzluktan çocuğu beşikte sallıyorum aynanın önünde alt açma duruyor onu bebek sanıyorum sallarken alıp kucağıma piş piş yapıyorum kendime bi geldim kendimden korktum napıyorsun dedim ya napıyorsun sonra annemi uyandırdım hemen Dedim gel bekle çocukları yoksa ben galiba çıldırıyorım
Hiç sorma eşimle bizde çok Güldük sonraAyy beni çok güldürdün yaAllah hem iyiliğini versin hemde yardımcın olsun
Canım yemeği falan düşünme lohusa kadının evine gelen yemek aramasın mümkünseBenim çok canım sıkılıyor, sanki beni istemiyor gibi düşünüyorum. Kv aradı gene başladı ben demiştim sen biberona alıştırdın demeye. Cuma günü gelirim diyor, eşi yaşlı onuda getirecekmiş. Adam iyi bi adam ama kulakları duymuyor bangır bangır TV açıyor. Kv'nin arabasını bakıma götürecekmiş eşim öyle istiyor hanımefendi tam sırası ya. Akşama kadar başımda duracaklar yemek derdi ayrı, meme muhabbeti ayrı. Şimdiden gerildim.
Bi bakayım canım.
Amin canım sağol perişanım bendeAllah güç kuvvet versin canım sana. Ben bitaneyle perişan oldum sen nasıl dayanıyorsun kim bilir.
Hiç sorma eşimle bizde çok Güldük sonraSağolasın canım amin
Canım yemeği falan düşünme lohusa kadının evine gelen yemek aramasın mümkünse
Amin canım sağol perişanım bendeyarın bir de 1 aylık aşımız var bakalım neler olacak
Benim çok canım sıkılıyor, sanki beni istemiyor gibi düşünüyorum. Kv aradı gene başladı ben demiştim sen biberona alıştırdın demeye. Cuma günü gelirim diyor, eşi yaşlı onuda getirecekmiş. Adam iyi bi adam ama kulakları duymuyor bangır bangır TV açıyor. Kv'nin arabasını bakıma götürecekmiş eşim öyle istiyor hanımefendi tam sırası ya. Akşama kadar başımda duracaklar yemek derdi ayrı, meme muhabbeti ayrı. Şimdiden gerildim.
Bi bakayım canım.
Yaa canım tabikide zor benimde öyle dikişlerim acıyor artık ağzı boş kalsın istemiyor demek ki senin minik maşallah
Canım yemeği falan düşünme lohusa kadının evine gelen yemek aramasın mümkünse
Amin canım sağol perişanım bendeyarın bir de 1 aylık aşımız var bakalım neler olacak
Gelsin yemeğini kendi yapsın canımBir de çocukla yemek derdine düşme boşver
Benimde yarın tranferimmBen geldim canimyarin transfer var hayirlisi ile bakalim ne olacak
Yazık kadına işte kendinden olmayan Seni düşünmüyor ne dersen de.Valla anneannem geldi bugün, yemek yaptı gitti kendi ben aç değilim diye yemedi bile. Anneannem kvden yaşlı haliyle. Kv gayet sağlam, daha benden iş bekliyo. Konuşmaları bile kinayeli, bugün hala ben demiştim tutmayacak meme diyordu.
Valla bende öyle düşünüyorum. Yapsın yesinler. Biraz düşünceli olsa zaten araya kendi işlerini sıkıştırmaz.
Benimki hem meme tutmuyor hem emzikartık takmıyorum ama yoruldum çünkü gerçekten emmese mama var napim ki