- 14 Mart 2008
- 6.032
- 5.155
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.981
Evet olabilir canım bizimki nasıl desem kabarcık kabarcık gibiydi dilinin üstü ve kalın bir tabakaydıAglama yok. Emme reddi de yok. Acaba sutun beyazi olabilir mi ?
benim de sütüm çok yok yetmiyor bende aptamil kullanıyordum şimdi sma geçtim daha iyi dediler onu kullanıyoruz uyku günde 2 saat zar zor yoksa biri kalkıyor biri yatıyor derken vakit olmuyor ve emmiyorlar ağlıyorlar sürekli memeyi reddediyorlar 10 gündür meme reddiyle uğraşıyorum düzelmedi oğlanda yoktu onda da başladı bende sağıyorum ama onda da çok çıkmıyor süt zaten mamayla büyüyecekler mecbur
Gaz yapıyormuş çikolata öyle dedi doktor tamamen kesme ama az ye dedi
Çok zorlanıyorum bende gece görümcemle gündüz annemle bakıyoruz süt mümkün değil yetmesi zaten mama veriyoruz biberona alıştıkları için meme istemiyorlar
İshal sorunumuz hiç olmadı ama acaba diyorum aptamil daha mı az gaz yapıyordu geceleri özellikle kızım çok ağlıyor gazdan sma mı yaptı diyorum eşimde hayır ben araştırdım sma çok iyi mama diyor anne sütüne yakın diyor bence satmak için bahane bunlar benim için önemli olan gazBen de sma ya geçim dedim ama sağlık ocağındaki dr aptamil daha iyi dedi büyümelerinde daha etkili dedi . Bir de kendisi aptamil den sma ya geçmiş ama çocuklar ı ishal falan olmuş tekrar aptamil e dönmüş.
Goz masaji da iyi geliyor göze internetten bak.istersen
Ne damlasi cnm antibiyotikli birseymi
Benimkinin de burnu bi haftalık dan beri tıkalı canım. Tam temizleyemiyorum bi türlü
Gunde 4 tane buyuk cikolata yiyorum kasilma yapiyor diye doya doya yiyemiyordum
Benim oglanin dilide beyaz pamukcukmudur sence. Ama emmiyo
Korona bizi maf etti doktoru aradim bunun icin gelme dilini sil gecmiosa mantar ilaci al dediKiloda yapmıyo nasılsa bu dönem. Bende çok yiyorum.
Benimkininde beyaz, doktor hafif pamukçuk var dedi. Karbonatlı suyla sil dedi.
Bende ilk iki gün sütüm az gelince mama aldım sma önerdiler sma aldık. Mamada pamukçuk gibi yapıyor. Şimdi vermiyorum mama ama sütün kalıntıları da kalıyor. Doktor gazlı bez ve karbonatla temizle dedi yaptım güzel temizledi. Kalırsa bakteri oluşumu yaparmışİshal sorunumuz hiç olmadı ama acaba diyorum aptamil daha mı az gaz yapıyordu geceleri özellikle kızım çok ağlıyor gazdan sma mı yaptı diyorum eşimde hayır ben araştırdım sma çok iyi mama diyor anne sütüne yakın diyor bence satmak için bahane bunlar benim için önemli olan gaz
Ben yiyemiyorum hiç yaKiloda yapmıyo nasılsa bu dönem. Bende çok yiyorum.
Benimkininde beyaz, doktor hafif pamukçuk var dedi. Karbonatlı suyla sil dedi.
Korona bizi maf etti doktoru aradim bunun icin gelme dilini sil gecmiosa mantar ilaci al dedi
Ben yiyemiyorum hiç yaZar zor yiyorum hiç iştahım yok hem de hiç bu arada otri bebe çok işe yarıyor cnm doktor bana her beslenme öncesi temizle dedi. Bide serum fizyolojik olarak da ben mustelanınkini aldım tavsiye ederim
Acaba sma mı yaptı bize de pamukçuk ben değiştireceğim mamayı zaten aptamil conformil alacağım karbonatlı gazlı bezle günde 4 kez siliyorum baya hafiflediBende ilk iki gün sütüm az gelince mama aldım sma önerdiler sma aldık. Mamada pamukçuk gibi yapıyor. Şimdi vermiyorum mama ama sütün kalıntıları da kalıyor. Doktor gazlı bez ve karbonatla temizle dedi yaptım güzel temizledi. Kalırsa bakteri oluşumu yaparmış
Bende aptal gibi unutmuşum bugün almayı dönerken. Yarın eşime aldırıcam gazlı bezle karbonat.Acaba sma mı yaptı bize de pamukçuk ben değiştireceğim mamayı zaten aptamil conformil alacağım karbonatlı gazlı bezle günde 4 kez siliyorum baya hafifledi
Peki canım deniz suyu olarak ne kullanıyorsunDoktor onuda gösterdi canım, günde 3 4 kez göz masajıda yapıcam. İnternettende baktım biraz. İnşallah geçer.
Şu an süt sağıyorum kalkıp bakınca yazayım adını. Göz ve kulak damlası yazıyordu üzerinde.
Otri bebe işe yaradı sanki biraz. Daha 1 kez kullandık ama güzel çektik, kutudan 2 adet uç çıktı yirmili sipariş ettim o gelsin hergün yapıcam.
Acaba sma mı yaptı bize de pamukçuk ben değiştireceğim mamayı zaten aptamil conformil alacağım karbonatlı gazlı bezle günde 4 kez siliyorum baya hafifledi
Otri bebenin damlası var canım burun için onu aldım. Önce onu damlatıyorum sonra çekiyorum aspiratörüyle.Peki canım deniz suyu olarak ne kullanıyorsun
Karbonat çok işe yarıyor gerçekten canımBende aptal gibi unutmuşum bugün almayı dönerken. Yarın eşime aldırıcam gazlı bezle karbonat.
Canım ben kulak temizleme pamuğu varya ona gazlı bez doluyorum öyle siliyorum yoksa arkalar kalıyorCanım dilinin tamamını nasıl temizliyorsun ? Ben sadece uç kısmını yapabiliyorum
Sma yapıyor olabilir canım. İyi diyorlar ama tabi sen hangisinin iyi olduğunu deneyerek daha iyi görürsün. Bildiğinden şaşma sen en iyisiAcaba sma mı yaptı bize de pamukçuk ben değiştireceğim mamayı zaten aptamil conformil alacağım karbonatlı gazlı bezle günde 4 kez siliyorum baya hafifledi
İlk sefer aptamil kullanmıştık aslında gaz sorunumuz bu kadar değildi pamukçuktan daha çok gaz zorluyor bizi gece boyu uyumadığı oluyorSma yapıyor olabilir canım. İyi diyorlar ama tabi sen hangisinin iyi olduğunu deneyerek daha iyi görürsün. Bildiğinden şaşma sen en iyisi
Karbonat çok işe yarıyor gerçekten canım
Canım ben kulak temizleme pamuğu varya ona gazlı bez doluyorum öyle siliyorum yoksa arkalar kalıyor