-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.621
stres yapma inşallah güzel haberler alırsın.Merhaba arkadaslar, 20.01.2020 tarihinde 1 adet 4bb kalitesinde 5. Gün embriyosu yerleştirildi. Transfer gününden itibaren karın kasık bel agrısı göğüslerimde aşırı hassasiyet şikayetlerim oluyordu hep hatta bu beni çok umutsuzluğa düşürüyordu. Sanki adet olmam gerekiyorda ilaçlar yüzünden olamıyormuşum gibi. Hiç yatmadım günlük işlerim ne ise hep yaptım kendimi sakınmadım. Transferden 6 gün sonra ultra erken gebelik testi yaptım çıkmadı, bugün 8. Günüm ve dayanamayıp kan verdim 53.46 çıktı. Tabi 12. Günde tekrar yaptırmam lazım. Şuan için normal bir değer olduğunu söyledi drum inşallah artarak devam eder. Beklemek çok zor heleki uzun zaman tedavi gören ve dafalarca deneyen anne baba adayları için dahada zor.. Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
doktorunu ara istersen bir ama korkma sakin olKızlar yaa kızım yolda ağladı. Kucağıma alıp biraz taşımak zorunda kaldım. Şimdi kahverengi lekelenmem var
Oo hayirlisi. Bende hic silik cizgide cikmadi. Hem test erken testti hemde adetim gecikti o yuzden hamile degilimdir
Kaçıncı gunundesinOo hayirlisi. Bende hic silik cizgide cikmadi. Hem test erken testti hemde adetim gecikti o yuzden hamile degilimdir diyorum.heralde cikardi.
Aynen öyle, ama ben 4. gün bile çıkmayacağını bilerek test yaptımKızlar benim transferim şubatta ama bu topici takip ediyorum:) test konusunda nacizane fikrim şöyle, 12. Günden önce yaptığınız testin aslında kafanızı karıştırmak dışında faydası olmuyor sanki. Yani diyelim ki pozitif çıktı, tam emin olamıyorsunuz acaba artacak mı gerçekten pozitif mi vs diye ne tam sevinç ne tam üzüntü. Diyelim ki negatif çıktı, bu sefer de daha erken miydi acaba idrarda mı çıkmadı vs gibi hem üzüntü hem umut karışık bir psikoloji oluyor. Her ikisi de işkence bana göre:) O yüzden bence een az 10 gün bekleyelim hepimiz derim.
Dinlen hemen, bugün yat bir süre. Dr una da haber ver.Kızlar yaa kızım yolda ağladı. Kucağıma alıp biraz taşımak zorunda kaldım. Şimdi kahverengi lekelenmem var
13. Ocakta catlatma ignesi yapilmisti cnm.Kaçıncı gunundesin
mrba arkadaşım hayırlısı olsun sonucun.4BB nasıl oluyo kalite anlamında bilmediğim için soruyırum.ilk denemeniz myidı taze mi donmus mu?sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Merhaba arkadaslar, 20.01.2020 tarihinde 1 adet 4bb kalitesinde 5. Gün embriyosu yerleştirildi. Transfer gününden itibaren karın kasık bel agrısı göğüslerimde aşırı hassasiyet şikayetlerim oluyordu hep hatta bu beni çok umutsuzluğa düşürüyordu. Sanki adet olmam gerekiyorda ilaçlar yüzünden olamıyormuşum gibi. Hiç yatmadım günlük işlerim ne ise hep yaptım kendimi sakınmadım. Transferden 6 gün sonra ultra erken gebelik testi yaptım çıkmadı, bugün 8. Günüm ve dayanamayıp kan verdim 53.46 çıktı. Tabi 12. Günde tekrar yaptırmam lazım. Şuan için normal bir değer olduğunu söyledi drum inşallah artarak devam eder. Beklemek çok zor heleki uzun zaman tedavi gören ve dafalarca deneyen anne baba adayları için dahada zor.. Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
Ne tarz vitaminler sipariş ettinizAcaba şimdi bu kanama pozitif olduğu anlamına mı gelir? Benim hiç umudum yoktu. Hatta önümüzdeki ay için yumurta kalitesini yükseltecek vitaminler sipariş ettim
kan verin eger pozitifse ona göre kanamanın önlemini alın bence.Kan versem mi kızlar? Doktor beşte ancak müsait oluyor. Onun aramasını bekleyeyim en iyisi
mrb bende de kalitesiz embriyo oluyodu öylesine transfer oldum ilk 3 transferimde de.bu 4.denemem de en az 40 gün prowomen ve teatrio kullandım çok şükür kaliteli embriyolarım oldu donduruldu şubatta transferim.Ne tarz vitaminler sipariş ettiniz
Kanamanın en büyük ilacı progestan. Onu kullanıyorum zatenkan verin eger pozitifse ona göre kanamanın önlemini alın bence.