2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini strese sokma canım. Ben geçen sene düşük yaptım son güne kadar leke filan gelmedi. Akıntı leke hiç bişey yoktu. Mayısta kimyasal gebelik geçirdim yine aynı şekilde ne leke ne akıntı oldu.
İnşallah canım benim sağolasın korkup bekliyoruz işte napalım:)
 
Biri erken gebelik testi diğeri ucuz test.
hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin.bnde adet olmayı bekliyorum dondurulmus transfer olacagım ilkkez.bu 4.denemem allah bu kez beni ve isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun inşallah.
 
Kızlar benim transferim şubatta ama bu topici takip ediyorum:) test konusunda nacizane fikrim şöyle, 12. Günden önce yaptığınız testin aslında kafanızı karıştırmak dışında faydası olmuyor sanki. Yani diyelim ki pozitif çıktı, tam emin olamıyorsunuz acaba artacak mı gerçekten pozitif mi vs diye ne tam sevinç ne tam üzüntü. Diyelim ki negatif çıktı, bu sefer de daha erken miydi acaba idrarda mı çıkmadı vs gibi hem üzüntü hem umut karışık bir psikoloji oluyor. Her ikisi de işkence bana göre:) O yüzden bence een az 10 gün bekleyelim hepimiz derim.
 
hayırlı olsun :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…