Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim zaten bi tane cocugum var :) ben ikinci bebegibistiyorum artik siperm kalitesinin olmamasi bebekte herhangi bir anomalinin sebebi olabolirmi dusunuyorum bazen o yuzden ama asla birakmaz :)

Benim zaten bi tane cocugum var :) ben ikinci bebegibistiyorum artik siperm kalitesinin olmamasi bebekte herhangi bir anomalinin sebebi olabolirmi dusunuyorum bazen o yuzden ama asla birakmaz :)
Allahın izni ile hiçbir şey olmaz merak etmeyin :) Normal şartlarda annenin vücudu hazırlaması için en erken 3-4 ay önceden sigarayı bırakması gerekiyor, durumun baba ile alakası yok:)

Merhabalar hanımlar ben de yaklaşık yirmi gündür takip ediyorum sizleri ben de ocakta ilk denemeyi yapmayı düşünüyorum yedi yaşında bir kızım var sonra bir kez gebelik sonlandırma oldu bebeğimde anomali olduğu için bir kez de yine yedi haftalıkken kalbi durmuştu kürtajım var umarım bu sefer sağlıklı bir bebeğim olur güzel haberle paylaşırız buradan

Benimde kürtajım var cok korkuyorum

En kısa zamanda tüm güzellikler seninle olsun kardelen :)
Çok iyi bir anne olacağına eminim

bnde geldimmm

En kısa zamanda tüm güzellikler seninle olsun kardelen :)
Çok iyi bir anne olacağına eminim
Umarım öyle olur. Artık üzülmeyi üstelemeyi bıraktım. Bardağın dolu tarafından bakıyorum.
Sen ameliyatından dolayı bekleyecek misin yoksa hemen düşünüyor musunuz?

Döndüm kuzum , doktor takibi ile ilerliyorm. Aslında ilerlemiyorum bi tık yuk hala daha . Sen nasılsın ?
Olur inşallah canım, malum sabır istiyor bu işler. Doktor ne diyor? Yumurta takibi yaptırıyorsun demi?
Daha iyiyim bende çok şükür. Oluruna bıraktım tamamen. Ha elimden geleni yapıyorum tabi ki ama çok da kasmıyorum artık.

2mm lik çikolata kistim 4 cm olmuş , sağ taraf temiz dedi , 2 aydır 1 tane yumurta gelişiyor sadece işte. Değerler falan hepsi normal çıktı ama , kist olunca ihtimal düşüyor ama olmayacak diye birşey yok dedi. Öyle işte yarında progesterona bakıcak, ilaç vericem dedi ...iştee benimki baya uzun işşş........

Yok yok öyle umutsuz olup da gözünden büyütme. Evet meşakkatli işler ama halledilmeyecek işler değil canım.

Yok yok öyle umutsuz olup da gözünden büyütme. Evet meşakkatli işler ama halledilmeyecek işler değil canım.
ayy nebileyimm bazen yorgunluk çöküyor bu konu yüzünden. Milletin bi de sorması yok mu ayy yokk mu daha bişi demesii pff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…