-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Benim zaten bi tane cocugum var :) ben ikinci bebegibistiyorum artik siperm kalitesinin olmamasi bebekte herhangi bir anomalinin sebebi olabolirmi dusunuyorum bazen o yuzdenEşinizin sigara kullanması ile sizin hamileliğiniz bir ilgisi yok :) tabiki sperm kalitesini düşürüyor olabilir ama bu bir sorun değil tabi ki :) eşi sigara kullanıp çatırçatır hamile kalıp doğuran binlerce kadın var
Eğer kalamıyor olsaydım inan ben kalamazdım eşim günde tam 3kere nargile içiyorve nargle yani
Allahın izni ile hiçbir şey olmaz merak etmeyin :) Normal şartlarda annenin vücudu hazırlaması için en erken 3-4 ay önceden sigarayı bırakması gerekiyor, durumun baba ile alakası yok:)Benim zaten bi tane cocugum var :) ben ikinci bebegibistiyorum artik siperm kalitesinin olmamasi bebekte herhangi bir anomalinin sebebi olabolirmi dusunuyorum bazen o yuzdenama asla birakmaz :)
Tm o zaman o da ne hali varsa gorsun basa cikamiyorum cunku :)Allahın izni ile hiçbir şey olmaz merak etmeyin :) Normal şartlarda annenin vücudu hazırlaması için en erken 3-4 ay önceden sigarayı bırakması gerekiyor, durumun baba ile alakası yok:)
Ben aslinda ikinci bebegi istiyorum bi tane oglum var.sadece onun sigara icmesi bebegin sagligini etkilermi diye dusunmustum o yuzden biraksin istiyordum ama o da bir sorun teskil etmiyormusEşiniz de sperm testi verebilir aslında. Kafanız rahat eder en azından.
Allah bağışlasın.Ben aslinda ikinci bebegi istiyorum bi tane oglum var.sadece onun sigara icmesi bebegin sagligini etkilermi diye dusunmustum o yuzden biraksin istiyordum ama o da bir sorun teskil etmiyormus
Tesekkur ederim insallah bi sorun olmaz :) Rabbim evlatla sinamasin kimseyiAllah bağışlasın.
Babanın sigara içmesiyle bebeğin sağlığının etkileneceğini sanmıyorum, içiniz rahat olsun. :)
Amin inşallah. Evlat hasreti nedir iyi biliyorum.Tesekkur ederim insallah bi sorun olmaz :) Rabbim evlatla sinamasin kimseyi
Benimde kürtajım var cok korkuyorumMerhabalar hanımlar ben de yaklaşık yirmi gündür takip ediyorum sizleriben de ocakta ilk denemeyi yapmayı düşünüyorum yedi yaşında bir kızım var sonra bir kez gebelik sonlandırma oldu bebeğimde anomali olduğu için bir kez de yine yedi haftalıkken kalbi durmuştu kürtajım var umarım bu sefer sağlıklı bir bebeğim olur güzel haberle paylaşırız buradan
Bir sonraki aya temiz bir sayfa açıyoruz o halde :)Regl oldum
En kısa zamanda tüm güzellikler seninle olsun kardelen :)Tabi ki de. Bende her zaman onu savunurum. Bizler elimizden geleni yapalım da takdiri Allah'tan tabi.
Evet çağımızda interneti, sosyal medyayı bilinçli kullanınca bizde kendimizi bazı konularda geliştirmiş oluyoruz.
Melodiacım ben 1,5 senedir düşünüyorum. Eşimde problem vardı. Ameliyat oldu. Bakalım bekliyoruz her an.
Canım sen zaten Haziran gibi düşünmüyor muydun.. ben mi yanlış htırlıyorumRegl oldum
Merhaba :)
2020 yılı için bir çok başlık var ama bir çoğu 2020 yılına hamile girecek olanlar. Ben 2020 yılında bebek düşünenler için bu konuyu açtım.
Mart 2020 yılında eşimle 5. evlilik yılımızı dolduruyoruz ve artık bebek istiyoruz.
Aralık ayında folik asit kullanmaya başlayıp mart ayında çalışmalara başlarız diye umuyoruz.
Bu döneme kadar fazla olan bir kaç kilomu vermek, sağlıklı beslenmeye alışmak ve kan değerlerimi yükseltmek istiyorum.
Demir oranım çok çok düşük ve bu hamilelikle tehlikeli diye biliyorum. Önümdeki 3 ay boyunca daha sağlıklı bir birey olmak için çalışacağım.
Konu için erken olduğunu düşünenler olabilir fakat ben çok heyecanlıyım.
1. LİSTE
Umarım öyle olur. Artık üzülmeyi üstelemeyi bıraktım. Bardağın dolu tarafından bakıyorum.En kısa zamanda tüm güzellikler seninle olsun kardelen :)
Çok iyi bir anne olacağına eminim
bnde geldimmm
Döndüm kuzum , doktor takibi ile ilerliyorm. Aslında ilerlemiyorum bi tık yuk hala daha . Sen nasılsın ?balbocegi35 canım hoşgeldin. Nasılsın? Bir süre ara vereceğim buralara diyordun en son, döndün demek.
Olur inşallah canım, malum sabır istiyor bu işler. Doktor ne diyor? Yumurta takibi yaptırıyorsun demi?Döndüm kuzum , doktor takibi ile ilerliyorm. Aslında ilerlemiyorum bi tık yuk hala daha . Sen nasılsın ?
2mm lik çikolata kistim 4 cm olmuş , sağ taraf temiz dedi , 2 aydır 1 tane yumurta gelişiyor sadece işte. Değerler falan hepsi normal çıktı ama , kist olunca ihtimal düşüyor ama olmayacak diye birşey yok dedi. Öyle işte yarında progesterona bakıcak, ilaç vericem dedi ...iştee benimki baya uzun işşş........Olur inşallah canım, malum sabır istiyor bu işler. Doktor ne diyor? Yumurta takibi yaptırıyorsun demi?
Daha iyiyim bende çok şükür. Oluruna bıraktım tamamen. Ha elimden geleni yapıyorum tabi ki ama çok da kasmıyorum artık.
Yok yok öyle umutsuz olup da gözünden büyütme. Evet meşakkatli işler ama halledilmeyecek işler değil canım.2mm lik çikolata kistim 4 cm olmuş , sağ taraf temiz dedi , 2 aydır 1 tane yumurta gelişiyor sadece işte. Değerler falan hepsi normal çıktı ama , kist olunca ihtimal düşüyor ama olmayacak diye birşey yok dedi. Öyle işte yarında progesterona bakıcak, ilaç vericem dedi ...iştee benimki baya uzun işşş........
ayy nebileyimm bazen yorgunluk çöküyor bu konu yüzünden. Milletin bi de sorması yok mu ayy yokk mu daha bişi demesii pffYok yok öyle umutsuz olup da gözünden büyütme. Evet meşakkatli işler ama halledilmeyecek işler değil canım.