Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
m_aslicim merhaba.
2 haftada 2.3 kg verdim.
Aslında kilo problemim yok. Sağlık sebebiyle vermem gerekiyordu. Fazla kilom olmadığı için biraz zor kilo veriyorum.
5 haftada da toplan 4.3 kg gitti.

Merhaba kizlar,bizde 3,5 senelik evliyiz ve bu sene bebek düşünüyoruz kısmetse. Geçen ay ilk kez ovülasyon testiyle denedik. Bat'a 2 gün var,umarım regl olmam^^ dayanamayip erken test yaptim fakat negatif çıktı. Ilk deneme olmasina ragmen ya olmazsa korkusu sarmaya basladi icimi.2 hafta bile beklemek o kadar zor geliyormus ki. Cok ertelememek lazim aslinda. Ne zaman olacağını bilemiyoruz çünkü.

Hepimizin öyle olur umarım.
Burada sıra sıra güzel haberler paylaşırız :)
İnşallah.
Kilomu verdim, vitaminlerimi kullanıyorum, spor yapıyorum, sağlıklı besleniyorum daha ne yapayım demi :)
Şaka bir yana tabi vakti gelmeyince gül açmaz der annem. Bakalım nasip artık.

İnşallah.
Kilomu verdim, vitaminlerimi kullanıyorum, spor yapıyorum, sağlıklı besleniyorum daha ne yapayım demi :)
Şaka bir yana tabi vakti gelmeyince gül açmaz der annem. Bakalım nasip artık.
Olsun biz elimizden geleni yapalım da
En azından bilinçli anneler olacağız buna çok seviniyorum. Rastgele iş değil ki bu :)
Sen ne zaman düşünüyordun kardelen ?

Regl oldum

Olsun biz elimizden geleni yapalım da
En azından bilinçli anneler olacağız buna çok seviniyorum. Rastgele iş değil ki bu :)
Sen ne zaman düşünüyordun kardelen ?
Tabi ki de. Bende her zaman onu savunurum. Bizler elimizden geleni yapalım da takdiri Allah'tan tabi.
Evet çağımızda interneti, sosyal medyayı bilinçli kullanınca bizde kendimizi bazı konularda geliştirmiş oluyoruz.
Melodiacım ben 1,5 senedir düşünüyorum. Eşimde problem vardı. Ameliyat oldu. Bakalım bekliyoruz her an.

Bende bebek istiyorum bugun kadin doguma gidecegim kan tahlillerimi yaptiracam.jinekolojik muayene olmustum bi sorun yoktu zaten folik asitede baslayacam vucudumu temizlemek icin de hacamat yaptirmayi dusunuyorum tek sorun esime sigarayi biraktiramiyorum insallah onun yuzunden bor sorun yasamam

Eşinizin sigara kullanması ile sizin hamileliğiniz bir ilgisi yok :) tabiki sperm kalitesini düşürüyor olabilir ama bu bir sorun değil tabi ki :) eşi sigara kullanıp çatırçatır hamile kalıp doğuran binlerce kadın var
Eğer kalamıyor olsaydım inan ben kalamazdım eşim günde tam 3kere nargile içiyor ve nargle yani

Eşiniz de sperm testi verebilir aslında. Kafanız rahat eder en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…