- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Aslında benim amacım 2020 yılında gebelik çalışması yapanlar için grup kurmaktıYalnız ben grubu anlamadım
Grup 2020 de gebelik düşünenler mi ? yoksa 2020 ye gebe olarak girmek isteyenler mi
eğer 2020 ye gebe olarak girmek isteyenler ise bat sat olayı falan , konuyu takip edemiyor olacağım çünkü önümüzdeki 6-7 aylık süreçte gebelik dşünmüyorum
Hoş geldin aramıza :)Herkese selamlar, bizde 14 aylık evliyiz 2 aydır çocuk düşünüyoruz ilk ay ovulasyon dönemidir falan bilgim olmadığı içinn olmadı, ama bu ay baya bilgili yaklaştık, testlerimi günü gününe yaptım yumurtlamayı değerlendirdim ve bata son 6-7 gün heyecanla bekliyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Unutmamışsın diyeti :)Çok teşekkür ederim :)
Evet çok önerilen bir doktordu halbuki ama yıldızımız uyuşmadı demek ki..
Hepimizin öyle olsun :) diyet nasıl gidiyor ?
2020 yılında çalışmalara başlayacak olanlar içtiğim açtığım gruba 2020 yılında hamile olmak isteyenler de katıldı :)
Bende gebelik listemizi erken açma kararı aldım.
Katılmak isteyenler son adet tarihini yazarsa listeyi başlatalım :)
İlgi alan konularımı kolay kolay unutmuyorum :)Unutmamışsın diyeti :)
2 hafta da 2,5 kilo verdim. Şuan için güzel gidiyor.
Evet diyetisyen eşliğinde verdim. Yoksa tek başıma irademe sahip çıkamazdım.İlgi alan konularımı kolay kolay unutmuyorum :)
Çok güzel vermişsin tebrik ederim.Bende bugün diyete başladım tekrardan en kısa zamanda verebilirim umarım
Bir sonraki hamileliğin sağlıkla olsun inşallah.O zaman bende kendimi tanıtayım 2 yıllık evliyim
1 tane kaybım var maalesef.. 2,5 ay öne kürtaj oldum tek yumurta ikizlerine hamile idim..
Nasip olursa Mayıs-Haziran gibi tekrardan düşüneceğiz..
23eylül son adet tarihigrubu bozduk mu naptık ya
İstanbul fena sallandı kızlar
Silivri 5.9
Evet diyetisyen eşliğinde verdim. Yoksa tek başıma irademe sahip çıkamazdım.
İstikrarlı olunca veriliyor, verebileceğine inanıyorum :)
Yok hayır doktorun verdiği yasak bu ay bitti aslında.. benim beklemem biraz kafamı toparlamak psikolojik olarak çünkü çok zor oldu benim için.. 3 aylıklardı elleri kolları hep oynuyordu meleklerimin :) henüz tam anlamı ile bitiremedim beyinde malesef.. hem biraz toparlanmış olurum diye düşndüm, hemde işyeri gereği anca o zamanlar olabilecek iş mevzuları yani.. bu sebepten en mantıklısı Mayısta başlarız dedik nasipse :)Bir sonraki hamileliğin sağlıkla olsun inşallah.
Bu kadar süre dinlenmenizi doktor mu önerdi ?
Her kötüde bir iyilik..Yok hayır doktorun verdiği yasak bu ay bitti aslında.. benim beklemem biraz kafamı toparlamak psikolojik olarak çünkü çok zor oldu benim için.. 3 aylıklardı elleri kolları hep oynuyordu meleklerimin :) henüz tam anlamı ile bitiremedim beyinde malesef.. hem biraz toparlanmış olurum diye düşndüm, hemde işyeri gereği anca o zamanlar olabilecek iş mevzuları yani.. bu sebepten en mantıklısı Mayısta başlarız dedik nasipse :)
Maalesef canım.. geçen gün hastaneye gittim. tüm kontrollerimi yaptırdım şimdilik bir sorun yok şükür :) değerlerim vitamin demir folik hepsi iyi çıktıHer kötüde bir iyilik..
Hiç kolay değil yaşadıkların. Umarım tekrar çok sağlıklı bir bebeğe sahip olursun.
İyi düşünmüşsün ertelemeyi. Vücut toparlansa bile aklı kolay toparlanamıyor insanın
Oh süper :)Maalesef canım.. geçen gün hastaneye gittim. tüm kontrollerimi yaptırdım şimdilik bir sorun yok şükür :) değerlerim vitamin demir folik hepsi iyi çıktı
Benim de kilo vermem gerekBende 2020 Temmuz Ağustos ayı başlangıç olarak düşünüyorum, her ne kadar eşim biraz daha erteleme taraftarı olsa da. 2 yıllık evliyim 29 yaşındayım. Tam böyle bir konu arıyordum insanlar ne yapıyor diye. Ben de şimdiden sağlığıma dikkat etmeye düzgün beslenmeye ve kilo vermeye çalışacağım. Ben böyle kafamdan planladım ama zaman da ne gösterir bilemiyorum tabi. 20lik dişim var mesela halletmem lazım.
8 kilo vermişsin çok iyiBenim de kilo vermem gerekBizde 2020 Mayıs gibi başlarız dedik bakalım Nasip .. 8 kilo verdim daha vermem gereken bi 7-8 kilo daha var Ocak-Şubat ayına kadar verip yıl başı itibari ile de sigarayı bırakmayı düşünüyorum inşallah tabi bırakabilirsem Şubatta da Folik Asite başlayacağım .. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah çok bekletmeden gelsin meleklerimiz ❤