Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ay kuzum bi dolu bi boş yaptıysanız inşallllaaahh tutmuştur yaa,eğer kızların dediği gibiyse o akıntıdan 2 gün sonra pik oluyorsa 2 gün sonra yine yaparsınız

Hadi hayırlısı kuzum, bat i gormeZsin insallaaaaaah!!!!

ay kuzum bi dolu bi boş yaptıysanız inşallllaaahh tutmuştur yaa,eğer kızların dediği gibiyse o akıntıdan 2 gün sonra pik oluyorsa 2 gün sonra yine yaparsınız
evet büş
ve gercekten piki bu testlerde görmezsem ifşa ederim. pazarlamaya gelince öyle güzel pazarlıyorlarki inanamazsın. instragramdan aç bak göreceksin. haa geç gösterirse yada ben geç yumurtladıysam bilemem.
ama güvenmiştim.birde insanları bazı aylarda yumurtlama olmaz dıye net bilgi veriyorlar.

eğer adet oluyorsa yumurtlama da olmuştur mantık olarak, yumurtlama olmaz diye bişey yoktur bence İnşallah görürsün piki kuzum

kuzum çatlamaya başlamış inşallah gidip tutunuvermiştir yaa
bugünü zorlayabilir misinnn
Ay hic cesaretim yok yemiyor tutucaksa tutar diye dusunuyorum ya naapiyim bak masallah terazinin yumurtlamadan 2 gun once ve 2 gun sonra iliski olmus o ara iliski olmamasina ragmen nasipte varsa olur naapiyim. İnsanin tuhafinada gitmiyor degil kendimi saaptirmak icin yoksa tabiki bugunde iliski olsa tadindan yenmez olur. Bakiyim eger bu ay boyle olmazsa onumuzdeki ay catladiginda yanaşırım pikte degilde. Takvimden takip edip hadi olsun dedigimde sinirleniyor. Komple dusuncesinden bile vazgecebilir ters teperse o yuzden ustune gitmiyim bugun naapiyim bikac ay daha olmazsa en son Arastaki gibi yapar artik demistimde o ay 20-25 iliski olmustu diye. Kendi tercihi oyle daha fazla yorulcaz. Hayırlısı olsun

Bikac gun icinde olursun bence canim. Cunku cok fazla gecikti artik daha ne kadar gecikebilir ki diye düşünüyorum. Bide belki kanama alani gormustur doktor ondan kendin olursun demistir

kuzum dediğin gibi nasipte varsa o spermler içerde 10 gün bile yaşar valla akılına bırak

Bikac gun icinde olursun bence canim. Cunku cok fazla gecikti artik daha ne kadar gecikebilir ki diye düşünüyorum. Bide belki kanama alani gormustur doktor ondan kendin olursun demistir

ay inşallah kuzum artık olaymda rahatlayım ya

Canim bak aslinin nasil cıkmadı yumurtası oldugu halde belki sende de oyle olmustur. Demekki her zaman gostermiyo bu testlerde. Yumurtlamissindir yoksa.

Canim bak aslinin nasil cıkmadı yumurtası oldugu halde belki sende de oyle olmustur. Demekki her zaman gostermiyo bu testlerde. Yumurtlamissindir yoksa.
yumurtladım ya ben emınım,kendımde anladım zaten
kısmet bakalım canım.
ben ovulasyonlara devam edicem ama bakalım

Ben de aynı durumdayım biz de 3 buçuk aylık evliyiz iki aydır deniyoruz ama şimdilik bir şey yok

Kizlar bnm sat 13 kasim ama uygulama da 10 kasim olarak gosteriyor simdi ben hangi tarihi bekliyim kafam karisti

Kizlar bnm sat 13 kasim ama uygulama da 10 kasim olarak gosteriyor simdi ben hangi tarihi bekliyim kafam karisti

normalde döngün kaç gün kuzum, uygulamaya 35 giriyosun ya mesela o tak diye 35 gün sonrasına atıyor, ama normalde gününü etkileyecek çok faktör olabilir, hiç belli olmaz programa güvenmiyorum ben pek

normalde döngün kaç gün kuzum, uygulamaya 35 giriyosun ya mesela o tak diye 35 gün sonrasına atıyor, ama normalde gününü etkileyecek çok faktör olabilir, hiç belli olmaz programa güvenmiyorum ben pek
Cnm normalde iki gun onceye atardi dusukten sonra gunu gunune olmaya basladim 30-31 gunde bir geliyor yani

Ben de aynı durumdayım biz de 3 buçuk aylık evliyiz iki aydır deniyoruz ama şimdilik bir şey yok ☺
Ayni benim hayat hikayem Valla bu ayıramaz teşkilatlı başlıcam denemelere artık ne yapıyım başka bilmiyorum. Bu ay 2 ayrı ovu testi yapicam, biri geldi diğeri daha kargoda , bide bu herkesin çok konuştuğu macunu da sipariş verdim oda elime ulaşsın başlıcam çalışmalara bu ne ya millet hapşırınca hamile kalıyor biz 3 aydır akrobat olduk daha bi tık yok !!! Adaletinin bu mu dünyaaaaaa

vallahi doğru söylüyorsun bası insanlar Korunak hamile kalıyor daha çok yeniyiz stres yapmamak lazım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…