Ya kızlar çoğunuz benim döngümü neler yaşadığımı bilmiyorsunuz bi özet geçiyim sonra şu an ki durumumu anlatıyım size ya kafam allak bullak oldu çünkü
ben 1 eylülde adet oldum 5 eylülde bitti sonra ovulasyon testleriyle yumurtlamamı tespit ettim 11 eylülde bi yumurtladım pikti, sonra biz hep değerlendiriyoruz ama boş geçmiyoruz, sonra bat 1 ekim bekledim yok adet gelen giden, 10 ekim oldu yine yok yok yani, gebelik testleri negatif kan vermeye de gidemiyorum, 17 ekimde kan vermeye gittim <2 çıktı sonuç negatif, 19 ekimde gittim <2 çıktı sonra 26 ekimde gittim 2,9 çıktı hcg değerim, ama yani ömrüm boyunca adetim bu kadar gecikmedi sonra 28 inde gittim 2 katına çıkmış mı diye yine <2 çıktı adeti bekleyeyim en iyisi dedim, o sırada kadın doğuma gittim yumurtalıklarıma falan baktı hiçbişeyin yok dedi, stresten gecikiyosundur dedi annemin işi babamın sağlığıyla ilgili kötü günler geçirdim bu ay ondan stres yaptığımı biliyordum ama bu kadar gecikeceğini de hiç düşünmemiştim, dün adet oldum sandım peçeteye pembe lekelenmeler geldi, ped taktım ama gün boyu ped tertemiz kalmış, sabah baktım hala tertemiz yani bi türlü sökülemedi şu adet, ne yapmalıyım bilmiyorum ya adet söktürücü yazmadı doktorda kendin olursun 1 haftaya kadar dedi oldum sandım ama hala olmamışım