Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya tüm olayı anlaması lazım, nasıl bir süreç kadının gebe kalabilmesi için 24-48 saat gibi küçük bir dilimi olduğunu, o dilimleri senin testler ile tespit ettiğini o günleri değerlendirmesi gerektiğini, hepsini tane tane anlatman lazım kuzum
Anlattım kac kere ama kafa yok no kafa yes kütük 🤣🤭😂

bugün kesin çatlamıştır kuzum, silikleşmiş çünkü, eğer bugünde ikna edebilirsen :KK51: :KK51: :KK51:
Mumkun değil bisey dersem ters teper artik. Dün üstünde baski hissetmesin diye tarih bitti artik dedim. Belki bittigini düşünürse gelir. Ama bugun birliktelik olma ihtimali bence 0 zannetmem gelcegini. Yarına ancak.

Zaten su adettım gelsin Akısına bıraktım sadece kendımı düşüncem vakıttımı kendime ayırcam Bi de asla ama asla gel birlikte olalım demem sırnasmam cok kızgınım ona zaten onun canına minette neyse
Valla çocuk icin katlanmadigimiz yapmadığımız şey yok. Hepsi ayni diye boşuna demiyorlar demekki. 🤦‍♀️

Valla. Benimki de arada soruyordu adet oldun mu diye valla senin makina çürümüş heralde sıkı çalışman lazım diyordum
Hatta astımın var heralde yokuşumu çıkamıyorsun dediğim oldu bi ara psikolojimi bozdu kendimi suçlu hissetmeye başladım bi çocuk yapamadın falan diyordu hadi sıkıyorsa desin şimdi valla sıkarım ayaklarına Karadeniz tabiriyle 🥳🥳🥳🥳🥳

Ya kızlar çoğunuz benim döngümü neler yaşadığımı bilmiyorsunuz bi özet geçiyim sonra şu an ki durumumu anlatıyım size ya kafam allak bullak oldu çünkü

ben 1 eylülde adet oldum 5 eylülde bitti sonra ovulasyon testleriyle yumurtlamamı tespit ettim 11 eylülde bi yumurtladım pikti, sonra biz hep değerlendiriyoruz ama boş geçmiyoruz, sonra bat 1 ekim bekledim yok adet gelen giden, 10 ekim oldu yine yok yok yani, gebelik testleri negatif kan vermeye de gidemiyorum, 17 ekimde kan vermeye gittim <2 çıktı sonuç negatif, 19 ekimde gittim <2 çıktı sonra 26 ekimde gittim 2,9 çıktı hcg değerim, ama yani ömrüm boyunca adetim bu kadar gecikmedi sonra 28 inde gittim 2 katına çıkmış mı diye yine <2 çıktı adeti bekleyeyim en iyisi dedim, o sırada kadın doğuma gittim yumurtalıklarıma falan baktı hiçbişeyin yok dedi, stresten gecikiyosundur dedi annemin işi babamın sağlığıyla ilgili kötü günler geçirdim bu ay ondan stres yaptığımı biliyordum ama bu kadar gecikeceğini de hiç düşünmemiştim, dün adet oldum sandım peçeteye pembe lekelenmeler geldi, ped taktım ama gün boyu ped tertemiz kalmış, sabah baktım hala tertemiz yani bi türlü sökülemedi şu adet, ne yapmalıyım bilmiyorum ya adet söktürücü yazmadı doktorda kendin olursun 1 haftaya kadar dedi oldum sandım ama hala olmamışım :KK43:

Kesinlikle benim koca gibi yoktur lan insan ilişki yasamak istemez mi benm tüm arkadslarım kacacak yer arıyor ben adamı durtuyorum🙄😒
Hahaha calla çok güldüm. 🤣🤣 öyle deme obur türlüsü de zor. Makina yerine koyuyor seni gibi oluyor. Ama dur bakalım psikolojik yardım alsın sende konuşursun dr la hipnoza ikna etmeye çalışın bence gerçekten ilk seansta farkını görürsün bak

Valla. Benimki de arada soruyordu adet oldun mu diye valla senin makina çürümüş heralde sıkı çalışman lazım diyordum
Hatta astımın var heralde yokuşumu çıkamıyorsun dediğim oldu bi ara psikolojimi bozdu kendimi suçlu hissetmeye başladım bi çocuk yapamadın falan diyordu hadi sıkıyorsa desin şimdi valla sıkarım ayaklarına Karadeniz tabiriyle 🥳🥳🥳🥳🥳
Hahaha🤣🤣❤️

İyi iş
Hatta astımın var heralde yokumu çıkamıyorsun dediğim oldu bi ara psikolojimi bozdu kendimi suçlu hissetmeye başladım bi çocuk yapamadın falan diyordu hadi sıkıyorsa desin şimdi valla sıkarım ayaklarına Karadeniz tabiriyle 🥳🥳🥳🥳🥳
iyiymiş valahı bu😂🤣 ben zaten has Karadenizliyim vurırüm senü usagımM😎🔫

valla bende asla kendime laf söyletmiyorum zaten kendisiyle birlikte gittik kadın doğuma doktor hiçbir sıkıntın yok gebe kalabilirsin dediii, ben her ay seninkilerde iş yok herhalde diye dalga geçiyorum ama onun sperm testleri de çok iyi çıktı sorun yok aslında ama takılıyoruz :KK70: :KK70:

Hahaha calla çok güldüm. 🤣🤣 öyle deme obur türlüsü de zor. Makina yerine koyuyor seni gibi oluyor. Ama dur bakalım psikolojik yardım alsın sende konuşursun dr la hipnoza ikna etmeye çalışın bence gerçekten ilk seansta farkını görürsün bak
12 kasım da randevu var bakalım inşallah yeter ki düzelesin valahı sabah öyle aksam razıyımmm yokkk lann ooo cok gelir 2 aksamları

Ya kızlar çoğunuz benim döngümü neler yaşadığımı bilmiyorsunuz bi özet geçiyim sonra şu an ki durumumu anlatıyım size ya kafam allak bullak oldu çünkü

ben 1 eylülde adet oldum 5 eylülde bitti sonra ovulasyon testleriyle yumurtlamamı tespit ettim 11 eylülde bi yumurtladım pikti, sonra biz hep değerlendiriyoruz ama boş geçmiyoruz, sonra bat 1 ekim bekledim yok adet gelen giden, 10 ekim oldu yine yok yok yani, gebelik testleri negatif kan vermeye de gidemiyorum, 17 ekimde kan vermeye gittim <2 çıktı sonuç negatif, 19 ekimde gittim <2 çıktı sonra 26 ekimde gittim 2,9 çıktı hcg değerim, ama yani ömrüm boyunca adetim bu kadar gecikmedi sonra 28 inde gittim 2 katına çıkmış mı diye yine <2 çıktı adeti bekleyeyim en iyisi dedim, o sırada kadın doğuma gittim yumurtalıklarıma falan baktı hiçbişeyin yok dedi, stresten gecikiyosundur dedi annemin işi babamın sağlığıyla ilgili kötü günler geçirdim bu ay ondan stres yaptığımı biliyordum ama bu kadar gecikeceğini de hiç düşünmemiştim, dün adet oldum sandım peçeteye pembe lekelenmeler geldi, ped taktım ama gün boyu ped tertemiz kalmış, sabah baktım hala tertemiz yani bi türlü sökülemedi şu adet, ne yapmalıyım bilmiyorum ya adet söktürücü yazmadı doktorda kendin olursun 1 haftaya kadar dedi oldum sandım ama hala olmamışım :KK43:
Doğru stres çok etkili bizim düşündüğümüzden daha etkili, eger gebe olmadığın kesinse direkt soğan kürü yap , çok iyi söktürüyormus. Panik yapma bisey olmaz

valla bende asla kendime laf söyletmiyorum zaten kendisiyle birlikte gittik kadın doğuma doktor hiçbir sıkıntın yok gebe kalabilirsin dediii, ben her ay seninkilerde iş yok herhalde diye dalga geçiyorum ama onun sperm testleri de çok iyi çıktı sorun yok aslında ama takılıyoruz :KK70: :KK70:
Söyletme kız içi çürümüş bunların biz masallah tabanca gibiyiz 🤪

Kızlar valla kendimizi boşuna üzüyoruz onlar inanın bizim kadar çabalamıyorlar yapacakları iş 3 dkka toplasan ama bizler her gün ovulasyon testi yumurtlama çatlama bubları takip etmek ömürden ömür neden bu kadar kendimizi kasıyoruz ki? Değmiyor gerçekten hayatta en önemlisi önce biziz olmuyor mu olmasın Allah biliyor diyip zamanını beklicez tabi tedbiri elden bırakmadan ama onlara da laf söz ettirmicez bi erkek üzerine düşeni yapamıyorsa o biz kadınların suçu değil kendi iradelerinden üzülmeyin hep mutlu olun 🤲🏼

Kızlar selam Günaydın
Ben ovulasyon almadım dün.
Ama dün akşamı değerlendirdim.Ve bilerek değil tamamen kendinden gelişti.
ve bugün itibariyle ovulasyon haftam bitmiş bulunuyor.
hafta sonuda 1kere olursa artık geri Allah a kaldı.
Hiç çizgi görmeme rağmen 2günde 1 ilişki oldu.
ovulasyon haftam 5 gün 3 günü ilişki oldu.
AMA YİNEDE instragramdan aldıgım ovulasyona güvenip(!!!!!) yapmaya devam edicem. cıkmazsa bır daha aslaaa ! almam
cunku yumurtladıma emınım

X