Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya doğru diyosun kuzum, peki hiç ihtimal var mı yoksa alıştım artık dönemem büyük ihtimalle mi diyorsun
Ya ömrümün yarısından çoğu burda geçti, gelmeyi istiyorum çok ama her tatile gidişimde ben ne yapabilirim burda diye düşünüyorum Türkiye’de yani , eşimde Türkçe bilmiyor yani sıkıntı çok ona kalsa emekli olunca hemen Türkiye’ye yerleşecek çok seviyor ama ben de 5-10 seneye gitsen ne güzel olur diyorum, umut yok senin anliyacagin

Bende böyle insanlara kızıyorum ayda saydan 3 kere ilişkiye girmemiştir hemen ne zaman adet olcan bebek geliyor dimi
Biz motormuyuz kendimiz mi isteyerek üretiyoruz yada agzımızı havaya mı açıyoruz gökten çocuk düşüp yerleşiyor ne kadar kötü bisey ya

Canım varya Allah senin gönlünden ne geçiyorsa Allahım senı dara koymasın gülücükler in yüzünden eksik etmesin inşallah kuzum ya inşallah Allahım herkese nasip etsin cifter çifter gülecek halim yok tu cok güldüm yaaa cok haklısın

Kesinlikle... Cok yoruldum yoruldugumun farkındayım
İnan çok iyi anlıyorum seni, ben 10 seneye yakın yaşadım o illetle. Duyanlara basit geliyor ama bi yaşayan bilir bide tanıklık eden en yakınları. Çok zor bi durum. Sende kafanı dağıtmaya bak , kendine zaman ayır biraz ne biliyim spor yap yoga yap resim yap kendine bi zaman ayır esinden ayrı ki beynini temizleyebilesin yoksa sende stresten depresyona girersin bak, biliyorum çünkü çok sıkıntılı bi durum bunu yasamak

Allahm sanada saklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah tüm istiyen herkezde cuma suyu hürmetine inşallah kuzum

Çok çok çok haklısın

Kesinlikle valahı ama yapamıyorum iş güç ev bizim adam cok ne denir bilmem de onun pesınde cok yoruluyorum valahı hiç öle dısarı cıkmam ev iş iş ev

işte alıştıktan sonrası çok zor ordaki yaşam rahatlığıyla burdaki maalesef çok farklı o yüzden ben olsam bende kalırdım senede 1 ay Türkiye özlemini gidermekte fazla bile bence 2 hafta bile yeter

Kesinlikle valahı ama yapamıyorum iş güç ev bizim adam cok ne denir bilmem de onun pesınde cok yoruluyorum valahı hiç öle dısarı cıkmam ev iş iş ev
Anlıyorum ama yapman lazım çünkü yıpranırsın aksi taktirde. Evde bul kendine bi hobi yanı bütün günü ayır demiyorum yarim saat 1 saat kendine ayır

Sen iste canım gene güldürürüm ne yapalım şimdi onların içi geçmişse oturup aglayalım mı ben bile kızıyprum çoğu zaman aman yapmıyorum çocuk mocuk diyorum erkek milleti işte her şeyi kadın üzerine yüklemişler bunu da bize yüklüyorlar oldu bari şeyi bize versinler biz üretelim dimi ama yani

işte alıştıktan sonrası çok zor ordaki yaşam rahatlığıyla burdaki maalesef çok farklı o yüzden ben olsam bende kalırdım senede 1 ay Türkiye özlemini gidermekte fazla bile bence 2 hafta bile yeter
Sende 2 kez gidiyorum kuzum kolayını bulsam 3 ayda bir gidicem ama olmuyor iste

ya tüm olayı anlaması lazım, nasıl bir süreç kadının gebe kalabilmesi için 24-48 saat gibi küçük bir dilimi olduğunu, o dilimleri senin testler ile tespit ettiğini o günleri değerlendirmesi gerektiğini, hepsini tane tane anlatman lazım kuzum

Anlıyorum ama yapman lazım çünkü yıpranırsın aksi taktirde. Evde bul kendine bi hobi yanı bütün günü ayır demiyorum yarim saat 1 saat kendine ayır
Zaten su adettım gelsin Akısına bıraktım sadece kendımı düşüncem vakıttımı kendime ayırcam Bi de asla ama asla gel birlikte olalım demem sırnasmam cok kızgınım ona zaten onun canına minette neyse

Hahahaha %100 katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…