- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.141
Gel canim her zaman beklerim valla çokta sevinirim
ayy kız nerdee, çok yoğun çalışıyoruz hiç vaktimiz yok ama yabancı diziler hep Amerikada geçiyor ya çok seviyorum yani inşallah bir gün nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel canim her zaman beklerim valla çokta sevinirim
Haklısın , bişe şimdi takip makip yapıtta yine olmazsa diye alttan alttan sıkıntı basıyor beni şimdiden. 3 aydir evliyim deniyoruz olmuyor , denk gelmemiştir diyodum şimdi bunuda yapıp olmazsa ben iyice panik atak olurum aaa sorun ne diyevalla ne yalan söyleyim stresli bişey, insana her gün her gün test yapmaktan gına geliyor, ama işte yumurtlama gününü bilmek vs. bunlarda faydalı şeyler diye katlanıyoruz
İnsallah canim 1 hafta izin kullanırsın ya neden gelemeyesin. Diziler falan bizde de ayni hikaye Türk dizilerine bakıl offff keşke orda olsam diyoruzayy kız nerdee, çok yoğun çalışıyoruz hiç vaktimiz yok ama yabancı diziler hep Amerikada geçiyor ya çok seviyorum yani inşallah bir gün nasip olur
Niye ki ne sorun yasıyorsunuz çok özel değilse yanı?Sıkıntı yok kuzum 12 de eşime psikiyatriden randevu aldım o kafadan cıkmadın olmaz bısey
Haklısın , bişe şimdi takip makip yapıtta yine olmazsa diye alttan alttan sıkıntı basıyor beni şimdiden. 3 aydir evliyim deniyoruz olmuyor , denk gelmemiştir diyodum şimdi bunuda yapıp olmazsa ben iyice panik atak olurum aaa sorun ne diye
İnsallah canim 1 hafta izin kullanırsın ya neden gelemeyesin. Diziler falan bizde de ayni hikaye Türk dizilerine bakıl offff keşke orda olsam diyoruz
Daha hiç bisey yaptırmadım belki haftaya randevu almayı düşünüyorum artık 3-4 haftaya anca veriyorlar zaten randevuyu baktırıcam test falan yaptırırım.peki hiç kontrollere gittiniz mi canım, kan falan aldırdın mı yumurtalıklara falan bakıldı mı
Ben lise icin gelmiştim sonda üniversite iş eş derken tam dönüş bi turlu nasip olmadı ya. Evet bildigin Almancı modundayım yani ruh halime bağlıay özleniyor dimi, siz iş için mi oradasınız kaç zamandır oradasınız canım
Ya kuzum hastalık hastası hersey bit yemegı bukur acaba ölcekmıyım acaba kalp krizi mı gecırıym acaba neden oram buram arıyor panık hastası ınanabiliyormusun1 sene birlikte bile olmadıkNiye ki ne sorun yasıyorsunuz çok özel değilse yanı?
Daha hiç bisey yaptırmadım belki haftaya randevu almayı düşünüyorum artık 3-4 haftaya anca veriyorlar zaten randevuyu baktırıcam test falan yaptırırım.
Ben lise icin gelmiştim sonda üniversite iş eş derken tam dönüş bi turlu nasip olmadı ya. Evet bildigin Almancı modundayım yani ruh halime bağlı
Hadi ya !? Hiç duymamıştım ben bunu. Tabibe neden hastalık hastasi olarak tanımlayabilirim kendimi evhamliyim ama genelde kadınlarda oluyor sanıyordum erkeklerde de mi varmış. Ben hipnozla yenmiştim onu. Bilinç altı terapisi iyi geliyor. Yine de arada aklıma geliyor ama neeeerde eski ben nerde şimdi dağlar kadar fark var. Eskiden ayda bir kendime kanser teşhisi koyuyordum resmen ya allah korusun uzak etsin de , ciddi bi sıkıntı , bi terapiye başlayın bakalım umarım faydası olur.Ya kuzum hastalık hastası hersey bit yemegı bukur acaba ölcekmıyım acaba kalp krizi mı gecırıym acaba neden oram buram arıyor panık hastası ınanabiliyormusun1 sene birlikte bile olmadık
Haklısın bakalım randevu icin ararım haftaya.yaptır kuzum ben başlamadan önce yaptırdım dediğin gibi insan olmadıkça acaba bende mi bişey var moduna giriyormuş, o yüzden en başından yaptırıp öyle başladık
Ya kalite açısından öyle diyebiliriz ama ne biliyim yaşam seviyesini yükselticez derken bi çok seyden mahrum kalıyoruzama ne güzel yapmışsın, bence en güzeli yaşam kalitesi açısından
Terpi bulablirmyım kı Bİ pskıratıye gitsindeHadi ya !? Hiç duymamıştım ben bunu. Tabibe neden hastalık hastasi olarak tanımlayabilirim kendimi evhamliyim ama genelde kadınlarda oluyor sanıyordum erkeklerde de mi varmış. Ben hipnozla yenmiştim onu. Bilinç altı terapisi iyi geliyor. Yine de arada aklıma geliyor ama neeeerde eski ben nerde şimdi dağlar kadar fark var. Eskiden ayda bir kendime kanser teşhisi koyuyordum resmen ya allah korusun uzak etsin de , ciddi bi sıkıntı , bi terapiye başlayın bakalım umarım faydası olur.
Ya kuzum hastalık hastası hersey bit yemegı bukur acaba ölcekmıyım acaba kalp krizi mı gecırıym acaba neden oram buram arıyor panık hastası ınanabiliyormusun1 sene birlikte bile olmadık
Hadi ya !? Hiç duymamıştım ben bunu. Tabibe neden hastalık hastasi olarak tanımlayabilirim kendimi evhamliyim ama genelde kadınlarda oluyor sanıyordum erkeklerde de mi varmış. Ben hipnozla yenmiştim onu. Bilinç altı terapisi iyi geliyor. Yine de arada aklıma geliyor ama neeeerde eski ben nerde şimdi dağlar kadar fark var. Eskiden ayda bir kendime kanser teşhisi koyuyordum resmen ya allah korusun uzak etsin de , ciddi bi sıkıntı , bi terapiye başlayın bakalım umarım faydası olur.
Hayırlısı kuzum sabır gerektiren bi iş açıkcasıTerpi bulablirmyım kı Bİ pskıratıye gitsinde
Ya kalite açısından öyle diyebiliriz ama ne biliyim yaşam seviyesini yükselticez derken bi çok seyden mahrum kalıyoruz
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versinYa kuzum hastalık hastası hersey bit yemegı bukur acaba ölcekmıyım acaba kalp krizi mı gecırıym acaba neden oram buram arıyor panık hastası ınanabiliyormusun1 sene birlikte bile olmadık
Ya ben hwrseyi aliştim sabrediyorum ama sadece bu üzüyor ben hanı yumurta catlayınca ilişki olsun diye söldedim bana etmediği laf kalmadı cok zoruma gidiyor inan artık umurumda olmayacak bana dıyr kı nezaman adet Olcan garibim beni hamıle sanıyor cok beklerAh canım ne kadar kötü bir hissiyattır senin için, neyse ki çözümü varmış bak, Rabbim yardımcın olsun.. Valla yanında psikolojik hasta bir insan olunca bir süre sonra sende de patlak veriyor