Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen neden bu kadar üzgünsün Allah var umutsuzluk yok hepimizin bebişi olacaktır Rabbim takdir ederse

bencede canım ya Ama yumurtanın kaliteli güzel bir yumurta olmasını istersek yediklerimizle kürlerle falan daha kaliteli yapabiliriz
Ben işte bu ay ilk defa soğan kürü kullandım tatlım belki faydası olmuştur çünkü diğer aylarda hiç yumurtlama sancisini hisetemistim ama bu ay hissetim

Sen neden bu kadar üzgünsün Allah var umutsuzluk yok hepimizin bebişi olacaktır Rabbim takdir ederse
İnşallah canım insan artık biryerden sonra artık ümitsizliğe kapılıyor arkadaşlarımın çevremi yaşıtlarımin hep çocukları var nerde hamis görsem gözlerim doluyor eşimi bir çocuk severken görsem çok üzülüyorum

At valla ben çok meraklıyım, eşim biraz sıcak baksa bir agac alıp süslesem, kapıya süsümü taksam, ben tam Noel kafasıyım. İnsallah bebeğim olursa ilk Nobel’de kafasına kukuleta yakacağım
Bende cok seviyom susluyomda yap kiz niye izin vermiyo evi susluyon sadece

Aynı ben o günleri bizde görürüz inşallah canım

At valla ben çok meraklıyım, eşim biraz sıcak baksa bir agac alıp süslesem, kapıya süsümü taksam, ben tam Noel kafasıyım. İnsallah bebeğim olursa ilk Nobel’de kafasına kukuleta yakacağım
Bende böyle şeyleri seviyorum gavur olduğumuzdan değil ama arada böyle eğlenceli şeyler insanı heyecanlandıran şeyler gerekiyor bence yılbaşını ve böyle o günü özel hissettirecek şeylere bayılıyorum, benim eşiminde ailesi komple din kültürü hocası falan oda sevmez böyle şeyleri ama bende kafir değilim yani tövbe tövbe o yüzden çok abartmadan hafifçe süslerim evi

Dimi ya, evet sadece evi süslüyoruz. Bu yılbaşı sadece sisten başlayayım, ağacı seneye bırakayım. Her yıl Koçtaş’ta kedinin ciğere baktığı gibi yalanıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…