- 4 Nisan 2019
- 5.666
- 6.111
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.881
Sen neden bu kadar üzgünsünBide bende yumurta tembelliği vardı çünkü ya iğneyle yada hapla uyarilinca yumurtalarım büyüyordu doktor kontrolünde catlatma ignesiyle catlatiliyordu bu ay piki yaklamama çatladığını yaklamama şaşırıyorum mucize gibi bişey oldu sanki benim için
Ben işte bu ay ilk defa soğan kürü kullandım tatlım belki faydası olmuştur çünkü diğer aylarda hiç yumurtlama sancisini hisetemistim ama bu ay hissetimbencede canım ya Ama yumurtanın kaliteli güzel bir yumurta olmasını istersek yediklerimizle kürlerle falan daha kaliteli yapabiliriz
Olabilir kuzucum inşallahBen işte bu ay ilk defa soğan kürü kullandım tatlım belki faydası olmuştur çünkü diğer aylarda hiç yumurtlama sancisini hisetemistim ama bu ay hissetim
İnşallah canım insan artık biryerden sonra artık ümitsizliğe kapılıyor arkadaşlarımın çevremi yaşıtlarımin hep çocukları var nerde hamis görsem gözlerim doluyor eşimi bir çocuk severken görsem çok üzülüyorumSen neden bu kadar üzgünsünAllah var umutsuzluk yok hepimizin bebişi olacaktır Rabbim takdir ederse
Amin canisi inşallahOlabilir kuzucum inşallah
Bende cok seviyom susluyomda yap kiz niye izin vermiyo evi susluyon sadeceAt valla ben çok meraklıyım, eşim biraz sıcak baksa bir agac alıp süslesem, kapıya süsümü taksam, ben tam Noel kafasıyım. İnsallah bebeğim olursa ilk Nobel’de kafasına kukuleta yakacağım
Kaç aydın bekliyorsun canımİnşallah canım insan artık biryerden sonra artık ümitsizliğe kapılıyor arkadaşlarımın çevremi yaşıtlarımin hep çocukları var nerde hamis görsem gözlerim doluyor eşimi bir çocuk severken görsem çok üzülüyorum
Canım zaten hep silik oluyor yumurtlama günü Bi bakıyorsun hem pik oluyor bende de öyle oldu pazartesi yaptım silik salı günü Bi baktım pik olmuştuovulasyonuma bir kaç gün kaldı ama ovulasyon testindeki t çizgisi hepten silikleşti, normal mi acaba bu
2 buçuk yıl oldu canımKaç aydın bekliyorsun canım
İnşallah canım insan artık biryerden sonra artık ümitsizliğe kapılıyor arkadaşlarımın çevremi yaşıtlarımin hep çocukları var nerde hamis görsem gözlerim doluyor eşimi bir çocuk severken görsem çok üzülüyorum
teste devam o zamanCanım zaten hep silik oluyor yumurtlama günü Bi bakıyorsun hem pik oluyor bende de öyle oldu pazartesi yaptım silik salı günü Bi baktım pik olmuştu
Doktorun ne diyor eşin muayene oldu mu2 buçuk yıl oldu canım
Aynen canımAynı beno günleri bizde görürüz inşallah canım
At valla ben çok meraklıyım, eşim biraz sıcak baksa bir agac alıp süslesem, kapıya süsümü taksam, ben tam Noel kafasıyım. İnsallah bebeğim olursa ilk Nobel’de kafasına kukuleta yakacağım
Bende böyle şeyleri seviyorum gavur olduğumuzdan değil ama arada böyle eğlenceli şeyler insanı heyecanlandıran şeyler gerekiyor bence yılbaşını ve böyle o günü özel hissettirecek şeylere bayılıyorum, benim eşiminde ailesi komple din kültürü hocası falan oda sevmez böyle şeyleri ama bende kafir değilim yani tövbe tövbeBende cok seviyom susluyomda yap kiz niye izin vermiyo evi susluyon sadece
Evet canım sebebsiz infertilite hiçbir sorun yok rahim filmi bile çektirdimDoktorun ne diyor eşin muayene oldu mu
Aynen canımsen ne kadardır istiyorsun sorun ne
Aynen canım kaçıncı gundesinteste devam o zaman
Bende cok seviyom susluyomda yap kiz niye izin vermiyo evi susluyon sadece
Aynı benim gibisin canım.Evet canım sebebsiz infertilite hiçbir sorun yok rahim filmi bile çektirdim