- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 30
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.841
Helaaal beSeni sahalarda görelim. Biz tribünleri hallederiz
Aynen kuzum doktor da öyle söyledi her gün değil gün aşırı dedi altını çizerekBugün olsun yarın testin pik yapmazsa dinlen ertesi gün ilişki olsun
Ben cok kotuyum kizlar hala soyledigim belirtiler devam ediyor tekrar tekrar yazmak istemiyorum sıkıldınız biliyorum ama ayağa kalkacak halim yok sabahtan beri uzanıyorum ayaklarım hala ısınmadı üşüyorum
Kız benimkini gün aşırıya nasıl alıştırcam diyordum bu ay bi o hastalandı ilaç kullandı bi ben derken bi baktık koca ayda 4-5 kere olmuş 15 ayda bir ilk, dedim ki bak ne güzel alıştın gün aşırı yapcaz artk hergün tepeme dikilmeAynen kuzum doktor da öyle söyledi her gün değil gün aşırı dedi altını çizerek
Doktora gitme şansın yok mu yavrum yaBen cok kotuyum kizlar hala soyledigim belirtiler devam ediyor tekrar tekrar yazmak istemiyorum sıkıldınız biliyorum ama ayağa kalkacak halim yok sabahtan beri uzanıyorum ayaklarım hala ısınmadı üşüyorum
HahahahahKız benimkini gün aşırıya nasıl alıştırcam diyordum bu ay bi o hastalandı ilaç kullandı bi ben derken bi baktık koca ayda 4-5 kere olmuş 15 ayda bir ilk, dedim ki bak ne güzel alıştın gün aşırı yapcaz artk hergün tepeme dikilme
Hahahahahne dedi sen öyle söyleyince
Hadi Allah gönlümüze göre versin inşallahbakarız falan diyor gülüyor, ama çocuk istiyorsan öyle olması sağlıklıymış canım diyorum tamam tamam diyorölüyor çocuk için ya
Ne guzel yabakarız falan diyor gülüyor, ama çocuk istiyorsan öyle olması sağlıklıymış canım diyorum tamam tamam diyorölüyor çocuk için ya
Hadi Allah gönlümüze göre versin inşallahyüzlerimiz gülsün
9'a doğru kuzum, annemdeyim birazdan gideceğizinşallah kuzumm, sen ne zaman tekrarlayacaksın testi
Bize de haber ver canisi9'a doğru kuzum, annemdeyim birazdan gideceğiz
Randevu alsam nereye alicam ileri tarih veriyorlar her yerim agriyo neredeyse tek tek hepsi icinmi alicamCanımm bi doktora mı görünsen ki
Vermem mi mutlaka paylaşacağımBize de haber ver canisi
Randaveu geç veriyorlar bide nereye alicam bi çok yerim agrio acilemigitsem dicem şikayetimi saysam oha dicekler banaDoktora gitme şansın yok mu yavrum ya
Randevu alsam nereye alicam ileri tarih veriyorlar her yerim agriyo neredeyse tek tek hepsi icinmi alicam
Spor sadece bu hafta 1 kere gittim canim ondan olamaz bilmiyorum bişiyler var beni mahvetti baş dönmesi baş ağrısı midemede vuruo üşüyorum kasik karın aklina gelecek her yerim bozuk yakuzum sporu falan mı ağır yapıyosun diycem bilemiyorum kien azından bi kan aldır bi hormon testi yapsınlar bişeylerin mi düşük acaba
Spor sadece bu hafta 1 kere gittim canim ondan olamaz bilmiyorum bişiyler var beni mahvetti baş dönmesi baş ağrısı midemede vuruo üşüyorum kasik karın aklina gelecek her yerim bozuk ya
Ben cok kotuyum kizlar hala soyledigim belirtiler devam ediyor tekrar tekrar yazmak istemiyorum sıkıldınız biliyorum ama ayağa kalkacak halim yok sabahtan beri uzanıyorum ayaklarım hala ısınmadı üşüyorum