Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum doktor da öyle söyledi her gün değil gün aşırı dedi altını çizerek
Kız benimkini gün aşırıya nasıl alıştırcam diyordum bu ay bi o hastalandı ilaç kullandı bi ben derken bi baktık koca ayda 4-5 kere olmuş 15 ayda bir ilk, dedim ki bak ne güzel alıştın gün aşırı yapcaz artk hergün tepeme dikilme

kuzum sporu falan mı ağır yapıyosun diycem bilemiyorum ki en azından bi kan aldır bi hormon testi yapsınlar bişeylerin mi düşük acaba
Spor sadece bu hafta 1 kere gittim canim ondan olamaz bilmiyorum bişiyler var beni mahvetti baş dönmesi baş ağrısı midemede vuruo üşüyorum kasik karın aklina gelecek her yerim bozuk ya

Spor sadece bu hafta 1 kere gittim canim ondan olamaz bilmiyorum bişiyler var beni mahvetti baş dönmesi baş ağrısı midemede vuruo üşüyorum kasik karın aklina gelecek her yerim bozuk ya

ay canım ya kıyamam, iyice bi dinlen ağrı kesici kas gevşetici mi içsen ki, biraz da uyusan yarın daha iyi olursun belki

Ben cok kotuyum kizlar hala soyledigim belirtiler devam ediyor tekrar tekrar yazmak istemiyorum sıkıldınız biliyorum ama ayağa kalkacak halim yok sabahtan beri uzanıyorum ayaklarım hala ısınmadı üşüyorum

Geçmiş olsun canım, üşütmüş olabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…