-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.821
Kuzucum sizin pik görmede sorununuz yok ama ben 3 aydır hiç görmedim doktora da anlattım durumu imkansız dedi. Adetlerin de düzenliyse yumurtluyorsun demek ki dedi, diyorum ya bilmiyorum bence problem bende hormon idrara geçmiyor belki ☹
Oluyor canım ben iki kez doktor takibindeyken bunu yaşadım. Bi sorun yok yani 19-23 mm arasında çatlar yumurta bugün den itibaren senin için önemli günlerHadi inşallah benim de öyle olur yaaa
Durumun musaıtse ıkısını de al dene ve farkı görBende gördüm n11 de acaba instagramdakiyle aynı mı diye şüpheye düştim sonra araştırdım aynıymış, bakalım belki alırım yine son aklım bilir
Oluyor canım ben iki kez doktor takibindeyken bunu yaşadım. Bi sorun yok yani 19-23 mm arasında çatlar yumurta bugün den itibaren senin için önemli günler
Yaaaa canımsınOluyor canım ben iki kez doktor takibindeyken bunu yaşadım. Bi sorun yok yani 19-23 mm arasında çatlar yumurta bugün den itibaren senin için önemli günler
Tamam canım 2 güne çatlar dünü değerlendirmediysen bugün ü boş geçme teste devam16. gün bebeğim
Döngün kaç gün . Daha önce ovulasyon takibi yaptın mıcanım adetten kaç gün sonra doktorun yanına gitmeliyim yumurta takibi için
Durumun musaıtse ıkısını de al dene ve farkı gör ☺ benım 1 günde 4 test yaptıgım zamanlar bile oldu... Laboquick out, innovita in
Değerlendirmedim evetTamam canım 2 güne çatlar dünü değerlendirmediysen bugün ü boş geçme teste devam
Seni sahalarda görelim. Biz tribünleri hallederizYaaaa canımsıno zaman ben bu akşamdan itibaren aranızda olamayacağım
Döngün kaç gün . Daha önce ovulasyon takibi yaptın mı
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.. Daha çok teste kimsenin ıhtıyacı olmasınolabilir valla canım bilemedim ben laboqickte de piki gördüm hakkını yemeyim, innovita daha hassasmış tabi bakalım alırm belki
Bugün olsun yarın testin pik yapmazsa dinlen ertesi gün ilişki olsunDeğerlendirmedim eveto zaman bu üç güne rezerve alıyorum ben
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.. Daha çok teste kimsenin ıhtıyacı olmasın
Amin insallahİnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.. Daha çok teste kimsenin ıhtıyacı olmasın
Senin düzensizliğin var sen adetin 2-3. Günü git tahlillerine baktır. Benim döngüm düzenli olunca ben her gittiğimde olgunlaşmış oluyordöngüm çok karışık canım ya, ama yaklaşık 35-40 gün aralığında, adet olduğun gün bir sonraki ay için olan yumurta oluşuyormuş ya zaten ben adet bitsin 5 gün sonra falan bi uğrarım doktora çünkü çok karışık hep farklı döngülerde oluyor
Aynen katılıyorum çizgide sonradan dağılma falan diye birsey yokCanm bence bu testler daha güvenlir laboquıck e göre.. İlk aldıgımda boş paket yollamıslar herhalde demıstım küçücük bi cubuk kagıt diye ben de soylenmıstım ama alısıyosun bunlara.. Laboquıck benı yanılttı hcg testı de cıft cızgı olusturdu. Megerse buharlaşma cızgısıymıs ve bazen ıdrar kasete dagılıyo hos Bı goruntu olusturmuyor.. Ama ınnovita dan cok memnunumne reklam yaptım ama
Senin düzensizliğin var sen adetin 2-3. Günü git tahlillerine baktır. Benim döngüm düzenli olunca ben her gittiğimde olgunlaşmış oluyorşeffaf uzayan akıntı gelince olgunlaşmıştır onu takip et belki iki kez yumurtan oluşuyordur