Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

olabilir kuzum biyerde şey okumuştum idrarın çok asitli olursa testler doğru sonuç vermeyebiliyormuş G gizsiz böyle bişeyde olabilir sizdeki

Kizlar iyi aksamlar sizce sivilce bi gebelik belirtisi mi?hamile arkadaslarim hep sivilce cikiyor diyor ben ilk gebeligimde hatrlamiyorum bide su kirpik meczuu var kafamde deli sorular

Bende gördüm n11 de acaba instagramdakiyle aynı mı diye şüpheye düştim sonra araştırdım aynıymış, bakalım belki alırım yine son aklım bilir
Durumun musaıtse ıkısını de al dene ve farkı gör benım 1 günde 4 test yaptıgım zamanlar bile oldu... Laboquick out, innovita in

Durumun musaıtse ıkısını de al dene ve farkı gör ☺ benım 1 günde 4 test yaptıgım zamanlar bile oldu... Laboquick out, innovita in

olabilir valla canım bilemedim ben laboqickte de piki gördüm hakkını yemeyim, innovita daha hassasmış tabi bakalım alırm belki

Döngün kaç gün . Daha önce ovulasyon takibi yaptın mı

döngüm çok karışık canım ya, ama yaklaşık 35-40 gün aralığında, adet olduğun gün bir sonraki ay için olan yumurta oluşuyormuş ya zaten ben adet bitsin 5 gün sonra falan bi uğrarım doktora çünkü çok karışık hep farklı döngülerde oluyor

Senin düzensizliğin var sen adetin 2-3. Günü git tahlillerine baktır. Benim döngüm düzenli olunca ben her gittiğimde olgunlaşmış oluyor şeffaf uzayan akıntı gelince olgunlaşmıştır onu takip et belki iki kez yumurtan oluşuyordur

Aynen katılıyorum çizgide sonradan dağılma falan diye birsey yok

bende 2 kere olabilir evet geçen ay 2 kere pik gördüm çünkü ovulasyonda, hemşire bi komşum sağ ve sol iki yumurtalıktanda yumurtlamış olabilirsin demişti, ben adet bitince gideyim en iyisi

Ben cok kotuyum kizlar hala soyledigim belirtiler devam ediyor tekrar tekrar yazmak istemiyorum sıkıldınız biliyorum ama ayağa kalkacak halim yok sabahtan beri uzanıyorum ayaklarım hala ısınmadı üşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…