-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.801
Teste sorum var herhalde
19 mm ken ki testiniz mi?
SüpersinEve gideyim yapacağım balım, ben de merak ettim bakalım nasıl çıkacak. O yüzden sıvı almamaya çalışıyorum 1 saat geride kaldı
İnnovitadan şaşmam ben artık çok memnunum bu ay henuz ppiki göremedim ama gecen aylarda cok net gormustum.. Yorumları okuyunca şaşırdım biraz
Bugün 19 mm olduğunu öğrendim test dünün bir günde bir anda 19 mm olmadıysa eğer demek ki bazı insanların testte de çıkmıyor19 mm ken ki testiniz mi?
Siz kalbinizi bozmayın kızlar, ben laboquick ile de görememiştim piki bence sorun bendeSüpersin
Hadi inşaallah pik çıkar da bizim de testlere olan güvenimiz sarsılmaz.
Bu arada bence pik olmaması şimdilik normal çünkü en doruk noktada testler pik oluyor yaklaşık 24-26 saat içinde de yumurta çatlıyor senin daha çatlayacak kadar büyümemiş bence testlere devam et
Ben doktoruma ovulasyon takıbı ne basladım dedim pek inanmıyor böyle şeylere idrarda evde yapılan bi test ne kadar güvenilir olabılır ki dedi.. O yuzden ona soylemıyorum artık test yaptıgımı19 mm olmuş böyle gözüküyor, İşte kul yapımı ne kadar olsa hatalı olabiliyor demek ki
İnnovitadan şaşmam ben artık çok memnunum bu ay henuz ppiki göremedim ama gecen aylarda cok net gormustum.. Yorumları okuyunca şaşırdım biraz
Testin doğru çıkmış canım bi sorun yok. Benimde 19 mm ken böyleydi iki gün sonra 21-22 mm civarındayken pik yaptı 23 mm de çatladıBugün 19 mm olduğunu öğrendim test dünün bir günde bir anda 19 mm olmadıysa eğer demek ki bazı insanların testte de çıkmıyoranlam veremedim ama bakalım
Ben doktoruma ovulasyon takıbı ne basladım dedim pek inanmıyor böyle şeylere idrarda evde yapılan bi test ne kadar güvenilir olabılır ki dedi.. O yuzden ona soylemıyorum artık test yaptıgımı ☺
Valla güzelim ben bu ay soğan kürü ve ovu testi denedim bakalım ne olacakSoğan kürünü diniyeniz var mi kızlar? Rahimi temizleyip gebeliğe hazırlıyormuş o ay hamile kalan çokmuş. Özellikle kisti falan olanlara çok öneriyorlar
Kuzucum sizin pik görmede sorununuz yok ama ben 3 aydır hiç görmedim doktora da anlattım durumu imkansız dedi. Adetlerin de düzenliyse yumurtluyorsun demek ki dedi, diyorum ya bilmiyorum bence problem bende hormon idrara geçmiyor belki
Uzunca bi sure Laboquick kullanan biriyım ama innovita daha hassas kalıtelı bence.. Ben n11 den aldım.. Kimileri instagramdan alıyobende internette laboqicki görüp almıştım sonra burda herkes innovita kullanıyor olunca dedim ki en iyisi o sanırım diye ama gizsizle aslışın böyle olunca şaşırttı beni
Test yapmaya devam et bir iki güne pik olur. Bugün döngünün kaçıncı günüSiz kalbinizi bozmayın kızlar, ben laboquick ile de görememiştim piki bence sorun bende
Hadi inşallah benim de öyle olur yaaaTestin doğru çıkmış canım bi sorun yok. Benimde 19 mm ken böyleydi iki gün sonra 21-22 mm civarındayken pik yaptı 23 mm de çatladı
Bence daha iyi olurbende doktor ile takip etmey düşünüyorum yumurta büyüklüğünü önümüzdeki ay
Uzunca bi sure Laboquick kullanan biriyım ama innovita daha hassas kalıtelı bence.. Ben n11 den aldım.. Kimileri instagramdan alıyo
16. gün bebeğimTest yapmaya devam et bir iki güne pik olur. Bugün döngünün kaçıncı günü
Sesli güldümKizlar bu innovitalar böyle mi geliyor benimkinde mi anormallik var? Ben bunun neresini tutacam neresine iseyecem