Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canim eve doneyim yapayim kac sn tutayim idrarin icinde

Kızlar öle Bi uykum var kı anlatamam yaa doyamıyorum uykuya iş yerinde uyudum 3 saat yakın hayla uykum var Hıc halim yok eve gidiyorum Bİ dunya iş var yemek yok offf ama ben uyumak istiyorum ama

aslı kızzz
sen ovulasyona yapıpmı doktora gittin.
yani ovulasyonda çizgi göremedin doktormu dedi hayır yumurtan var dıye.,
bu ay ovulasyon kullanmadın dıye biliyorm ben
dogrumu
Kuzum ovulasyon takibi yapmadım bu ay ama dünkü sonucumu gösterdim, evet teste göre negatif ama yumurtan oluşmuş bunu göstermesi gerekirdi dedi. Birazdan yüklenecek fotoğrafı

Ya öyle deme ben daha yeni yap am bu ay , daha başlamadan soğudum ha ! Umutsuzluk diz boyu nasıl çocuk yapcaz böyle bilmiyorum ! Moralinizi yüksek tutun kızlar
Canm bence bu testler daha güvenlir laboquıck e göre.. İlk aldıgımda boş paket yollamıslar herhalde demıstım küçücük bi cubuk kagıt diye ben de soylenmıstım ama alısıyosun bunlara.. Laboquıck benı yanılttı hcg testı de cıft cızgı olusturdu. Megerse buharlaşma cızgısıymıs ve bazen ıdrar kasete dagılıyo hos Bı goruntu olusturmuyor.. Ama ınnovita dan cok memnunum ne reklam yaptım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…