- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.761
Anladım canım sen yine testi tekrarla 1 hafta sonra emin olmigren için acildeydim
o yüzden yaptılar
negatifi görünce iğneyi bastılar valla
valla en acilinden labuq testlerinden sipariş veresim geldi. neyse bu ay böyle geçecek
Hehe aynen biz çok benziyoruz zatenAyni benimki
Ricaederim canımAaa teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
yapıcam kuzum gerekirse reglye kadar yapıcam napıyımbide bunlar idrardaki 5 mıu/ml ye kadar hassas ölçüyor lh hormonunu, laboqick 25 olduğunda koyulaşıyor, bunların daha hassas olması lazım ama bilemedim...
Hemde cokkkHehe aynen biz çok benziyoruz zaten
Ricaederim canım❤
yapıcam kuzum gerekirse reglye kadar yapıcam napıyım
ama onun geçen ay yumurtlama olmadı. bu ay ovulasyon yapmadı direk doktora gittiama bak aslışın dediği de kafama takıldı, onunda gözükmemiş testte, doktor 19 mm demiş, çatlamak üzere yani, seninde öyle olmasınn
aslı kızzzCanım benim çok teşekkür ederim amin inşallah cümlemiz alalım o güzel haberleri
ama onun geçen ay yumurtlama olmadı. bu ay ovulasyon yapmadı direk doktora gitti
SEn neden o şekilde aldın ki ben hep plastik olandan alıyortum. 3. siparişimi verdim memnunum. Sen plastiklerden al.valla yazdım bır gebenın gunlugune. dedim böyle böyle. al testlerini geri bu ne be dedim. ver paramı dedim
şaka şakak dur bakalım kuzum olacak inşallah
Yani benimde ymurtalama tamam da keşkekaç cm olduğunu da dr gitmeden öğrenebilsekkuzummm bugünü es geçme sakın o zamannnee ne zaman çatlar ki iki üç günü full dolu geçirin derim
pişmanım vallaSEn neden o şekilde aldın ki ben hep plastik olandan alıyortum. 3. siparişimi verdim memnunum. Sen plastiklerden al.
Bu arada benim yumurta çatlamaya başladı sanırım. Kasık ağrılarım başladı çünkü
Test yapıyor musun canımm, normalde yumurtlarken lh hormonu pik oluyor vücutta yumurta gelişiyor gelişiyor tüpe düşüyor o sırada pik oluyor diye biliyorum test iyice koyu oluyor, tüpte ilerleyip çatlarken de silikleşiyor o sırada tutturursak ne alaYani benimde ymurtalama tamam da keşkekaç cm olduğunu da dr gitmeden öğrenebilsekŞuan tamam yumurtlama var ama nasıl bir yumurta yeteri kadar olgun mu değil mi bir muamma. Ve şuan kasık ağrıalrım başladı çatlıyor kesin eminim.
Benimki de böyle kasık ağrım var baya
Al canım için rahat etsin madem 6 bucuk 7 gibi yaparsinEve giderken Eczaneden 2 tane ovulasyon alıcam kızlar
En son 16da bişey içtim zaten
Ne kadardir istiyorsunuz? Bizim 14 ay olduVar canım benim de 20 kasım
Bende dört gözle bekledimUfff masallah hem de nasıl pik, görmeyi dört gözle beklediğim manzara