Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah cümlemiz alalım o güzel haberleri
aslı kızzz
sen ovulasyona yapıpmı doktora gittin.
yani ovulasyonda çizgi göremedin doktormu dedi hayır yumurtan var dıye.,
bu ay ovulasyon kullanmadın dıye biliyorm ben
dogrumu

valla yazdım bır gebenın gunlugune. dedim böyle böyle. al testlerini geri bu ne be dedim. ver paramı dedim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

şaka şakak dur bakalım kuzum olacak inşallah:KK70:
SEn neden o şekilde aldın ki ben hep plastik olandan alıyortum. 3. siparişimi verdim memnunum. Sen plastiklerden al.

Bu arada benim yumurta çatlamaya başladı sanırım. Kasık ağrılarım başladı çünkü

kuzummm bugünü es geçme sakın o zamannn 🕺🕺🕺 ee ne zaman çatlar ki iki üç günü full dolu geçirin derim 😎😎😎
Yani benimde ymurtalama tamam da keşkekaç cm olduğunu da dr gitmeden öğrenebilsek :KK70:Şuan tamam yumurtlama var ama nasıl bir yumurta yeteri kadar olgun mu değil mi bir muamma. Ve şuan kasık ağrıalrım başladı çatlıyor kesin eminim.

Yani benimde ymurtalama tamam da keşkekaç cm olduğunu da dr gitmeden öğrenebilsek :KK70:Şuan tamam yumurtlama var ama nasıl bir yumurta yeteri kadar olgun mu değil mi bir muamma. Ve şuan kasık ağrıalrım başladı çatlıyor kesin eminim.
Test yapıyor musun canımm, normalde yumurtlarken lh hormonu pik oluyor vücutta yumurta gelişiyor gelişiyor tüpe düşüyor o sırada pik oluyor diye biliyorum test iyice koyu oluyor, tüpte ilerleyip çatlarken de silikleşiyor o sırada tutturursak ne ala 😂😂

img_20191031_171043-jpg.2550003
IMG_20191031_171043.jpg

X