- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.741
Ayyy inşaallah yaaDur bakalım yakındır çift çizgili gebelik testleri
Ayni benimkiTertemiz neredeyse
Aaa teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinCanim koyudan sonra silik çizgiyi görünce daha test yapmana gerek yok o silik çizgi hep çıkar çünkü idrarimizda lh herzaman var
Reg bittikden 2 gun sonra basliyosun 15 gun boyunca sabah aksam ac karinlaBende yapiyim mi diye düşünüyorum a karar veremiyorum bi turlu çok uzun ya hem hala anlamadım ben günde kaç kere içiliyor ne zaman yapılıyor regli iken yapılıyor mu falan fıstık. Bende boşverin açıkcası. Bide şey okumuştum bi yerde soğan gürü yapanların ya adetleri çok gecikiyormuş ya da battan 1 hafta 10 gün önce falan geliyormuş.
Cok erken 3 4 gun sonra tekrae yaptir canimnselam kızlar
ovü ile takip ettiğim güne göre bugün çatlamanın 8. günü olması gerek ama kan verdim 1.20 çıktı.
doktoruma danıştım çok mu erken yoksa az da olsa yükselmesi gerekmez miydi diye.
çok erken hala umut var dedi.
böyle bir şey yaşayanlar umudunuzu yitirmeyin.
Banada tuhaf geldi canim lab.. alırız bidahakine artıkbu sol tarafta dalgalı cızgıler üstündeki yatay çizgiye kadar çişe sok
içinden 10-15 e kadar say ve cıkar
ben sevmedim bu testleri ya
hiç içim ısınmadı
boşuna yapıyo gibi hissediyorum
Cok erken 3 4 gun sonra tekrae yaptir canimnselam kızlar
ovü ile takip ettiğim güne göre bugün çatlamanın 8. günü olması gerek ama kan verdim 1.20 çıktı.
doktoruma danıştım çok mu erken yoksa az da olsa yükselmesi gerekmez miydi diye.
çok erken hala umut var dedi.
böyle bir şey yaşayanlar umudunuzu yitirmeyin.
öyle yapıcam vallaBanada tuhaf geldi canim lab.. alırız bidahakine artıkinsallah gerek kalmaz
valla yazdım bır gebenın gunlugune. dedim böyle böyle. al testlerini geri bu ne be dedim. ver paramı dedimYa öyle deme ben daha yeni yap am bu ay , daha başlamadan soğudum ha ! Umutsuzluk diz boyu nasıl çocuk yapcaz böyle bilmiyorum ! Moralinizi yüksek tutun kızlar
ay eve gelene kadar telefonum kapandı kızlar şarj aletimi almamışım yanıma
Afirin nerde bu kiz diyom bende
Canım olabilir bi baktır benceBen de kana baktırdım yani kan azlığı sorunu yok müayene olundum vitaminler aldım ne kadar ama baş dönmem bir türlü geçmiyo kaç yıldır stresten midir ki ya benimki de?
Kızlar hastaneden selamsağ yumurtalığımda çok güzel bir yumurta varmış 19 mm dedi doktor ve sakın bu geceyi atlama dedi ama sol kasığımda da 2 cm bir kist varmış doktor çok önemli bir şey olmadığını ama takip edilmesi gerektiğini söyledi
Ohh ohh ne guselburdayımm geldimm ay kocacım eve erken gelmiş yemek bile yapmış
valla en acilinden labuq testlerinden sipariş veresim geldi. neyse bu ay böyle geçecekG gizsiz kuzum normalde bende falan yumurtlamaya yakın azda olsa t çizgisi görünüyor yavaş yavaş koyulaşıyor, B blossom- de de öyle oldu mesela, seninkiler komple tertemiz, acaba cidden testlerde mi bir problem var yoksa adetten hemencecik sonra mı yumurtladın düşündürdü bu beniB blossom- innovita geldi ya kuzum sen bi tanesini yapsana bi, onda da pik çıkcak mı bugün pik günün ya, karşılaştıralım