Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yapiyim mi diye düşünüyorum a karar veremiyorum bi turlu çok uzun ya hem hala anlamadım ben günde kaç kere içiliyor ne zaman yapılıyor regli iken yapılıyor mu falan fıstık. Bende boşverin açıkcası. Bide şey okumuştum bi yerde soğan gürü yapanların ya adetleri çok gecikiyormuş ya da battan 1 hafta 10 gün önce falan geliyormuş.
Reg bittikden 2 gun sonra basliyosun 15 gun boyunca sabah aksam ac karinla

selam kızlar
ovü ile takip ettiğim güne göre bugün çatlamanın 8. günü olması gerek ama kan verdim 1.20 çıktı.
doktoruma danıştım çok mu erken yoksa az da olsa yükselmesi gerekmez miydi diye.

çok erken hala umut var dedi.
böyle bir şey yaşayanlar umudunuzu yitirmeyin.
Cok erken 3 4 gun sonra tekrae yaptir canimn

bu sol tarafta dalgalı cızgıler üstündeki yatay çizgiye kadar çişe sok :KK70: :işsiz:
içinden 10-15 e kadar say ve cıkar

ben sevmedim bu testleri ya
hiç içim ısınmadı
boşuna yapıyo gibi hissediyorum
Banada tuhaf geldi canim lab.. alırız bidahakine artık 😁 insallah gerek kalmaz

selam kızlar
ovü ile takip ettiğim güne göre bugün çatlamanın 8. günü olması gerek ama kan verdim 1.20 çıktı.
doktoruma danıştım çok mu erken yoksa az da olsa yükselmesi gerekmez miydi diye.

çok erken hala umut var dedi.
böyle bir şey yaşayanlar umudunuzu yitirmeyin.
Cok erken 3 4 gun sonra tekrae yaptir canimn

Ya öyle deme ben daha yeni yap am bu ay , daha başlamadan soğudum ha ! Umutsuzluk diz boyu nasıl çocuk yapcaz böyle bilmiyorum ! Moralinizi yüksek tutun kızlar 🎉🎉🎉🎉
valla yazdım bır gebenın gunlugune. dedim böyle böyle. al testlerini geri bu ne be dedim. ver paramı dedim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

şaka şakak dur bakalım kuzum olacak inşallah:KK70:

Kızlar hastaneden selam 😍 sağ yumurtalığımda çok güzel bir yumurta varmış 19 mm dedi doktor ve sakın bu geceyi atlama dedi 🙈🙈 ama sol kasığımda da 2 cm bir kist varmış 😞 doktor çok önemli bir şey olmadığını ama takip edilmesi gerektiğini söyledi

kuzummm bugünü es geçme sakın o zamannn 🕺🕺🕺 ee ne zaman çatlar ki iki üç günü full dolu geçirin derim 😎😎😎

G gizsiz kuzum normalde bende falan yumurtlamaya yakın azda olsa t çizgisi görünüyor yavaş yavaş koyulaşıyor, B blossom- de de öyle oldu mesela, seninkiler komple tertemiz, acaba cidden testlerde mi bir problem var yoksa adetten hemencecik sonra mı yumurtladın düşündürdü bu beni 🤔 B blossom- innovita geldi ya kuzum sen bi tanesini yapsana bi, onda da pik çıkcak mı bugün pik günün ya, karşılaştıralım

G gizsiz kuzum normalde bende falan yumurtlamaya yakın azda olsa t çizgisi görünüyor yavaş yavaş koyulaşıyor, B blossom- de de öyle oldu mesela, seninkiler komple tertemiz, acaba cidden testlerde mi bir problem var yoksa adetten hemencecik sonra mı yumurtladın düşündürdü bu beni 🤔 B blossom- innovita geldi ya kuzum sen bi tanesini yapsana bi, onda da pik çıkcak mı bugün pik günün ya, karşılaştıralım
valla en acilinden labuq testlerinden sipariş veresim geldi. neyse bu ay böyle geçecek

X