- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 30
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.721
Aynen kuzum deneyeceğimIyi calismalar kuzumbu ay olmazsa bidahaki aya sogan kürü yaparsin kisleri temizliyomus
Bu dogru bende biliyorum bunuKuzular bisey duydum ben ovulasyon değerlendirdikten sonra bol bol ananas yemeliymisiz ananas tutması içinde bi fonksiyonmuş bileniniz varmı?
Ben bu ay baslamistim ama yarida kestim enfeksiyom icin 4 gun fekan yaptimSoğan kürünü diniyeniz var mi kızlar? Rahimi temizleyip gebeliğe hazırlıyormuş o ay hamile kalan çokmuş. Özellikle kisti falan olanlara çok öneriyorlar
Ben de kana baktırdım yani kan azlığı sorunu yok müayene olundum vitaminler aldım ne kadar ama baş dönmem bir türlü geçmiyo kaç yıldır stresten midir ki ya benimki de?vertigo olabilir, bir dönem benim öyleydi ayy ne kötü bişey o ya, yattığım yerde dünyam dönüyordu, strese bağlıymış geçti sonradan çok şükür, dikkat et canım bi baktır bence
Bende yapiyim mi diye düşünüyorum a karar veremiyorum bi turlu çok uzun ya hem hala anlamadım ben günde kaç kere içiliyor ne zaman yapılıyor regli iken yapılıyor mu falan fıstık. Bende boşverin açıkcası. Bide şey okumuştum bi yerde soğan gürü yapanların ya adetleri çok gecikiyormuş ya da battan 1 hafta 10 gün önce falan geliyormuş.Ben bu ay baslamistim ama yarida kestim enfeksiyom icin 4 gun fekan yaptim
bu sol tarafta dalgalı cızgıler üstündeki yatay çizgiye kadar çişe sokKizlar bu innovitalar böyle mi geliyor benimkinde mi anormallik var? Ben bunun neresini tutacam neresine iseyecem
Ya öyle deme ben daha yeni yap am bu ay , daha başlamadan soğudum ha ! Umutsuzluk diz boyu nasıl çocuk yapcaz böyle bilmiyorum ! Moralinizi yüksek tutun kızlarbu sol tarafta dalgalı cızgıler üstündeki yatay çizgiye kadar çişe sok
içinden 10-15 e kadar say ve cıkar
ben sevmedim bu testleri ya
hiç içim ısınmadı
boşuna yapıyo gibi hissediyorum
Hamilesin değil mi o çift çizgi
Ama daha cok erken canim en az 12 13 gun gecip yapsaydin daha iyi olurduselam kızlar
ovü ile takip ettiğim güne göre bugün çatlamanın 8. günü olması gerek ama kan verdim 1.20 çıktı.
doktoruma danıştım çok mu erken yoksa az da olsa yükselmesi gerekmez miydi diye.
çok erken hala umut var dedi.
böyle bir şey yaşayanlar umudunuzu yitirmeyin.
Son testim kadı onu da yarın yapıcam inşaallahYarina daha da koyulasir canim
Dur bakalım yakındır çift çizgili gebelik testleri
Ahhh keşke ama maalesef ovulasyon testi bu
Teşekkür ederimEvet canim pik degerlendir bugünü
migren için acildeydimAma daha cok erken canim en az 12 13 gun gecip yapsaydin daha iyi olurdu