Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vertigo olabilir, bir dönem benim öyleydi ayy ne kötü bişey o ya, yattığım yerde dünyam dönüyordu, strese bağlıymış geçti sonradan çok şükür, dikkat et canım bi baktır bence
Ben de kana baktırdım yani kan azlığı sorunu yok müayene olundum vitaminler aldım ne kadar ama baş dönmem bir türlü geçmiyo kaç yıldır stresten midir ki ya benimki de?

Ben bu ay baslamistim ama yarida kestim enfeksiyom icin 4 gun fekan yaptim
Bende yapiyim mi diye düşünüyorum a karar veremiyorum bi turlu çok uzun ya hem hala anlamadım ben günde kaç kere içiliyor ne zaman yapılıyor regli iken yapılıyor mu falan fıstık. Bende boşverin açıkcası. Bide şey okumuştum bi yerde soğan gürü yapanların ya adetleri çok gecikiyormuş ya da battan 1 hafta 10 gün önce falan geliyormuş.

Ben test sonuçlarını atim buraya bir yorumlayin sizde nasıl

Kizlar bu innovitalar böyle mi geliyor benimkinde mi anormallik var? Ben bunun neresini tutacam neresine iseyecem

Eklentiler

• image.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar bu innovitalar böyle mi geliyor benimkinde mi anormallik var? Ben bunun neresini tutacam neresine iseyecem
bu sol tarafta dalgalı cızgıler üstündeki yatay çizgiye kadar çişe sok
içinden 10-15 e kadar say ve cıkar

ben sevmedim bu testleri ya
hiç içim ısınmadı
boşuna yapıyo gibi hissediyorum

2 ekimde yaptirdim bu testleri kizlar idrar ve kan

Eklentiler

• 20191031_165742.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 20191031_165825.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 41
selam kızlar
ovü ile takip ettiğim güne göre bugün çatlamanın 8. günü olması gerek ama kan verdim 1.20 çıktı.
doktoruma danıştım çok mu erken yoksa az da olsa yükselmesi gerekmez miydi diye.

çok erken hala umut var dedi.
böyle bir şey yaşayanlar umudunuzu yitirmeyin.

bu sol tarafta dalgalı cızgıler üstündeki yatay çizgiye kadar çişe sok
içinden 10-15 e kadar say ve cıkar

ben sevmedim bu testleri ya
hiç içim ısınmadı
boşuna yapıyo gibi hissediyorum
Ya öyle deme ben daha yeni yap am bu ay , daha başlamadan soğudum ha ! Umutsuzluk diz boyu nasıl çocuk yapcaz böyle bilmiyorum ! Moralinizi yüksek tutun kızlar

Ama daha cok erken canim en az 12 13 gun gecip yapsaydin daha iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…