- 25 Ekim 2019
- 2.279
- 4.282
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.701
Hamilesin değil mi o çift çizgi
Sagolun amın ınsallah tek duam benınde saglıklı hayorlı evlat evet 1,5 ıla 2 ay kadar suruyor wes testı tabıkı dıgerlerı degısıyorBaşınız sağ olsun.
En kısa zamanda sağşlıklı bir bebeğe kavuşursunuz umarım.
Uzun sürüyor mu bu tarz testler
Hahahamacunu söyle hele sen bakalım bizde sana ona göre yardım ederiz
bende önümüzdeki ay almayı düşünüyorum clife bende duydumHahahac-life İnstagram dan sipariş verdim çok insandan duydum burda forumlarda falan okudum , kullanıp hamile kalanların falan yazılarını okudum...valla kuzum artık nerden medet umulan bilmiyorum aklıma yatan herseyi denicem artık. insallah birinden biri tutar.
Aynen oyle canim hep silik cikar zaten yumurtlama bitiyse bosuna testini harcamaYani mesela yumurtladım sonrasında adete kadar silik cıkabilir mi yanı o zaman artık yapmayım ya
Yarina daha da koyulasir canim
Bakalım ben alali 10 günü geçti ama kargonun gelmesine daha iki gun var yatıp kalkıp kargo takibi yapıyorum. Turkiyedeysen 2 güne geliyormuş.bende önümüzdeki ay almayı düşünüyorum clife bende duydum
Hahahah Benbir gebenin günlüğü ovulasyondan şikayeti olan varmı acaba ya
nedense kendımde pek sorun bulmak istemiyorum test bozuk
sendemı pik göremedinHahahah Bendoktora bile gösterdim dedim yumurtlamıyorum ben hayır yumurtluyorsun dedi
Ananasın yağ yakıcı özelliği var kuzum biliyorum ama bu dediğini ilk kez duydum. Sık sık tüketilmesi sağlığa faydalı günde 1-2 dilim ama kuzucumKuzular bisey duydum ben ovulasyon değerlendirdikten sonra bol bol ananas yemeliymisiz ananas tutması içinde bi fonksiyonmuş bileniniz varmı?
Çok kafana takma ve stres yapma bence. Bu geceyi değerlendir insallah sonuç güzel haberler olur bat’a varmadanKızlar hastaneden selamsağ yumurtalığımda çok güzel bir yumurta varmış 19 mm dedi doktor ve sakın bu geceyi atlama dedi ama sol kasığımda da 2 cm bir kist varmış doktor çok önemli bir şey olmadığını ama takip edilmesi gerektiğini söyledi
Evetsendemı pik göremedin
Canim koyudan sonra silik çizgiyi görünce daha test yapmana gerek yok o silik çizgi hep çıkar çünkü idrarimizda lh herzaman varKızlar az evvel Ovulasyon testi yaptım ilk gün kopkoyu idi yumurta vardı sonraki 4 gün silik bugun de dahil. Bu silik olan durum ne zaman bitecek daha bitmedi. Tamamen çizgi cıkmayana kadar mı devam edeyim sizce
Evet canim pik degerlendir bugünü
Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah cümlemiz alalım o güzel haberleriÇok kafana takma ve stres yapma bence. Bu geceyi değerlendir insallah sonuç güzel haberler olur bat’a varmadan
Iyi calismalar kuzumKızlar hastaneden selamsağ yumurtalığımda çok güzel bir yumurta varmış 19 mm dedi doktor ve sakın bu geceyi atlama dedi ama sol kasığımda da 2 cm bir kist varmış doktor çok önemli bir şey olmadığını ama takip edilmesi gerektiğini söyledi