Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başınız sağ olsun.
En kısa zamanda sağşlıklı bir bebeğe kavuşursunuz umarım.
Uzun sürüyor mu bu tarz testler
Sagolun amın ınsallah tek duam benınde saglıklı hayorlı evlat evet 1,5 ıla 2 ay kadar suruyor wes testı tabıkı dıgerlerı degısıyor

macunu söyle hele sen bakalım bizde sana ona göre yardım ederiz:KK70::KK70::KK70:
Hahaha :KK70: :KK70: :KK70: c-life İnstagram dan sipariş verdim çok insandan duydum burda forumlarda falan okudum , kullanıp hamile kalanların falan yazılarını okudum...valla kuzum artık nerden medet umulan bilmiyorum aklıma yatan herseyi denicem artık. 🤲 insallah birinden biri tutar. 🤲🤲🤲

Hahaha :KK70: :KK70: :KK70: c-life İnstagram dan sipariş verdim çok insandan duydum burda forumlarda falan okudum , kullanıp hamile kalanların falan yazılarını okudum...valla kuzum artık nerden medet umulan bilmiyorum aklıma yatan herseyi denicem artık. 🤲 insallah birinden biri tutar. 🤲🤲🤲
bende önümüzdeki ay almayı düşünüyorum clife bende duydum

kızlar hatırlıyormusun benım reglden sonra ilk ovulasyonlarım daha belirgindi. sizce ozamanlar silik çıkması gerekmezmiydi?

Hatta ilişki olmuştu regl bitimi
daha sonrada oldugunda kan geldi demiştim

aklımı değişik seyler geliyo ya

Kuzular bisey duydum ben ovulasyon değerlendirdikten sonra bol bol ananas yemeliymisiz ananas tutması içinde bi fonksiyonmuş bileniniz varmı?
Ananasın yağ yakıcı özelliği var kuzum biliyorum ama bu dediğini ilk kez duydum. Sık sık tüketilmesi sağlığa faydalı günde 1-2 dilim ama kuzucum

Kızlar hastaneden selam 😍 sağ yumurtalığımda çok güzel bir yumurta varmış 19 mm dedi doktor ve sakın bu geceyi atlama dedi 🙈🙈 ama sol kasığımda da 2 cm bir kist varmış 😞 doktor çok önemli bir şey olmadığını ama takip edilmesi gerektiğini söyledi
Çok kafana takma ve stres yapma bence. Bu geceyi değerlendir insallah sonuç güzel haberler olur bat’a varmadan 🤲💕💕

Kızlar az evvel Ovulasyon testi yaptım ilk gün kopkoyu idi yumurta vardı sonraki 4 gün silik bugun de dahil. Bu silik olan durum ne zaman bitecek daha bitmedi. Tamamen çizgi cıkmayana kadar mı devam edeyim sizce
Canim koyudan sonra silik çizgiyi görünce daha test yapmana gerek yok o silik çizgi hep çıkar çünkü idrarimizda lh herzaman var

Soğan kürünü diniyeniz var mi kızlar? Rahimi temizleyip gebeliğe hazırlıyormuş o ay hamile kalan çokmuş. Özellikle kisti falan olanlara çok öneriyorlar

Kızlar hastaneden selam 😍 sağ yumurtalığımda çok güzel bir yumurta varmış 19 mm dedi doktor ve sakın bu geceyi atlama dedi 🙈🙈 ama sol kasığımda da 2 cm bir kist varmış 😞 doktor çok önemli bir şey olmadığını ama takip edilmesi gerektiğini söyledi
Iyi calismalar kuzum 🥰 bu ay olmazsa bidahaki aya sogan kürü yaparsin kisleri temizliyomus

X