Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben yiyom bugün gayet suda bol içiom ama baş dönmem baş agrım geçmiyor ayağa kalktigim gibi gözüm karario karincalanio etraf

vertigo olabilir, bir dönem benim öyleydi ayy ne kötü bişey o ya, yattığım yerde dünyam dönüyordu, strese bağlıymış geçti sonradan çok şükür, dikkat et canım bi baktır bence

yaa bence bu azında azı yani kız 1 dilim ekmek domates peynir çorba falan nedir ya kesin 45-50 kilosundur sen
Benim gibi 65 ve üzeri olanlar yok mu
59 kiloyum canim ama.benim kilo çoğu kas fitness yapıyordum gebelik düşüncesinden önce kas geliştirme ara verdim şimdi kilo umrumda deil artıkbaşka hayallerim var bebiş

59 kiloyum canim ama.benim kilo çoğu kas fitness yapıyordum gebelik düşüncesinden önce kas geliştirme ara verdim şimdi kilo umrumda deil artıkbaşka hayallerim var bebiş

ay benimde ideal kilom 58 ama olamıyorum ya asla veremiyorum o 10 kiloyu

vertigo olabilir, bir dönem benim öyleydi ayy ne kötü bişey o ya, yattığım yerde dünyam dönüyordu, strese bağlıymış geçti sonradan çok şükür, dikkat et canım bi baktır bence
Vertigo ne kız baktiriyim ciddiyse çünkü 2 3 gündür Allaha emanet gidiyorum yollarda bugün sporda gidemedim bu yüzden korktum düşüp kalırım diye

Vertigo ne kız baktiriyim ciddiyse çünkü 2 3 gündür Allaha emanet gidiyorum yollarda bugün sporda gidemedim bu yüzden korktum düşüp kalırım diye

kuzum kulakta yer alan insanda dengeyi sağlayan disk gibi kemiklerin kaymasıyla oluşuyor bu vertigo ve baş dönmesi yapıyor, ani kalktığında falan, benimki baya ilerlemişti yattığım yerde oluyordu

Insallah bebisdendir kuzum benimki aclikdan oluyo acligimi hisedemiyorum artik
Inşallah canım ben şuan ac olamam arka arkaya yedim hep hayırlısı olsun nedim
ay benimde ideal kilom 58 ama olamıyorum ya asla veremiyorum o 10 kiloyu
Benim ideal kilom 52 çıkıyor boy 1.59 ama umrumda deil önemli olan aynada gördüğüm ve tabiki hissettiğim esim bana 70 ol diyor hiç sevmez zayıf laf atıp durur arada kemik torbası heryerin batıyor die aslında kemik torbası deilim bana gore idealim bu

Gayet rahatim benden bu ay is yok anam
Öyle diosun sende cikicak bende cikmicak he
kuzum kulakta yer alan insanda dengeyi sağlayan disk gibi kemiklerin kaymasıyla oluşuyor bu vertigo ve baş dönmesi yapıyor, ani kalktığında falan, benimki baya ilerlemişti yattığım yerde oluyordu
Ozaman baktırmak lazım su regl günü gelsin geçsin sonrasında doktora gidicem hem baş dönmesi hemde yumurtalık muayenesi için canım

Ben hep 53 kgydum boyum 1.63 simdi 61 kg oldum evlenince

Canım bence bi testi hakediyo bu kadar belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…