Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim 2 gunum kaldi biticek sonra bikac günde jel kulanicam vajinanin ph sini duzeltmesi icin antibiotikden sonra gerekliymis yani adet gelip gecene kadar beklicek
Allah yardım etsin enişteye sana diyorum da ben adama elli gündür vermemisim üstüne memlekete geldim 20 günde burda kalacam artık iki ayı devirecez

Yazik kiz 2 ayda cok
Kız bilerek yapmadim ama yaa geçerli nedenim var kürtaj oldum sonra kirkimin çıkmasını bekledim hıh tam çıkacağı zamanda bu seferde adet oldum 12 gündür de adettim sonrasında da memlekete gelmek zorunda kaldım böylece adam karisiz kalmış oldu toooo yoksa şimdiye coktaaaannn Kaza kurbanı etmişti beni

Zaten neyi bilerek yapiyoz ki beklesin canim en azindan bu beklemeden sonraki ayi super degerlendirisiniz

Beklicek baska yolu yok benimkide tıpış tıpış bekliyo
Mecburlar elleri mahkum inşallah dönüşümüz muhteşem olur da hayırlı haberler veririz buradaki herkes en kısa zamanda hayirli evlat sahibi olurlar inşallah

14.10.2019 (sat) 10.11.2019(bat)

Kızlar erken yumurtlama problem oluşturur mu detaylı bilgisi olan var mı?? Ben neden erken yumurtladım ya anlam veremiyorum adetin hemen sonraki günü yumurta olusması normal mı yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar erken yumurtlama problem oluşturur mu detaylı bilgisi olan var mı?? Ben neden erken yumurtladım ya anlam veremiyorum adetin hemen sonraki günü yumurta olusması normal mı yardımcı olursanız sevinirim
Normal diye biliyorum canim. Hepimiz adetin son gunu yumurtlayabiliriz. Duzenli mi döngün?

Canım 25 günde bir adet görüyorum 7. Gün yumurtladım görünüyor Ovulasyon testinde. Bu ay Ovulasyon testi ile takibe basladım onceki zamanları bilmiyorum.
Döngün kısaymis canim olabilir bazen boyle seyler normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…