- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.161
ne varGünooooooooo
Hangisiymis kız oParesilaaa yıllardır her yazdığım topiği okumaktan takip etmekten sıkılmadınmı
ben seni takip ediyormuyum
Gecmis olsun parisimHangisiymis kız o
Feci gribim anlamam sıfırın altında
Belki bu ay supriz yaparım
Çok sağol fıstığımGecmis olsun parisim
koloni halinde hareket etmiyoruz diyedirHangisiymis kız o
Feci gribim anlamam sıfırın altında
Aslında seni takip ediyorsam doğru yoldayimdirkoloni halinde hareket etmiyoruz diyedir
gripmiiiiiiiiiiiiiiemme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eh iste parisim, bir komsum var iyi anlasiyoruz simdilik. Onun disinda artik daha cok bebek istiyorumÇok sağol fıstığım
Epeydir görüşmedik nasılsın? Alisamamistin alıştın mi yeni komşularına
hahahaha ya seni cok seviyorumAslında seni takip ediyorsam doğru yoldayimdir
sevindim iyi anlaşmana fıstık.Eh iste parisim, bir komsum var iyi anlasiyoruz simdilik. Onun disinda artik daha cok bebek istiyorum
Ben sana bayılıyorum çok çok seviyorum senihahahaha ya seni cok seviyorum
Hangisi askomsevindim iyi anlaşmana fıstık.
O bende de var. Şimdi bir program yükledim. Sende onu yükle. Çok iyi bu ay ona göre yaptım.
Ben sana bayılıyorum çok çok seviyorum seni
Bu canım. Bu diğer uygulamalardan çok daha iyiHangisi askom
Aa biliyorum ben bunu, bu markadan adet kabi almistim o zaman indirdim. Cok degisik seyler var içindeBu canım. Bu diğer uygulamalardan çok daha iyi
Kesinlikle ben daha bu ay indirdim. Gerçekten begendim içeriğini. Bu ay onu denedim. Uzun zamandır gelişigüzel yapıyordum. Şimdi daha dikkatliyim. Folik asite tekrar başladım. Şu an eşimin lenf bezleri ile ilgili bir sorun var. Çözüme ulaşana kadar deneyeceğiz. Olmaz ise Acıbadem Hastanesi'ne gideceğim canımAa biliyorum ben bunu, bu markadan adet kabi almistim o zaman indirdim. Cok degisik seyler var içinde
Allah sifa versin parisimKesinlikle ben daha bu ay indirdim. Gerçekten begendim içeriğini. Bu ay onu denedim. Uzun zamandır gelişigüzel yapıyordum. Şimdi daha dikkatliyim. Folik asite tekrar başladım. Şu an eşimin lenf bezleri ile ilgili bir sorun var. Çözüme ulaşana kadar deneyeceğiz. Olmaz ise Acıbadem Hastanesi'ne gideceğim canım
Kesinlikle ben daha bu ay indirdim. Gerçekten begendim içeriğini. Bu ay onu denedim. Uzun zamandır gelişigüzel yapıyordum. Şimdi daha dikkatliyim. Folik asite tekrar başladım. Şu an eşimin lenf bezleri ile ilgili bir sorun var. Çözüme ulaşana kadar deneyeceğiz. Olmaz ise Acıbadem Hastanesi'ne gideceğim canım
Allah sifa versin parisimyeniden sahalara döndük bee
Amin canım amin inşallah sonuçlar iyi çıkar ameliyat olmaz eşimAllah sifa versin parisimyeniden sahalara döndük bee
Oyyyy fıstığım benim harbi çok seviyorum seni. Reelden tanıyor gibiyimay ikinizi böyle görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?