- 25 Nisan 2016
- 986
- 890
- 42
-
- Konu Sahibi Mucizem4564
Ay hadi inşallah senin de bebişin sımsıkı tutunur sanaBu ay grip ve hastalıklardan dolayı es geçmiştik antibiyotik kullanmıştı eşim bende böbreğim ağrıyor diye tomografi çektirdim fakat ağrı böbrek değil yumurtlama ağrısıymış çok iyi durumda bugün yarın çatlar değerlendir dedi dr. umutlandı eşim çatlacağı zaman belli 24 saat içinde diye denedik 8 martı bekliyoruz
Aynen canım umudunu kaybetme inşallah kendisi çatlar da tutunur bebişin allahım ol dedikten sonra olmayacak şey yok akıntını takip et bakalımOlsun ama umudum var kendimce
Cumartesi 7. Günümdü değilim malesef
Degerlendircem bu hafta ful yapcam gunubirlik nasipUzayan şeffaf akıntı oldumu 3gün değerlendir canım
Hadi inşallah belinize kuvvetDegerlendircem bu hafta ful yapcam gunubirlik nasip
Geçmiş olsun canım yeni bat nezamanCumartesi 7. Günümdü değilim malesef
Kuzum insalllah cift cizzgiyi gorceksinKızlar bugün 8.günüm iğnenin etkisi geçmiş artık inşallah tekrar pozitifi görmek nasip olur
16 martGeçmiş olsun canım yeni bat nezaman
Kuzum. İnsallah devam eder git gite koyulasir allahim en guzel haberi almayi nasup etsin gonlune gore benim umudum kalmadi dr umutlu dgl bari sen guzel haberle gelKızlar bugün 10.günüm iğnemin dünkinde çizgi yoktu bugünkinde silik çizgi var üstteki bugünki testim
İnşallah canım hrabbim hepimize nasip etsinKuzum. İnsallah devam eder git gite koyulasir allahim en guzel haberi almayi nasup etsin gonlune gore benim umudum kalmadi dr umutlu dgl bari sen guzel haberle gel