- 24 Temmuz 2013
- 1.002
- 1.552
- 34
-
- Konu Sahibi Mucizem4564
Bende 29 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 11 13 ve 16.günler test yaptım negatifti. Adetim bekliyorumMerhaba hanımlar ben 1 buçuk yıllık evliyim 2.evliliğim yani toplamda 10 yıldır bebek hasreti çekiyorum geçen yıl 1 kimyasal gebelik yaşadım başkada gebeliğim olmadı pikoluyum adet düzensizliklerim vardı şükür düzene girdi ve bu ay famera kullandım pazartesi kontrolüm var sonrasında ise çatlatma iğnesi olacağım inşallah bu kez rabbim nasip eder çok umutluyum ama hakkımda hayırlısı olsun allahım kimseye aratmasın inşallah
Hg aramıza canım inşallah senin içinde şanslı bi ay olur bu ay
İnşallah geç döllenme olmuştur canımBende 29 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 11 13 ve 16.günler test yaptım negatifti. Adetim bekliyorum
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHayırlısı olsun hakkımızda bnde 1.5 yillik evliyim hic kalamadım hamile hic bi sorun yokken aşılama oldum basarisisiz yine bekliyorum bu ay ınsallah hamile kalırız canım
İnşallahHg aramıza canım inşallah senin içinde şanslı bi ay olur bu ay
İnşallah ya ama çatlatma iğnesinde olur mu öyleİnşallah geç döllenme olmuştur canım
Hg canımMucizem4564 6 Şubat sat . Bat 6 Mart
çok tşk ederim canım inşallah bu ay hepimiz mucisemize kavuşuruzMucizem4564 topiğin hayırlı olsun. Benim de bat 8 Mart. Bi 15 aylık oğlum var ikinciyi düşünüyorum. 4-5 aydır korunmuyorum ama olmadı. Bu ay ovü aldım bakalım olacak mı☺
Normal canım çünkü yumurtaları uyaran bi ilaçKızlar klomen kullandıktan sonra fazla akıntı olması normal mi ?
Bi test daha yapsanaKızlar klomen kullandıktan sonra fazla akıntı olması normal mi ?
Çok tşk ederim canım alırız tabiki nedemek hoş geldin sefa getirdin