• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pembiss123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
740
1.412
63
Merhaba bayanlar. Haydi gelin biiraz sohbet edelim :)

Tüp bebek tedavisine başladınız mı ? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Polikistik over sendromu olupta gebelik yaşayan var mı? İlaçlar sizde fiziksel yada hissiyat oalrak ne gibi değişiklikler sağladı acabaa ?

Tüp bebek tedavisine başladınız mı ? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Polikistik over sendromu olupta gebelik yaşayan var mı? İlaçlar sizde fiziksel yada hissiyat oalrak ne gibi değişiklikler sağladı acabaa ?
Bir sıkıntı olmadi şimdiye kadar yumurtalar büyüyor. Hayırlısıyla haftaya toplanacak. Sizde durumlar nedir

Merhabalar bende tedaviye basladim. Amh düşüklüğü ve yumurta azlığı var bende iki kez opu oldum 3. Embriyosu 3 tane var transfer asamasina geçeriz diyordum ama e2 470 lere dayanmış yasmin adli kadin dogum ilaci ve lucrin adli bir igne verdiler. Tup bebek ilac ve iğneleri neyse de bu yasmin beni cok kötü yapiyor dun basladim sabah 6 da ölüyorum sandim mide bulanmasi bas donmesi en son kusma ile kapanis yaptirdi. Nasil bitircem bakalim bu ilaci ben :(

İkinci tedavi icin dun dkh kullanmaya basladim iki hafta sonrada lucrinle devam edicem. İlk tedavinin sonlarina dogru bi donem epey gergin ve asabiydim. Karnimda berbat bi sislik hissi vardi. Gerginlik ilaclardan mi bilemem fakat yumurta toplamaya yakin o siskinlik beni cok zorlamisti

Bir sıkıntı olmadi şimdiye kadar yumurtalar büyüyor. Hayırlısıyla haftaya toplanacak. Sizde durumlar nedir
ben henüz başlamadım ağustos ayında tedaviye başlayacağım. devletten rapor çıkması için 2 ay beklemek zorunda kaldım inşallah ağustostaki regl dönemimde başlayacağız şuan da takviye ilacı kullanıyorum sadece

Merhabalar bende tedaviye basladim. Amh düşüklüğü ve yumurta azlığı var bende iki kez opu oldum 3. Embriyosu 3 tane var transfer asamasina geçeriz diyordum ama e2 470 lere dayanmış yasmin adli kadin dogum ilaci ve lucrin adli bir igne verdiler. Tup bebek ilac ve iğneleri neyse de bu yasmin beni cok kötü yapiyor dun basladim sabah 6 da ölüyorum sandim mide bulanmasi bas donmesi en son kusma ile kapanis yaptirdi. Nasil bitircem bakalim bu ilaci ben :KK43:
zor bir süreç Allahım tez zamanda emeklerimizin karşılığını versin inşallah bizlere

İkinci tedavi icin dun dkh kullanmaya basladim iki hafta sonrada lucrinle devam edicem. İlk tedavinin sonlarina dogru bi donem epey gergin ve asabiydim. Karnimda berbat bi sislik hissi vardi. Gerginlik ilaclardan mi bilemem fakat yumurta toplamaya yakin o siskinlik beni cok zorlamisti
söylediğiniz ilaçlar yumurta gelişmii için mi acaba

söylediğiniz ilaçlar yumurta gelişmii için mi acaba
Hayir canim dkh kisti baskilamak icin lucrinde yumurtlamayi saglayan hormonu baskilamak icin bu ilaclardan sonraki adetle yumurta buyutme islemi basliyor. Sanirim bu sekilde yumurta gelisimi daha kontrollu oluyor

Selam bende polikistik over var. Klomenle yumurtam büyümedi gonal f iğne günlük 50 ml kullandım 9 gün boyunca yine büyümedi doz yetersiz geldi kilom yok oldukça zayıfım rahim filmi çekildim pazartesi günü şükür sorun yok iğnelerle yumurta buyutcez eğer ikiden fazla yumurta gelişirse tedaviyi iptal etmeyelim yumurtaları toplayayim tüp bebek yapalım dedi doktorum bakalım nasip .. glifor+inofolic toz şase+ B12 + troid ilacı kullanıyorum değerlerim normal kontrol altında ama ilaçsız adet olamıyorum çok geç oluyorum 4-5 ayda bir ilaç icmezsem bu ay cyclo isimli hapı başladım adet olmak için tedavi nasıl ne şekilde ilerler neye karar veririz hiç bilmiyorum Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah 🥰

Back
X