2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

doktorum aradı şimdi dün testler istemişti kan değerlerim çok düşükmüş kan ilacına başlatacak inşallah kilo yapmaz
Hoşgeldin yanıma :))
Bana 3 büyük kutu kan ilacı yazmış. Bugün aldım, kaşık şeklinde ilaç. Hergün iki kaşık.

Ayrıca tiroid ilacımın dozunu yükseltti.

Kızlar kese görünüyor ya içinde bebek var mı yok mu ne zaman belli olacak. Mesela boş da olabiliyor ya o ne zaman belli oluyor

kalp atışına gideceğiz ya canım o zaman belli oluyormuş
Ben keseyi görmeye gitmemiştim ilkinde. Artık kaçıncı haftada gittiysem hatırlamıyorum ama kalbini duyduk direk. O yüzden bunda ne yapacağımı bilemedim. Herhalde yine geç gidicem. Hepsi bi arada çıksın

Ben keseyi görmeye gitmemiştim ilkinde. Artık kaçıncı haftada gittiysem hatırlamıyorum ama kalbini duyduk direk. O yüzden bunda ne yapacağımı bilemedim. Herhalde yine geç gidicem. Hepsi bi arada çıksın

en mantıklısı aslında canım ne zamandı senin randevun kaç haftalık oluyorsun gidecegin zaman?

Kız açsın sen de.
Biz seninle ne kadar zor hamile kaldık, kaç kere testlerde negatif ler gördük. Şimdi kilo alacak mıyız diye mi düşünücez. Keyfine bak. Doğum sonrası zayıflarsın.

haklısın canım çok zor bulduk ama ipin ucunu bırakmak istemiyorum kilo konusunda :)

Yazdıklarından direk aklıma Urfa geldi burda her memur aynı şeyden şikayetçi bi ara devlete girdim doktor beş kişiyi çağırıyor odaya aynı anda üç kişi yan yana sedyelerde uzanıyor koyun gibi bir kez gittim tövbe ettim

Burdan kötüymüş en azından tek tek alıyorlar

en mantıklısı aslında canım ne zamandı senin randevun kaç haftalık oluyorsun gidecegin zaman?

haklısın canım çok zor bulduk ama ipin ucunu bırakmak istemiyorum kilo konusunda :)
Ben daha randevu almadım ama 15inden sonra gideyim diyorum. Allah korusun pozisyonu tüpte falansa sorun yaşarım diye de korkuyorum ama herhalde rahme yerleşmiştir. 16 Kasıma giderim herhalde.

Sanırım biraz garantici yaklasiyorlar. Ben ilk gebelgimde 4+1 ile kese görmüştüm 5-6 haftalarda kese buyuyodu içinde bebek yoktu ama kesem oluşmuştu. Sadece ne kadar geç o kadar garanti panik yapmayalım diye sanırım içini rahat tut canım

Haklısın canım özeli ayrı dert devleti ayrı dert. Bende dogumu mu kendi memleketimde adanada yapacagım doktorum bıle hazır cok sükür su kontrollerımızde ıyı gecerse ınsallah guzel olacak. Sende ınsallah içini rahatlatacak bilgilendirme yapacak iyi bır doktor bulursun

Kızlar kese görünüyor ya içinde bebek var mı yok mu ne zaman belli olacak. Mesela boş da olabiliyor ya o ne zaman belli oluyor
Kalp atışına çağırır büyük ihtimalle. Bende boş gebelik geçirdim ama içini rahat tut. Hala korkumdan doktora gidemedim. 4 haftadan 7 haftaya kadar 10 günde 2 defa doktora gittim. Git gel boş kese derken sonunda olmamıştı. O yüzden düşünme aklına kotuyu getirme daha çok yeniyiz hemen bebeklerimiz göstermeyenilir geç döllenme olabilir. Kötü ihtimalleri düşünme bile

boş kesede farklı bir belirti yasamıs mıydınız kanama vs?

Ay evet canım haklısın. Bebişlerimiz bizimle Allahın izniyle. Hepimiz bu yolda sağlıklı ilerleriz inşallah.

Ben 2014 Ekim annelerinde çok güzel insanlar tanıdım. 9 ayı birlikte geçirdik. Darısı buraya olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…