2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar ben migren hastasıyım paroladan başka ağrı kesici alamıyorum o da migreni kesmiyor. Migreni oluşta başka yöntem bilen var mı
ayy çok zor bir durum parol gerçekten de kesmez. minoset de kullanabilirsin demişti dr. um ama ilk 3 ay bence hiçbirini kullanmasan daha iyi. eczanelerde alın bölgesine sürülen bitkisel stickler war. onları bi denesen??

ayy çok zor bir durum parol gerçekten de kesmez. minoset de kullanabilirsin demişti dr. um ama ilk 3 ay bence hiçbirini kullanmasan daha iyi. eczanelerde alın bölgesine sürülen bitkisel stickler war. onları bi denesen??
Kullanmamaya çalışıyorum ama iki gündür beni perişan etti baş dönmem zaten var üstüne migren cila oldu resmen

4+6 dayım. Geçen cuma 839 Du değerim. Yarın kontrole gidicem düzenli arttıysa 9 binlerde olması lazım. Az önce sağlık ocağındaki ebeyle konuştum yarın kese görünmeyebilir telaş yapma dedi. Hcg değerinden ziyade haftaya göre görünür kese dedi.
Bu işi hiç anlamıyorum valla kafam karıştı 9 binlerle nasıl görünmez

Günaydın anneler. Yeni öğrenenler hayırlı olsun bebişleriniz. Bende ara sra kasık batması ve şişkinlik dışında belirti yoktu. Bu sabah miğde bulantısı oldu biraz.

Baş ağrısı miğren için lavanta yağı ile şakak ve kulak çevresine masaj yapıp karanlık ortamda dinlenin iyi gelir. Bol suda için

Aynıymış günümüz canım sen git ona göre ben de giderim 20 sine gel demişti doktor ama ☺

bende aslında erken olduğunu düşünüyorum da benim 3 tane düşüğüm oldu daha önce, o yüzden kullanmam gereken bir şey söyler belki diye gideceği bakalım :)

doktorum aradı şimdi dün testler istemişti kan değerlerim çok düşükmüş kan ilacına başlatacak inşallah kilo yapmaz

bende aslında erken olduğunu düşünüyorum da benim 3 tane düşüğüm oldu daha önce, o yüzden kullanmam gereken bir şey söyler belki diye gideceği bakalım :)
İyi yapmışsın o zaman canım. Ben de burdan okuduğumla doktorun ne kadar ilgisizlik yaptığını fark ettim ne kese boyutunu söyledi, ne ultrason fotoğrafı verdi (aile hekimi sordu) ne kan tahlili yaptı 3 hafta sonra gelirsin dedi sadece. Mhrs'den baktım da meğer o zaman da randevu yokmuş izine ayrılacak sanırım. Özel hastane en iyisi burda sadece bir tane var ama en azından insan gibi bir ilgi görüyoruz. Ben de en yakın zamanda gideceğim. Çok sinirlendim

Canım bende devlete gidiyorum cünkü maalesef dogru duzgun özel hastane dahş yok niğdede devlettekı doktorlar daha ıyı ama ultrason goruntusu maalesefki vermiyorlar banada vermediler sali günü gitmiştim bende ilk kontrolüme, kese boyutunuda mesela bana direk soylemedı ama asıstanına not ettirdi soylerken bende dınledım ıyıce

Ya acemiliğimize de denk geliyor, zor yerlerde görev yapıyoruz evimde daha rahat ederim diye burada yapacaktım doğumumu ama ya benim ya da eşimin memleketine gideceğim Allah o günleri gösterirse. Devlet ayrı bir dert saygın olmayan özel hastane ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…