- 26 Ocak 2012
- 2.305
- 565
Aradım KuZum Cumartesi tekrar kan ver dediÜzüldüm canım ya..
İyice netleştirmek için bi kadın doğumcuya gitsen...
İnşallah yükselir..Aradım KuZum Cumartesi tekrar kan ver dedi
Hadi gözün aydın canım :)Keseyi gördük kızlar çok mutluyum 7 mm cik
Gün gün gebelik takibi uygulamasına göre 4 temmuz diyor tabi haziran sonu da olabilir :)görürsün hatta belki kalp atışı bile duyabilirsin. ilk hamileliğimde 5+5 de duymuştuk. ama sanırım sen haziran annesi olucaksıın
Yaa hadi gözün aydın canım darısı kalp atışlarını duymamıza ınsallahKeseyi gördük kızlar çok mutluyum 7 mm cik
Keseyi gördük kızlar çok mutluyum 7 mm cik
Cok sevindim canimKeseyi gördük kızlar çok mutluyum 7 mm cik
merhaba temmuz snneleri 25 ekim adet tarıhımdı 3 gun önce testte ögrendim sonra kanda cıktı bugın itibarıyle kalp atışını da duyduk6 haftalıgız.nasipse temmuz 1 olarak gorunuyor bebişimiz gelişi...inşallah saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırızMerhaba arkadaşlar.
Gebeliğimi 2 gün önce öğrendim. Nasipse temmuz annesi olacağım.
Başka öğrenen oldu mu? Gelin konuşalım...
23 Kasımda canım 2 hafta sonraCok sevindim canimkalp atışı icin ne zamana randevu verdi doktor
Merhaba hayırlı olsun, insallah saglikla alin kucağınıza.. ohh masallah kalp atışını da duymussunuz ne guzelmerhaba temmuz snneleri 25 ekim adet tarıhımdı 3 gun önce testte ögrendim sonra kanda cıktı bugın itibarıyle kalp atışını da duyduk6 haftalıgız.nasipse temmuz 1 olarak gorunuyor bebişimiz gelişi...inşallah saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız
Kızlar ben bugün 4+4üm. Sizce cumartesi kese görünür mü yoksa bir hafta daha bekliyip öyle mi gitsem.
Pazartesi günü 1316 idi.beta hcg değeriniz kaç
Ayy maşallah gözün aydın. Bizim bebeişler aynı ben de salı görmüştüm 753mm daha minnacıkKeseyi gördük kızlar çok mutluyum 7 mm cik
Şimdi iyice artmistir bence görürsün bende c.tesi gidicem şuan 5+2yim bebeği gormeyi çok istiyorum acaba görür muyum olmadı haftaya yine cagircak biliyorum aslındaPazartesi günü 1316 idi.
Kaç haftaliksin canım senbende bugün gideceğim inşallah güzel haberlerle dönmeyi umut ediyorum
inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerinibende bugün gideceğim inşallah güzel haberlerle dönmeyi umut ediyorum