2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

merhaba Allah bagıslasın yavrunuzu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz

Ayy maşallah size :))
Rabbim bize de sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah :)

Kızlar ben kimyasal geçiriyorum sanırım 29 dan 28 e düşmüş koskoca 3 günde
bence de bi dr a gitmelisin zaten o en doğru şekilde yorumlar ve yönlendirme yapar. şimdi ne desek doğru olmıycak. hayırlısı neyse o olsun canım. inş sağlıklı bebeklerimiz olur.

Canım herkeste hcg farklı olabiliyor. Aslında önemli olan 2 günde 2 katı artması.
Ben bugün 4+4 üm. 4+2 iken verdiğim kanda hcg 1316 çıktı.
Bana da sanki aşırı yüksek gibi geldi ama bilemedim.
Oo maşallah, ikiz olmaya ihtimal olabillir ki acaba. Bende kafama takmıyorum çünkü önemli olan 2 beta ve onu da yarın yapacağım inşallah hayırlısı olsun

Selamlar inşallah bende temmuz annesi olacağım 1 kayıbım var 8 haftalık sonrasında tüplerde sıvı olduğu için 2 tüpüm alındı ve mecburen tüp bebek tedavisi gördüm çok şükür ilk denemede pozitifi gördük. Sat 8 ekim transfer günü 24 ekimdi 8.gün 250 10. Gün 550 gibi bişey çıktı doktorum yeterli dedi ama içimde hep bir endişe sanırım bir kere yaşadığım için birde bugün adet tarihim normalde biraz kasık ağırısı var adet sancısı gibi buda beni endişelendiriyo inşallah sitede azalmadan artarak çoğalırız

Amin canım değerin iyi artmış sen dikkat et kendine ağır kaldırma ev işi yapma dinlen tutar inşallah

Uygulamanın ismi ne
kadınlar kulübü canım pembe mont gibi bi resmi var
Kızlar ben kimyasal geçiriyorum sanırım 29 dan 28 e düşmüş koskoca 3 günde
doktora görün canım sadece kan testiyle devam etme
Cok teşekkür ederim biraz rahatladım. Siz şuan takibi başladıniz mi neler yapıyorsunuz?
Ben daha başlamadım biraz geçsin dedim o yüzden haftaya randevu aldım 6+1 olucam ozaman herşey görünür diye düşündüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…