Merhaba benimde bu akşam batma şeklinde ağrım oldu. 1 saat kadar ara ara devam etti.ben bugün yoruldum ona bağlıyorumBir de ben dün geceden beri sağ kasığımda bir şey hissediyorum. Ağrı gibi değil daha önce orada olmayan bişey artık var gibi. Ama çok saçma değil mi böyle bişey hissetmek için çok çok çok minik yani.
Var mı böyle hisseden?
Kızlar bugün bütün gün sol kasığıma ara ara giren sancılar oluyor.Böyle bir şey yaşayan var mı aramızda ?
Ben de ağrı diye tarif edemediğim bir şey var dedim doktoruma dedi taş varmış gibi hissedersin normaldir bunu hissetmenBir de ben dün geceden beri sağ kasığımda bir şey hissediyorum. Ağrı gibi değil daha önce orada olmayan bişey artık var gibi. Ama çok saçma değil mi böyle bişey hissetmek için çok çok çok minik yani.
Var mı böyle hisseden?
Normal olduğunu duymak rahatlattı çok çok teşekkürler :)Ben de ağrı diye tarif edemediğim bir şey var dedim doktoruma dedi taş varmış gibi hissedersin normaldir bunu hissetmen
Canım herkeste hcg farklı olabiliyor. Aslında önemli olan 2 günde 2 katı artması.Kızlar merhaba, bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve çok sevdim Allah isteyenlere herkese nasip etsin amin. Dün sağlık ocağı kan verdim ve bugün sonucu İnternetten 188 miu görüyorum, bu normal mi? Ben şuan 4+5 oldum bugün ve bu değeri düşük geldi bana. Benim gibi durumda olan var mı acaba? Teşekkür ederim
Değerler farklı oluyor canım bende dün 4+6 ydım 250 çıktıKızlar merhaba, bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve çok sevdim Allah isteyenlere herkese nasip etsin amin. Dün sağlık ocağı kan verdim ve bugün sonucu İnternetten 188 miu görüyorum, bu normal mi? Ben şuan 4+5 oldum bugün ve bu değeri düşük geldi bana. Benim gibi durumda olan var mı acaba? Teşekkür ederim
aa şansa bak ne kadar güzel :) gözünüz aydınSelam kızlar 2018 temmuz annesiyim ve bugün adetim geciktiği için kan verdim sonuç 250. 2020ninde temmuz annesi olacağım inşallah :) (bikaçtane 2020 temmuz anneleri var hangisi sabit konu bilemedim :))
Galiba çoğumuzun ilk gebeliğiKızlar bu arada benim gibi hala emziren var mı?
Kasım benim ayım diyorum artık :))aa şansa bak ne kadar güzel :) gözünüz aydın
Ne güzel hepimize hayırlı olur inşallah :) benimde biraz sürpriz biraz bekledik karışık biraz :)Galiba çoğumuzun ilk gebeliği
Aslında ben de istiyordum ama bu ay sürpriz yaptı annesineKasım benim ayım diyorum artık :))
Ne güzel hepimize hayırlı olur inşallah :) benimde biraz sürpriz biraz bekledik karışık biraz :)
Kasım benim ayım diyorum artık :))
Ne güzel hepimize hayırlı olur inşallah :) benimde biraz sürpriz biraz bekledik karışık biraz :)
görürsün hatta belki kalp atışı bile duyabilirsin. ilk hamileliğimde 5+5 de duymuştuk. ama sanırım sen haziran annesi olucaksıınKızlar merhaba ben de güya 7.haftaya kadar doktora gitmeyecektim ama cumaya randevu aldım, keseyi görebiliriz umarım. :) sat 23 eylül
Uygulaması var canım ama ondada sesli bildirim gelmiyor her seferinde uygulamaya girmen gerekKadınlar klübünün aplikasyonu var mı ya ben sürekli siteye giriş yapıyorum. Bildirimler gelmiyor