2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

zamanla oyuna çeviriyorlar zaten :)Maşşallah yok benim kızda daha tık yok konuşmaya gayretli sanırım kaka dio gak gak der gbi konuşuo karga geldi diorum

Buarada daha adet olmadım 57 gün oldu.Başlarda düzenli gbiydi son zamanlarda düzrnim bozuldu pazartesiye kadar olmazsam idrarda bakacagım
Düzensizlik emzirirken olacak sanırım ya benimde düzensiz bklm bu ay gelecek mi geçen bende baya bekledim gelmedi test yaptım bı kaç gün sonra adet oldum olan test paralarına oluyor yine bebek düşünürken ayrı döktük şimdi acaba mi diye ayrı

Kızlar bizim oğlan asker sürünüşü yapiyordu sürekli bugün emekleme olayını da çözdü hiç yerinde durmuyor sürekli ayakta tutunup kalkıyor tek elini bırakıyor dengede duruyor aklından gidecek vala hiç rahat oturamiyo insan hep yüreğimiz ağzımızda bı tane dişte çıkardı ikinci yolda sanırım ablası ve beni öpüyor başka kimseye yok öpücük sürekli birşeyler söylüyor aklından tam çıkardığı kelimeler baba dede anne ama aba nannanne diyor bizde durumlar böyle günde iki kez uyuyoruz 1-1.5 saat kadar falan emzik olayını bitirdik maalesef biraz daha emse iyiydi

aynen valla spralim bari düşmeseydi kafam rahattı birazda olsa şimdi hep hamilemiyim die düşünüorum bide akşamları aksi gbi miğdemde bulanıo

kaç aylık şimdi seninki tam Maşşallah paşaya

Slm kizlar uzun zamandir giremiyodum. Bi ugrayim dedim
Nasilsiniz bebisler nasil
Biz 11 nisanda 9aylik olucaz insallah
Emekliyoruz heryere tutunup ayaga kalkiyoruz
Boy en son 71,5 cm
Kilo 9,5 kg idi (yaklasik 1ay olacak)
Ben kendimi rejime verdim
80 gundur diyetteyim 13,3kg verdim
Hala emzirmeye devam
Bu aralar asiri anneci oldu benim kiz
Aklima gelenler bunlar sizlerde ne var ne yok
Bazilariniz isim degistirmis cikaramiyorum ya :/

Slm cnm bı prenses annesi ben aynı durumdalar hemen hemen 15 gün önce 10 kg 76 cm di vay MaşAllah çok güzel vermissin kilo cnm bende iki ileri bı geri gidiyorum ama hamile kaldığım kiloma dönemedim benimki de aynı anneci çok şükür bende emziriyorum

Evet prenses annesi simdi tanidim seni :)
Masallah boyu uzun sen 76 diyince ya benimki 71,5 muydu 74,5muydu sasirdim karnesine bakmam lazim valla
Ben diyetisyenle online yapiyorum cnm emzirdigim icin kendim cesaret edemedim yanlis bise yaparip sutum kesilir diye

Benim kızın da boyu uzun baba tarafina çekmiş snrm ondan sağlıklı olsunlar da bklm ya ne guzel yapmışsın bende belki ramazan sonu giderim diyetisyene olmuyor aynı herde takılıp kalıyorum

Benim kızın da boyu uzun baba tarafina çekmiş snrm ondan sağlıklı olsunlar da bklm ya ne guzel yapmışsın bende belki ramazan sonu giderim diyetisyene olmuyor aynı herde takılıp kalıyorum
Ben gitmeyi goze kesmedim online yapiyorum
Ay canim su alt tarafta vucut kitle indeksi nasil yaptin

Ay en tembeli bizim oğlan galiba. Surunmuyor yürümüyor sadece ayakda tutunca zipliyor bide ellerinden tutunca yürüyor o kadar. Kendim tutup kalkayım bi yerlere tutunayim yok. Konusmada yok. Ayın 13 ünde 9 aylik olacaz bizde. Suan 72 cm ve 11 kilo. Göbek ağır geliyor galiba birde egzama çıktı oğlumda onunla uğraşıyoruz cildiye cildiye geziyoruz şuan.

Yaa çok geçmiş olsun cnm egzama çok zor Rabbim şifa versin kuzucuga insAllah

Aslinda tembellik degildir ya
Bebekden bebege degisiyo
Benim ilk kizil hic emeklemedi 14aylikda yurudu
Buda 8ay olana kadar surundu hic emeklemedi
Benim cocuklar emeklemiyo diyodup biranda emekledi
Hic belli olmaz belki biranda yuruyecektir seninkide :)
Gecmis olsun krem kullanıyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…