- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
Ebebek indirimleri zamanı almıştım ben de. Kutusunda duruyo şu an. Çıkarayım da öndeki oyuncaklarla oynamaya başlasın en azındanYürüme arkadaşı almadım ama ilk arabam almıştım e bebekten.. onunla daha ilgilenmiyor ama Ablasının plastik sandalyesine tutunup ileri itekleyerek gidiyor. Emeklemeye başlar başlamaz tutunup ayağa kalkmaya başlamıştı zaten. şimdi de sıralıyor. Benimki fazla beklemeyecek yürümek için galiba Daha dişi bile çıkmadanÇok ihtiyacımın olacağını sanmıyorum Ama sen almak istiyorsan şimdiden almalısın, aldığında yavaş yavaş alışır tutunarak kalklmaya çalışır bence..
Ebebek indirimleri zamanı almıştım ben de. Kutusunda duruyo şu an. Çıkarayım da öndeki oyuncaklarla oynamaya başlasın en azından
Bizimde bozuldu canım gündüz 2-3 defa uyuyor max 45 dk 1 saat geceleri de 3-4 kez uyaniyor son uyanisinda bende yanında uyuyakaliyorum bazen ben odayı ayırdım cnm ablasıyla beraber ranza yaptırmıştım yatağında yatıyor artık en azından düşecek korkum olmuyor yanında yatarken kızımı da 1 yaş 2 aylıkken ayırmıştım bu biraz erken olduYa bizim gece uykularımız çok bozuldu
Gündüz de kıpırdana kıpırdana nerdeyse yarım saat olmadan uyanmaya başladı ama gece gibi sıkıntı olmuyo o.
Çok aşırı uyanıyo sanki bi yerine bişey olmuş gibi ağlıyo gece. Yanımda yatırmaya başladım öyle bile durmuyo artık. Kucağımda uyumaya başladı. Kucağımda da ağladığı oluyo ama genelde sakinleşip o şekilde dalıyo. Ben de mecbur sırtıma yastık falan yapıp yarı oturur halde uyuyorum bi yerden sonra. Neden böyle oldu bilmiyorum
Benimki 4. Ayindan beri bozuk dedigin gibi kipir kipir durmadan uyaniyor. Ama aglamasi yok şükür. Canim ya diş cikariyordur yada 37. Atak haftasina girmistir. Benim oglanda girdi bu hafta ayrı yorucu geçiyor.Ya bizim gece uykularımız çok bozuldu
Gündüz de kıpırdana kıpırdana nerdeyse yarım saat olmadan uyanmaya başladı ama gece gibi sıkıntı olmuyo o.
Çok aşırı uyanıyo sanki bi yerine bişey olmuş gibi ağlıyo gece. Yanımda yatırmaya başladım öyle bile durmuyo artık. Kucağımda uyumaya başladı. Kucağımda da ağladığı oluyo ama genelde sakinleşip o şekilde dalıyo. Ben de mecbur sırtıma yastık falan yapıp yarı oturur halde uyuyorum bi yerden sonra. Neden böyle oldu bilmiyorum
Biz de aynı oda beşik ayrı yatıyoduk. Geçen haftalarda diş çıkarıyomuş huysuzluk yaptı baya. Emzirdikten sonra oturduğum yerde onunla beraber uyuyakalıyodum çok sık kalktığım için. Yanıma aldım. Bugünlerde geri beşiğe alıştırcaktım ama daha beter bi durumda şu an. Napıcam bilmiyorum. Acaba acıkıyo doymuyo mu? Gece uykusundan önce muhallebi vermeyi düşünüyorum bakalım değişecek mi.Bizimde bozuldu canım gündüz 2-3 defa uyuyor max 45 dk 1 saat geceleri de 3-4 kez uyaniyor son uyanisinda bende yanında uyuyakaliyorum bazen ben odayı ayırdım cnm ablasıyla beraber ranza yaptırmıştım yatağında yatıyor artık en azından düşecek korkum olmuyor yanında yatarken kızımı da 1 yaş 2 aylıkken ayırmıştım bu biraz erken oldu
Önceden bizimki de genelde fazla ağlamadan uyanırdı uyanırsa da böyle oldu. Birden oldu ya. Güzel uyumaya başlamıştı. Eşime demiştim hatta maşallah falan, ertesi gece saat başı kalkmaya başladı. Gün geçtikçe daha kötü oluyo sankiBenimki 4. Ayindan beri bozuk dedigin gibi kipir kipir durmadan uyaniyor. Ama aglamasi yok şükür. Canim ya diş cikariyordur yada 37. Atak haftasina girmistir. Benim oglanda girdi bu hafta ayrı yorucu geçiyor.
Evet atak haftasındayız bakmıştım ben de. İnşallah atak bitince düzelir. 9 gün kalmışBenimki 4. Ayindan beri bozuk dedigin gibi kipir kipir durmadan uyaniyor. Ama aglamasi yok şükür. Canim ya diş cikariyordur yada 37. Atak haftasina girmistir. Benim oglanda girdi bu hafta ayrı yorucu geçiyor.
Olabilir canım yedir bende akşam doyurucu yedirmeye çalışıyorumBiz de aynı oda beşik ayrı yatıyoduk. Geçen haftalarda diş çıkarıyomuş huysuzluk yaptı baya. Emzirdikten sonra oturduğum yerde onunla beraber uyuyakalıyodum çok sık kalktığım için. Yanıma aldım. Bugünlerde geri beşiğe alıştırcaktım ama daha beter bi durumda şu an. Napıcam bilmiyorum. Acaba acıkıyo doymuyo mu? Gece uykusundan önce muhallebi vermeyi düşünüyorum bakalım değişecek mi.
Hapşırma+burun akıntısı da var biraz ama düzen bozulduktan sonra olmuştu o.
Deneyeyim bakalımOlabilir canım yedir bende akşam doyurucu yedirmeye çalışıyorum
MaşAllah cnm kızlar daha minyon oluyor sanırım benim oğlan önden gidiyor biraz emekleme diz üstü bizde de yok surunerek gitmeye calismiyor mu ay alkışıni sevsinler onun damaklarla ısırma sündürme bizde de var malesefBenim kızım 2 sinde 9 aylık oluyor kilosu 8 boyuda 69 cm geldi.Emekleme no diş no sırt üstü yatırınca yüz üstü dönüyor sonrada göbeğinin üstünde balık gbi çırpınıyor.Alkış yapmayı öğrendi bide çirkin oluo gözlerini kısıo burnundan soluo şebeklik derdinde.Ek gıdayı seviyor ama beni srvmior benimde derdim bu çok emmio beni dişleri yok ama damağıyla bi ısırıo bide çekio kopracak sanki sıpa .Ablası geç yürüdü dişleride 10 aylıkken çıkmaya başlamıştı buda ablasına çekti sanırım ama bıcır bıcırda konuşurdu kızım erken konuşmayı öğrenmişti bakalım 2 numara nasıl olacak
Şuan benim kıza hazır kek yediriolar ben ne yapıorum başka odaya geçiorum baş edemiorum çünkü artık kocam kaynanamdan beter en azından gözüm görmesn ne yapıyım.
anne baba minyon ondan sanırımMaşAllah cnm kızlar daha minyon oluyor sanırım benim oğlan önden gidiyor biraz emekleme diz üstü bizde de yok surunerek gitmeye calismiyor mu ay alkışıni sevsinler onun damaklarla ısırma sündürme bizde de var malesefafiyet olsun vala ben herşeyden yediriyorum ya paketli gıda gazlı içecek vs tarzı dışında şifa olsun insAllah napican laftan anlamayip yediriyorlarsa bugün bı tane dişi patlamış 10-11 gün sonra 9 ay dolacak kızımın yaşını bulmuştu her çocuk farklı demek ki
Kesinlikle canım oda doğru anne babaya da çekiyorlaranne baba minyon ondan sanırımbenimkiler aynı gbi özellikleri ama bakalım kaç aylıkken diş çıkacak.sizin dişde hayırlı olsun nasıl zorlanıyormu?
Ya hadi hayırlısı psikolojik de olabilir testi yenile bence de gelmezse için rahatlar canım benim oğlanda 3-4 gün önce kanda negatif çıktı sonra evde testte silik çıkmıştı pco olduğum için yumurtlama zamanım belli olmuyorduBu arada adet düzensizliğinden bahsetmişsiniz benim 1 ay önce spralim çıktı kendiliğinden şimdide 20 gün geckti adetm gecen hafta kan verdim negatf çıktı 3 gecedrde miğdem bulanıo ama değerin değişme ihtimali olur mu bilemiorum biraz daha beklerim olmazsam ya test yaparım ya doktora giderim artık
Erkek çocukları biraz daha hareketli oluyor sanırm.Benim kızda ablasına göre gözü açık ve yaramaz olacak gbi ama hayrlısı.Birde tam reklamcı tv ye bakarken önüne doğru kafamı uzatıyorum bi tutup çekişi var ne sac kalıyor ne burun yırtp atıoKesinlikle canım oda doğru anne babaya da çekiyorlarbilmiyorum cinsiyet farkımi çok hareketli sn yerinde durmuyor bu bebe hayırlısıyla bı büyüseydi vala her zamankinden değişik bişey hissetmedim şükür hep huysuz
Aynen ya hayırlısı kendime bi tarih belirleyeceğim ozamana kadar olmazsam ozaman yaptrrm test artık.Hamile olacagımı peksanmıorm bebek isterken bile kaç ay çalışmadan sonra hamile kalabiliyordumYa hadi hayırlısı psikolojik de olabilir testi yenile bence de gelmezse için rahatlar canım benim oğlanda 3-4 gün önce kanda negatif çıktı sonra evde testte silik çıkmıştı pco olduğum için yumurtlama zamanım belli olmuyordu
Aynı aynı reklama bayılıyor ablayi denk getirince pat pat vuruyor kıyamamErkek çocukları biraz daha hareketli oluyor sanırm.Benim kızda ablasına göre gözü açık ve yaramaz olacak gbi ama hayrlısı.Birde tam reklamcı tv ye bakarken önüne doğru kafamı uzatıyorum bi tutup çekişi var ne sac kalıyor ne burun yırtp atıobılgısayar telefon görrse bitti başka biyere baktramazsn zamane bebeleri
Bizimde zor oldu ikinci ama insan bı acaba diyor hayırlısı canım sprial çıktığı için düzenin kaçtı belki deAynen ya hayırlısı kendime bi tarih belirleyeceğim ozamana kadar olmazsam ozaman yaptrrm test artık.Hamile olacagımı peksanmıorm bebek isterken bile kaç ay çalışmadan sonra hamile kalabiliyordum
Bizimki sonunda emeklemeyi öğrendi yarabbi şükürBenim kızım 2 sinde 9 aylık oluyor kilosu 8 boyuda 69 cm geldi.Emekleme no diş no sırt üstü yatırınca yüz üstü dönüyor sonrada göbeğinin üstünde balık gbi çırpınıyor.Alkış yapmayı öğrendi bide çirkin oluo gözlerini kısıo burnundan soluo şebeklik derdinde.Ek gıdayı seviyor ama beni srvmior benimde derdim bu çok emmio beni dişleri yok ama damağıyla bi ısırıo bide çekio kopracak sanki sıpa .Ablası geç yürüdü dişleride 10 aylıkken çıkmaya başlamıştı buda ablasına çekti sanırım ama bıcır bıcırda konuşurdu kızım erken konuşmayı öğrenmişti bakalım 2 numara nasıl olacak
Şuan benim kıza hazır kek yediriolar ben ne yapıorum başka odaya geçiorum baş edemiorum çünkü artık kocam kaynanamdan beter en azından gözüm görmesn ne yapıyım.