Ay böyle kendi kafasina göre yasayanlara Sinir oluyorum. Basta benim kaynanamda yapma sevmiyor agliyor dediğim şeyleri yapiyordu ve oğlum sinirlenip krize girince ay bizde büyüttük böyle görmedik diyordu sonunda eşim sinirlendi birkac kez kızdı artik yapmıyor. Hele yeme konusunda hiç karışmıyor. Ben dedim anne sende büyüttün evlat ama bunun neyi sevdigini ve neyi sevmedigini ben daha iyi biliyorum dedim.
Oyuncak bebekmiymis bu canim. Olurmu öyle şey ya. Yavrucagin bünyesi ne bide alerjisi var diyorsunuz. Bende seni çok iyi anliyorum birakmamakda haklısın. Benim annemde yegenimde yapıyordu ilk torundu ben demistim anne ben yengemin yerinde olsam getirmezdim çocuğu diye yapma annesinin istemediği seyleri yedirme verme diye. Senin çocuğun değil o demistim. Annemde olsa yani öyle.Ah canım anlamıyor kızımda söylemekten bıktık , eltim de bıktı büyütürken hep aynı dert anlasa keşke... Eşim de kaynımda söylüyor..
şimdi ağzını açıyormuş büyüyünce güzel olmazmış beslemek.. Diğer torunlar büyümüş bu verince hayır demiyormuş ondan istiyomuş...
Oyuncak bebekmiymis bu canim. Olurmu öyle şey ya. Yavrucagin bünyesi ne bide alerjisi var diyorsunuz. Bende seni çok iyi anliyorum birakmamakda haklısın. Benim annemde yegenimde yapıyordu ilk torundu ben demistim anne ben yengemin yerinde olsam getirmezdim çocuğu diye yapma annesinin istemediği seyleri yedirme verme diye. Senin çocuğun değil o demistim. Annemde olsa yani öyle.
Anladım cnm haklsn birakmamakta bende bırakmam açıkçası benim kp aynidir kv yok ama olsa çok çatışırdıkCanım eşim çalışıyo. Kendi annem vefat etti. Tek çocuğum kardeşim fln yok.. Kayınvalide desen izin vermediğim halde büyüğü parka götürdü geçen hafta güneş var diye montunu çıkart demiş kızımın 1 haftadır burnu akıyoKüçüğü de elimden alıp alıp bişeyler yedirmeye çalşıyo.. Süt alerjisi var minnağımda geçen hafta baktım peynir tatlısı vermeye çalışıyo.. uyardım olmaz bişey masal anlatmayın bana dedi !!!! Bu hafta gitmedim hala kızgınım.
yani anlayacağın güvenipte bırakamam
Anladım cnm haklsn birakmamakta bende bırakmam açıkçası benim kp aynidir kv yok ama olsa çok çatışırdık
Aynen öyle sen öyle yetiştirmişsin bırak bende istediğim gibi yetiştirelim mesafe en iyisi cidden laftan anlamiyorlarsaAh canım başınız sağolsun..
vallahi çatışsak / çatışmasak hiç bişey değişmiyor bizimkilerle.. Kayınpeder de yapıyo yaptıktan sonra söylüyo yesin yesin bizimkiler yedi diyo.. ;Baba yapma diyoruz tamam diyo ama bildiğini okuyo... En azından kayınvalide gibi kalp kırmıyo.. Kayınvalidem laf söylüyo bir de üstüne !! Hem suçlu , hem güçlü yani anlayacağın..
kimsenin kimsenin çocuğuna bişey vermeye hakkı yok ama anlamıyorlar..
Ben kullanmıyorum canım emeklemekten ayağa kalkmak gelmiyor benimkinin aklına herhalde araya kırık mevzusu girince yavaşladı şimdi dizlerinin üzerine kalkıyor yeni yeni komşumun kızı 45 gün var aralarında 10 aylık olcak artık o MaşAllah ayağa kalkıyor tutunup duruyor baya ama kullanıyorlar mi bilmiyorum bı ara tutuyorum yürüyor yüzüstü düşüyor yoksa diyorduYürüme arkadaşı kullananmaya başlayan var mı? Kullanmak için bebeğin tutunarak uzun süreli ayakta durabilmesi gerekiyodur heralde değil mi?
Ay deniyorum yemiyor canim ya 8 aylik olduk hala ek gidayi öğün olarak yemiyor. Bugün ilk defa yedi onuda enson kaşık da tiksindi hepsini geri cikardikızlar benim anladığım bebekler açlıktan gece çok uyanıyorlar yatmadan baya yediriyorum rahat uyuyor iki üç kere kalktı deneyin gece mamaları falan varmış veya kendiniz de yapabilirsiniz
Çok iyi emekliyosa ondan da oluyomuş. Öyle iyiyse demek ki:)Aynen öyle sen öyle yetiştirmişsin bırak bende istediğim gibi yetiştirelim mesafe en iyisi cidden laftan anlamiyorlarsa
Ben kullanmıyorum canım emeklemekten ayağa kalkmak gelmiyor benimkinin aklına herhalde araya kırık mevzusu girince yavaşladı şimdi dizlerinin üzerine kalkıyor yeni yeni komşumun kızı 45 gün var aralarında 10 aylık olcak artık o MaşAllah ayağa kalkıyor tutunup duruyor baya ama kullanıyorlar mi bilmiyorum bı ara tutuyorum yürüyor yüzüstü düşüyor yoksa diyordu
Ya benimki gece emmeye çok düşkün ek gıda versem bu seferde hiç emmeyince uyumuyor bı ara ek gıda verdim hiç uyumadıkızlar benim anladığım bebekler açlıktan gece çok uyanıyorlar yatmadan baya yediriyorum rahat uyuyor iki üç kere kalktı deneyin gece mamaları falan varmış veya kendiniz de yapabilirsiniz
Aynen cnm okuyoruz anne babanın nazarı çok degermis aynen 45 gün çok farkediyor kesinlikle bizim hala diş yok mesela çıkamadıÇok iyi emekliyosa ondan da oluyomuş. Öyle iyiyse demek ki:)
Nazar da değmiş olabilir arada okumak lazım
Bizimki de sadece diz üzerine kalkıyor.
10 aylık oldu mu heralde biraz daha ilerleme kaydedilir ya inşallah
Annenin babanın nazarı gerçekten değer mi ya? Bizim ki sizinki gibi değil yani emeklemiyo, öyle biraz bişeyler yapıyo sadece. Ama ben de korkuyorum, sanki bırakıyo yapmayı ya da iyi ne varsa tersine dönüyoYa benimki gece emmeye çok düşkün ek gıda versem bu seferde hiç emmeyince uyumuyor bı ara ek gıda verdim hiç uyumadı2 defa falan uyanıyor
Aynen cnm okuyoruz anne babanın nazarı çok degermis aynen 45 gün çok farkediyor kesinlikle bizim hala diş yok mesela çıkamadı
Vala değiyor sanki canım ya ne zmn kanım kaynayıp çok sevsem MaşAllah da desek ya düşüyor ya bişey vuruyor kafasına gözüne kız emekliyor dediğime bakma dizleri üzerinde emeklemeyi hala ogrenemedi bizimki de asker sürünüşü yapıyor aman canları saolsun da elbet Rabb'im izin verince hepsini yapacaklar yaAnnenin babanın nazarı gerçekten değer mi ya? Bizim ki sizinki gibi değil yani emeklemiyo, öyle biraz bişeyler yapıyo sadece. Ama ben de korkuyorum, sanki bırakıyo yapmayı ya da iyi ne varsa tersine dönüyoHay ben böyle işe yani
Hee olsun ya en azından ileri gidebiliyomuşVala değiyor sanki canım ya ne zmn kanım kaynayıp çok sevsem MaşAllah da desek ya düşüyor ya bişey vuruyor kafasına gözüne kız emekliyor dediğime bakma dizleri üzerinde emeklemeyi hala ogrenemedi bizimki de asker sürünüşü yapıyor aman canları saolsun da elbet Rabb'im izin verince hepsini yapacaklar ya
Amin cnmHee olsun ya en azından ileri gidebiliyomuş
Aynen yaa ne diyelim Allah korusun kollasın bütün bebişleri.
Ay MaşAllah kız dişlerini sevsinlerAy kizlar sizinkiler gene bisey yapıyormuş benimkisi hic birini yapmıyor. Karin üstüne koyuyorum hemen dönüyor sırt üstü inadindan kimildamiyor. Yürütec aldim belki heveslenir diye hic sevmiyor bi nevide iyi aslında zaten sağlıksız. Ama dişleri birden pat pat cikmaya basladi. Simdi 6. Cikiyor. Yavrum neye ugradigini şaşırdı birden.
Haklisin canim her cocuk farkli işte. Ay birazda cevre baskısımi diyim niye emeklemiyor niye karin üstü yatmıyor bu cok tembel bilmem ne. Dert edindim kendime iyice. Valla ne güzel seninki geziyorsa benimki itersem ben seviyor ama kendi yapmak istemiyorAy MaşAllah kız dişlerini sevsinlervakti saati gelmedi demek ki emeklemeden yürüyenlerde var ben yurutece koyuyorum günde bı kaç kez ya seviyor rahat gezdiği için
Yürüme arkadaşı kullananmaya başlayan var mı? Kullanmak için bebeğin tutunarak uzun süreli ayakta durabilmesi gerekiyodur heralde değil mi?
Boşver ağzı olan konuşuyor ya kıyaslama çok yanlış geliyor bana açıkçası gelişimler farklı elbette acelesi mi var ki hemen varsın geç olsun biraz olsun daHaklisin canim her cocuk farkli işte. Ay birazda cevre baskısımi diyim niye emeklemiyor niye karin üstü yatmıyor bu cok tembel bilmem ne. Dert edindim kendime iyice. Valla ne güzel seninki geziyorsa benimki itersem ben seviyor ama kendi yapmak istemiyorharbi tembel sanirim. Hahaha