- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Evet canım erkekMaşallah. Erkek miydi?
Erkekler daha bi haşarı oluyomuşEvet canım erkek
Aynen öyle galiba canım amin insAllahErkekler daha bi haşarı oluyomuşAllah kolaylık versin herkese
Ben hala adet olmadim canim.Ay kızlar benim adetim hiç düzenli değil ya bugün acayip bı karın kasık ağrısı var ovulasyon mu adet mi bilemedm sizin nasil
Ay kızlar benim adetim hiç düzenli değil ya bugün acayip bı karın kasık ağrısı var ovulasyon mu adet mi bilemedm sizin nasil
Bende bı defa oldum sonra gelmedi doğru düzgün leke olarak geliyor falan değişikBen hala adet olmadim canim.
Aynen öyleymis benim kg problemim var bı de ondan kaynaklı da olabilir diyorumBenimde düzensizleşti.. Kızımda böyle değildi hiç. Ama bu defa İlk 40 ımda oldum ondan sonra hiç düzenli olmadı bir kaç hafta kaydı hepşimdi de 1.5 -2 aydır olmadı. Bugün oldum yine.. Emzirenlerde düzensizlik çok normalmiş diyolar ama ben doktoruma danışmadım.
Ben aldim canim puzzle gibi hayvanlar var üstünde ama oynamıyor oğlum o ayri.Kızlar oyun matı alan var mı
Şu bilinen marka varya
Fiyatıda yuksek
Alsak değer mi
Yorumlarınızı merak ediyorum
Yaa okadar da pahalıBen aldim canim puzzle gibi hayvanlar var üstünde ama oynamıyor oğlum o ayri.
Bende bı defa oldum sonra gelmedi doğru düzgün leke olarak geliyor falan değişik
Aynen öyleymis benim kg problemim var bı de ondan kaynaklı da olabilir diyorum
Poffff diyete de giremiyorum bı turlu iki ileri iki geri yapıyorum sürekliValla bende de kg problemi var ondan da olabilir
Poffff diyete de giremiyorum bı turlu iki ileri iki geri yapıyorum sürekli
Bı saatlik bakacak kimse yok mu cnm annen eşin kardeşin falanDiyete bende giremiyorum diyetisten e gitmeyi düşündüm ama onun içinde kan testi vermem lazmmış.. İki küçük çocukla sabah aç karnına kan aldırmaya gitmek !!! Hele de şu pandemi dönemindeOlacak iş değil gözümde büyüyo valllahiii
Bı saatlik bakacak kimse yok mu cnm annen eşin kardeşin falan
Aynisini benim oglanda yapiyor kendini sıkar gibi kasıyor ihh diyor bırakıyor aklinca sinirleniyor biseylerekızlar merhaba, bir konuyu sizlere sormak istiyorum. benden daha tecrübelisinizdir sonuçta, benim bebiş 7 aylık oldu.
bazen elleri titredigini görüyorum.
hani bazen ıııhhhhh ıııhhhhhh diye sesler çıkartırya, o sesi çıkartırken sanki biraz kendini kasar gibi bir yüz ifadesi oluşuyor yüzünde, ve o esnada ellerinin titredigini görüyorum.
siz de yaşıyormusunuz/yşadınızmı böyle birşey ?bir fikriniz veya yorumunuz varmı acaba ?
teşekkür ederim, elleri titremesi çok endişelendiriyor beni, ama sizde de aynı şeyi duyunca biraz rahatladım. ne zamandır var acaba ? ve ne sıklıkla yapıyor ? acaba kötü bişeymi diye insan ister istemez endişeleniyor.Aynisini benim oglanda yapiyor kendini sıkar gibi kasıyor ihh diyor bırakıyor aklinca sinirleniyor biseylere
Ay böyle kendi kafasina göre yasayanlara Sinir oluyorum. Basta benim kaynanamda yapma sevmiyor agliyor dediğim şeyleri yapiyordu ve oğlum sinirlenip krize girince ay bizde büyüttük böyle görmedik diyordu sonunda eşim sinirlendi birkac kez kızdı artik yapmıyor. Hele yeme konusunda hiç karışmıyor. Ben dedim anne sende büyüttün evlat ama bunun neyi sevdigini ve neyi sevmedigini ben daha iyi biliyorum dedim.Canım eşim çalışıyo. Kendi annem vefat etti. Tek çocuğum kardeşim fln yok.. Kayınvalide desen izin vermediğim halde büyüğü parka götürdü geçen hafta güneş var diye montunu çıkart demiş kızımın 1 haftadır burnu akıyoKüçüğü de elimden alıp alıp bişeyler yedirmeye çalşıyo.. Süt alerjisi var minnağımda geçen hafta baktım peynir tatlısı vermeye çalışıyo.. uyardım olmaz bişey masal anlatmayın bana dedi !!!! Bu hafta gitmedim hala kızgınım.
yani anlayacağın güvenipte bırakamam
Bende basta acaba nöbetmi geciriyor diye endiselendim, esimde üşüdüğünü düşündü ama bilerek kasten yapiyor. Valla günde cok kez yapiyor. Özelliklede sevmediği seyler olunca mesela yere koyarsam, yada karninin üstüne yatirirsam. Oyuncakdan sıkılınca. Istemedigi birsey olduğunda yapiyor.veee encokda arabada yapıyor inmek istiyor. Sende takip et ne zaman yaptigini. Endişe ediyorsan doktoruna sor bi canim. Biz artık oğlum öyle yapinca taklidini yapıyoruz komigine gidiyorteşekkür ederim, elleri titremesi çok endişelendiriyor beni, ama sizde de aynı şeyi duyunca biraz rahatladım. ne zamandır var acaba ? ve ne sıklıkla yapıyor ? acaba kötü bişeymi diye insan ister istemez endişeleniyor.