2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Geçmiş olsunn eminim cok kötü olmuşsundur, yani nasıl oldu kırılınca tedavi süreci merak ettim. Çok şükür geçmiş, Allah korusun hepsini.. Benimki de cok hareketli, durduramıyorum. Sürekli bir şeylere ulaşma çabasında

Saol cnm aynen şükür toparladı kontrole götürdük hafta başında kaynamaya başlamış dedi bı hafta sonra normal hayatına dönebilir dedi aynen bizde öyleyiz

Çok geçmiş olsun benim oğlumda başka bez de pişik olmuştu. Eski bezimize dönüp arko küçük yeşil tüp kremini boca ettim gece yatarken güzelce sıvadım çok şükür sabaha geçti tüm pişikleri.. Kızımın bebekliğinden beri yeşil tüp arko blundururum evde.. Kızımda da çok işe yarardı şükür oğlumda da yarıyor..

benim kızım oldu burda erkek girilmiş ama.

Kızlar ya ben 10 yıllık spral taktırmıştım 4 ay anca durabildi geçen lavaboda çıktı daha doğrusu ben elimle çıkardım İnşallah hamile kalmamışımdır o süreçte

çok geçmiş olsun canım ya nasıl şimdi.Benim kızda kanepeden düştü ama çok şükür bişey olmadı çok korktuk ama
Çok şükür cnm toparladı bı haftaya kadar tamamen normal hayatına dönebilir insAllah saolasin size de çok geçmiş olsun bizimkinin ilk vukuati değildi malesef çekirge bı sıçradı iki sıçradı üçüncüde sıkıntı oldu şükür geçti şimdi çok daha temkinliyiz
Kızlar ya ben 10 yıllık spral taktırmıştım 4 ay anca durabildi geçen lavaboda çıktı daha doğrusu ben elimle çıkardım İnşallah hamile kalmamışımdır o süreçte
Yaaa ay bende hep bundan korkarım sprial çok sicak gelmiyor bana da bir çıktı sürekli ip geliyor muydu elind

Geç mi kaldım bilmiyorum ama weleda marka pişik kremi mucizedir, alın aldırın daha iyisi yok. Fotoğrafını da paylaşıyorum.

Eklentiler

• 16157139374843640976588907603127.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 33
çok şükür canım.Battığını hissettim aklıma geldi elimle yoklayıncada bi baktım spral

Çok geçmiş olsun canım. Temiz bir bezle sil veya yıka kurut hem kuru kalırsa düzelir inşaallah hemencik. Mustela da çok iyi diyolar. Umarım çabucak geçer.

Geç mi kaldım bilmiyorum ama weleda marka pişik kremi mucizedir, alın aldırın daha iyisi yok. Fotoğrafını da paylaşıyorum.
Teşekkür ederim geçti çok şükür. Mustela aldık başta. Hiçbi işe yaramadı. Dr a yazdım travacort kremi söyledi onunla geçti. Bi daha da bez değiştirmem :)

Bu arada biz hala emeklemiyoruz Umudu kestim ben, arada yine umutlanıyorum gerçi, bellki diyerek ama emeklemeden yürüyecek heralde :)
Olabilir benim yeğenin biri komşumun kızı emeklemeden direk yurumuslerdi sizde de öyle olacak belki MaşAllah bizimki aynı devam kiriktan ötürü çok emekletmiyoruz tamamen kaynasın diye ama kucakta yürüteçte sürekli hoplayıp zıplıyor düz duvara tırmanacak snrm nasıl baş edicem bilemedm MaşAllah

Bu arada biz hala emeklemiyoruz Umudu kestim ben, arada yine umutlanıyorum gerçi, bellki diyerek ama emeklemeden yürüyecek heralde :)
bizde emeklemiyoruz hatta dönmeyi bile 3 gün önce öğrendik.kendi başına otrmayada 10 gün falan oldu öğreneli sanırım.tabi yandaki bişeye uzanınca yine devrilioda

Maşallah. Erkek miydi?
bizde emeklemiyoruz hatta dönmeyi bile 3 gün önce öğrendik.kendi başına otrmayada 10 gün falan oldu öğreneli sanırım.tabi yandaki bişeye uzanınca yine devrilioda
Ben de diyorum desteksiz oturmayı biraz erken öğrendi sayılır, ondan mı yüzüstüden emeklemeye çalışmaktan uzaklaştı acaba. İlk oturduğu zamanlar biri tamam o zaman o popoyla ilerleyecek artık demişti. Hakkaten zıp zıp olmasa da bi sağ bi sol eğil uzan derken öyle öyle ilerliyo biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…