- 29 Ekim 2019
- 6.700
- 8.798
Büyüdüler teyzesi 8 aylık oldular iyiler şükür. Sız nasılsınız?Bayağı oldu 1 ayı geçmiştir herhalde cnm
Minnaklarımm :)) miniklerin nasıl?
Çok geçmiş olsun
Burdayım da isim değiştikBende diyodum minnaklarim nerdeisim degismis bide ogretmen hanim miydi bir arkadas daha vardi
Sen mutluysan canım. Bende adına mutlu oldum bebeğin içinde. İnşallah aynı hatalar tekrarlanmazda yavrunuzu birlikte büyütürsunuzHayir canim mahkemeden döndük birlikteyiz
Bu işlemleri siz mi talep ettiniz?Merhaba sanirim gebesiniz.saglikla kucaginiza alin insallahbenim de rezerv azligim ve esimin semeninde hareket ve morfoloji sikintimiz var ve gecmiste 3 spontan dusgumuz oldu.ilk defa tup bebek yapacagoz nasip olursa ve mikro enjeksiyon ardindan da pgt istiyoruz...sizin nasil bir surec oldu acaba ?
Evet ben istemistimBu işlemleri siz mi talep ettiniz?
Makineye gerek yok bence zaten ona mayaladığın az bi kavanoz. Çiğ süt alıyorsan aldığın gibi hemen kaynat 2 ayrı kavanoza mayala kalan sütü dolapta muhafaza et bittikçe sütü ısıt mayala. Ben böyle yapıyorum ama pastörize süt alıyorsan onu da süt olarak dolapta muhafaza et yoğurt bittikçe sütü ısıt taze taze mayala.kızlar günaydın. ek gıdaya geçiş öncesinde kafama takılan bir konuda sizin tecribenizden faydalanmak istedim:) 2 hafta sonra ek gıdaya geçecegim.
Ben yogurt makinasından almak istiyorum. yalnız kafamı kurcalayan bir konu var. ben 8 yogurt makinası alıp 8 kavanozada yogurt yaptım diyelim. ama bebek 1 tanesini yiyecek sadece, diger geri kalan 7 tanesini buzdolabına mı koyacagım, buzdolabında kaç gün dayanabilir ? tazeligini korur mu ? tek tek yogurt yapıp buzdolabına koymadan vermek daha saglıklı dogal olarak ama zaten zaman yok, bunu nasıl yetiştirecem diye korkuyorum. ama yogurt makinasında ypıp buzdolabına koymak tazeligini bozarmı zararlı olurmu bilemiyorum.
sizler nasıl yapıyorsunuz ??
Hepinizi çok özledim Temmuz anneleri . Düşe kalka 8 aylık ettik yavruları be nabersiniz
Büyük geçmiş olsun canım. Bugünde bizimki koltukdan yuvarlandi bi saniye bakmadim sadece yaninda oturuyordum birde. Allahtan birsey olmadi. Ondan cok ben korktum. Totosunun üstüne düştü önce. Birde haliya denk geldi. Aklim çıktı yerinden.Yanlız hakikaten düşe kalka büyüyoruz benim oğlan yataktan düştü geçen hafta köprücük kemiği kırıldı siz nasılsınız
Saol cnm ya çok hareketli sn durmuyor yerinde napacagimi şaşırdım inan yorgunum, uykusuzum dikkat etmeye çalışıyorum ama oluyor işte çok vicdan azabı çektim ama şükür korktuğum gibi olmadı toparladı baya çok kötü bı sıkıntı olmadı şükür dertlerini anlatamıyorlar kuzucuklar o gün ki halimi var sen düşünBüyük geçmiş olsun canım. Bugünde bizimki koltukdan yuvarlandi bi saniye bakmadim sadece yaninda oturuyordum birde. Allahtan birsey olmadi. Ondan cok ben korktum. Totosunun üstüne düştü önce. Birde haliya denk geldi. Aklim çıktı yerinden.
Aaaa canım çok çok geçmiş olsun hemencik iyileşsin yavrum benim. Hala uykusuz geçiyor bizim günler ama iyiyiz çok şükürYanlız hakikaten düşe kalka büyüyoruz benim oğlan yataktan düştü geçen hafta köprücük kemiği kırıldı siz nasılsınız
Sağol canım insAllahAaaa canım çok çok geçmiş olsun hemencik iyileşsin yavrum benim. Hala uykusuz geçiyor bizim günler ama iyiyiz çok şükür
Çok geçmiş olsun.Yanlız hakikaten düşe kalka büyüyoruz benim oğlan yataktan düştü geçen hafta köprücük kemiği kırıldı siz nasılsınız
Saol cnm Allah razı olsunÇok geçmiş olsun.
Canim açık tutmaya çalış en iyisi açık durmasi ve o bölgenin kuru olması. Öyle çabuk geçiyor. Birde ıslak mendille silme oda tahriş ediyor. Ben pisik olunca hep ılık su hazırlıyorum ve pamuklu bir bezle siliyorum. En önemli unsur kuru kalmasi o yüzden zeytin yağı iyi gelmiyor olabilir. Pisik kreminide altini değiştirirken hafifce sil birak biraz açık dursun hava değsin kapatirken tekrar sürersin. Gecmis olsun pisik çok kötü ya.Ben de geçen günlerde kullandığım bezi değiştirdim. Kullandığım da iyiydi ama bu bacak tarafında iz yapmıyomuş hem daha iyiymiş falan diye aynı markanın başka bi versiyonuna geçtim ve bebeğim ilk defa pişik oldu
Gece uykularımız çok bozuldu, galiba pişik yüzünden. Çünkü diş çıkarırken bile bu kadar sorun çıkmamıştı.
Bıraktım o bezi. Mustela aldık daha yeni sürüyorum. İnşallah işe yarar. Zeytinyağı sürme daha kötü yapar dediler. Öyle mi gerçekten. Başka ne işe yarar ne yapayım?
Ben de öyleyim hele ki son zamanlarda sürekli uyanıyor emzik vermediğim için bazen pişman oluyorum ama sonra diyorum bir de bıraktırması var boşverHanimlar sizin bebisler gece kac defa uyaniyor. Benim oglan hala en az 5 defa kalkiyo emmek istiyor. Uykiya hasretim
Çok geçmiş olsun canım. Temiz bir bezle sil veya yıka kurut hem kuru kalırsa düzelir inşaallah hemencik. Mustela da çok iyi diyolar. Umarım çabucak geçer.Ben de geçen günlerde kullandığım bezi değiştirdim. Kullandığım da iyiydi ama bu bacak tarafında iz yapmıyomuş hem daha iyiymiş falan diye aynı markanın başka bi versiyonuna geçtim ve bebeğim ilk defa pişik oldu
Gece uykularımız çok bozuldu, galiba pişik yüzünden. Çünkü diş çıkarırken bile bu kadar sorun çıkmamıştı.
Bıraktım o bezi. Mustela aldık daha yeni sürüyorum. İnşallah işe yarar. Zeytinyağı sürme daha kötü yapar dediler. Öyle mi gerçekten. Başka ne işe yarar ne yapayım?
Biz cikardik 3 tane hepsi bi anda çıktı. Valla emzik alıyordu benimki artik almiyor dis cikarmaya başladığından beri.Ben de öyleyim hele ki son zamanlarda sürekli uyanıyor emzik vermediğim için bazen pişman oluyorum ama sonra diyorum bir de bıraktırması var boşverdişi daha çıkmadı ondan da olabilir benimki ama illa 5-6 kere emecek