Benim hemşirem istersen 9da yaparız istersen 1 yaşında dedi. İki kere olmayacak yani. 9da yapılırsa yaşında yapılmayacak. Ben de yaşında yaptırmayı düşünüyorum. 9da kan tahlillerini yaptıracağım zaten inş.Tam 7 aylik olduk 22 martta kizamik asisi varmis anlamadim bende 1 yasinda da var oysa
FenaaBebeği kendisine bağlanmaya başlamış olanlar var mı?
Bi iki gündür emekleme pozisyonunda ileri geri sallanıyo. Umut dünyası, belki emekler:))Kesinlikle akranlarla çocuklarla öğrenme daha hızlı oluyor cnm sağlık olsun cnm korona çok etkiledi herkesi
Benim hemşirem istersen 9da yaparız istersen 1 yaşında dedi. İki kere olmayacak yani. 9da yapılırsa yaşında yapılmayacak. Ben de yaşında yaptırmayı düşünüyorum. 9da kan tahlillerini yaptıracağım zaten inş.
Fenaa
Hadi MaşAllah emekler Rabbim bı izin verseBi iki gündür emekleme pozisyonunda ileri geri sallanıyo. Umut dünyası, belki emekler:))
İnşallah. Çok heyecanlandım belki emekler diyeHadi MaşAllah emekler Rabbim bı izin versebenim ki dizlerinin üzerinde emeklemeyr hiç niyeti yok sanırım sürünerek hallediyor
Canım sen eşinden ayrıldın mi? KadıncaKizlar blog actim beklerimçocukla nasil yazabilcem bilmiyom ama
Benimde eski nickim bi prenses annesi cnm nasılsın ikizlerin nasilCanım topik nasıl güzel paylaşımlar yaşadık. Yazan arkadaşlar halen var. Ben isim değiştim ikizleri olan minnaklarim eski adım. Haziran annesi olsamda aklım temmuzda bu topikte kalmışti. Birçok arkadaş özelde görüşmeye kaydı. Topik sahibi ceza yedi derken grup sessizlesi. Buna rağmen konuşmaya devam edenleri kutluyorum.
Büyüyorlar canım 8 aylık oldular. Sen nasılsın? Yavrun nasıl? Büyüttük kuzuları benimkilerin pek zoru kalmadı sadece gündüz uykusunu 3 ten 2 ye düşürme çabaları var bu ara. Evimdeyim onbeş gün oluyor döneli.Benimde eski nickim bi prenses annesi cnm nasılsın ikizlerin nasil
MaşAllah cnm bende iyiyim şükür benim oğlanda 7 aylık oldu büyüyorBüyüyorlar canım 8 aylık oldular. Sen nasılsın? Yavrun nasıl? Büyüttük kuzuları benimkilerin pek zoru kalmadı sadece gündüz uykusunu 3 ten 2 ye düşürme çabaları var bu ara. Evimdeyim onbeş gün oluyor döneli.
Hayir canim mahkemeden döndük birlikteyizCanım sen eşinden ayrıldın mi? Kadınca
Ya abone oldum da diğerine giremedim
Sen nirelerdesin acabaMaşAllah cnm bende iyiyim şükür benim oğlanda 7 aylık oldu büyüyor
Bende diyodum minnaklarim nerdeCanım topik nasıl güzel paylaşımlar yaşadık. Yazan arkadaşlar halen var. Ben isim değiştim ikizleri olan minnaklarim eski adım. Haziran annesi olsamda aklım temmuzda bu topikte kalmışti. Birçok arkadaş özelde görüşmeye kaydı. Topik sahibi ceza yedi derken grup sessizlesi. Buna rağmen konuşmaya devam edenleri kutluyorum.
Vala iki gündür hastaneyle uğraşıyoruz cebim canım benim oğlan yataktan düştü köprücük kemiği kırılmış onunla yaratıyoruz sen nasılsın napiyonSen nirelerdesin acaba
Ayyy çok gecmis olsun iyi mi su anVala iki gündür hastaneyle uğraşıyoruz cebim canım benim oğlan yataktan düştü köprücük kemiği kırılmış onunla yaratıyoruz sen nasılsın napiyon
Tövbe yarabbim oğlanla saçma sapan şeyler yazmışım k.b iyi bklm sargı yapıldı on gün sonra kontrol var insAllah kaynamış olurAyyy çok gecmis olsun iyi mi su an
Bayağı oldu 1 ayı geçmiştir herhalde cnmBi iki gündür emekleme pozisyonunda ileri geri sallanıyo. Umut dünyası, belki emekler:))
Ne zaman başladı?
Minnaklarımm :)) miniklerin nasıl?Canım topik nasıl güzel paylaşımlar yaşadık. Yazan arkadaşlar halen var. Ben isim değiştim ikizleri olan minnaklarim eski adım. Haziran annesi olsamda aklım temmuzda bu topikte kalmışti. Birçok arkadaş özelde görüşmeye kaydı. Topik sahibi ceza yedi derken grup sessizlesi. Buna rağmen konuşmaya devam edenleri kutluyorum.
Çok geçmiş olsunVala iki gündür hastaneyle uğraşıyoruz cebim canım benim oğlan yataktan düştü köprücük kemiği kırılmış onunla yaratıyoruz sen nasılsın napiyon
Barıştınız mı?Hayir canim mahkemeden döndük birlikteyiz
Yaaa bende boşandın sanıyordum cnm hakkinzda hayırlısını herşey yolundadır insAllahHayir canim mahkemeden döndük birlikteyiz
Saol cnm Allah razı olsunÇok geçmiş olsun