2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tam 7 aylik olduk 22 martta kizamik asisi varmis anlamadim bende 1 yasinda da var oysa
Benim hemşirem istersen 9da yaparız istersen 1 yaşında dedi. İki kere olmayacak yani. 9da yapılırsa yaşında yapılmayacak. Ben de yaşında yaptırmayı düşünüyorum. 9da kan tahlillerini yaptıracağım zaten inş.
Bebeği kendisine bağlanmaya başlamış olanlar var mı?
Fenaa

Kesinlikle akranlarla çocuklarla öğrenme daha hızlı oluyor cnm sağlık olsun cnm korona çok etkiledi herkesi
Bi iki gündür emekleme pozisyonunda ileri geri sallanıyo. Umut dünyası, belki emekler:))
Ne zaman başladı?

Canım topik nasıl güzel paylaşımlar yaşadık. Yazan arkadaşlar halen var. Ben isim değiştim ikizleri olan minnaklarim eski adım. Haziran annesi olsamda aklım temmuzda bu topikte kalmışti. Birçok arkadaş özelde görüşmeye kaydı. Topik sahibi ceza yedi derken grup sessizlesi. Buna rağmen konuşmaya devam edenleri kutluyorum.

Benimde eski nickim bi prenses annesi cnm nasılsın ikizlerin nasil

Benimde eski nickim bi prenses annesi cnm nasılsın ikizlerin nasil
Büyüyorlar canım 8 aylık oldular. Sen nasılsın? Yavrun nasıl? Büyüttük kuzuları benimkilerin pek zoru kalmadı sadece gündüz uykusunu 3 ten 2 ye düşürme çabaları var bu ara. Evimdeyim onbeş gün oluyor döneli.

MaşAllah cnm bende iyiyim şükür benim oğlanda 7 aylık oldu büyüyor

Bende diyodum minnaklarim nerde isim degismis bide ogretmen hanim miydi bir arkadas daha vardi

Bi iki gündür emekleme pozisyonunda ileri geri sallanıyo. Umut dünyası, belki emekler:))

Ne zaman başladı?
Bayağı oldu 1 ayı geçmiştir herhalde cnm
Minnaklarımm :)) miniklerin nasıl?
Vala iki gündür hastaneyle uğraşıyoruz cebim canım benim oğlan yataktan düştü köprücük kemiği kırılmış onunla yaratıyoruz sen nasılsın napiyon
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…