- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
Maşallah. Bizde daha sürünme yokSlm kızlar oğlan hiç durmuyor saolsun sürekli odada tür atıyor yetmiyor antre çocuk odasına gidiyor asker sürünüşü ile yürüteçte zaten hiç tutamıyorum dişin biri patladı gibi gözle gözükmüyor baktrmiyo ama elimde hissediyorum
Benim bı sorum var adet olanlar düzenli adet oluyor musunz ben bu ay erken olucam herhlde demiştim carsambadan beri günde bı peçete leke geliyor hala sökülmedim acaba normal mi ay bı korku aldı beni test yapsam mı
Çay kasigunu deneyim bende bklm ses gelecek mi emziriyorum aynen bende öyle düşündüm ama lekelenmeler düşündürdü geçerse yaparım artk saol cnmMaşallah. Bizde daha sürünme yok
Bizimki de göstermemişti başta. Çay kaşığı tıklatmıştık patlamış mı gerçekten diye
Emzirenlerde genelde düzensiz olunuyomuş adet ama ben düzenli oldum hepEmziriyosan ondan kaynaklı tekrar bi düzensizleşme olabilir. Test yaparsın adet gününde yine de.
Bende ek gidaya tam anlamiyla baslayamadim. Tadiyor ama öğün olarak yemiyor. Salatalik Domates mandalina muz seviyor. Peynir yumurta yogurt sevmiyor malesef. Ben suda veriyorum. Kabiz oluyorsa su içir canim. Bide irmikli mama yap ver iyi gelir kabizliga. Irmik hurma su ve sütle yap. Benim oglan sevdi onu. Dis bizdede yok henüz ama huzursuzluk uykusuzluk aylardır var.Kızlar ek gıda eğlencesi nasıl gidiyor
Ben tadımları bitirdim her yere yoğurt sürülmesi dışında iyiyiz.sabah kahvaltı yaparken yarım haşlanmış yumurta sarısı ve bazen peynir ya da salatalık koyuyorum önüne blw denemedim biraz tedirgin oluyorum ama salatalık elma armut vs önüne koyuyorum alıp emiyor henüz diş yok ama çoook huzursuz. Bir de meyvelerden muzu çok sevdi ama kabızlık yaptı. Bir çay kaşığı zeytinyağı verdim bir de ıkınırken yardım ediyorum ama çok zorlanıyor başka tavsiyesi olan var mı kabızlık için.
Sağol canım deneyeceğim. Su veriyorum evet görünce istiyor zaten bakalım düzelir inşallahBende ek gidaya tam anlamiyla baslayamadim. Tadiyor ama öğün olarak yemiyor. Salatalik Domates mandalina muz seviyor. Peynir yumurta yogurt sevmiyor malesef. Ben suda veriyorum. Kabiz oluyorsa su içir canim. Bide irmikli mama yap ver iyi gelir kabizliga. Irmik hurma su ve sütle yap. Benim oglan sevdi onu. Dis bizdede yok henüz ama huzursuzluk uykusuzluk aylardır var.
Bi nevi hareket ediyor bırak müdahale etme, ileriyide zamanla öğrenirBenim bebiş daha yeni geri geri gidiyor. O da seri değil yarı hızda, ileri gideyim derken popoyu kaldırıp kolları diktiğinde geriye kayıyor istemeden. Bağıra bağıra kıza kıza geri gidiyo :) Müdahale etmeyeyim artık diyorum. İleri harekete normal emeklemeye döner mi acaba ilerde?
Karın üstü durunca kusması artıyor, otursun kusmasın bari derken oturmaya alıştı ama tekrar bırakmaya başladım yere, kusarsa kussun ne yapalım. E emeklemesini hayal ediyosun, yatır stelyum2 yere dedimBi nevi hareket ediyor bırak müdahale etme, ileriyide zamanla öğrenir, benim oğlan yerinden kimildamiyor. Karninin üstüne koyuyorum hemen dönüyor. Popoyuda kaldiriyor altini baglamak istediğimde kendini itiyor hemen. Ama iş emeklemeye hareket etmeye gelince tembel teneke.
Benim kiz 6bucugu gecti hala geri vitesde takiliyo on vitese giremedi halaKarın üstü durunca kusması artıyor, otursun kusmasın bari derken oturmaya alıştı ama tekrar bırakmaya başladım yere, kusarsa kussun ne yapalım. E emeklemesini hayal ediyosun, yatır stelyum2 yere dedim
Ağlaya bağıra yerde eğlendirmeye çalışıyorum. Geç kalmamışızdır heralde inşallah öğrenir bizimkiler de:))
Hadi yaBenim kiz 6bucugu gecti hala geri vitesde takiliyo on vitese giremedi hala
Gec kalmamisiniz ya normal
Bence diş süreci bazen çok acılı ve her diş farklı derecede ağrıya sebep oluyor. Çok huzursuz olduğunda özellikle gece uyumadan jel sürülmesi taraftarıyım. Ben sürdüm bayağı rahatlatıyor.Bugun oglumun dişi görünmeye basladi. Yakında çıkar diye düşünüyorum. Cok huzursuz agliyor inliyor yavrum ya. Sizde diş durumları nasıl?
Evet oyle diyolar ama 3hafta falan oldu iste hala geri vitesHadi yaGeri viteste normal hızda gitmeye başlayınca bikaç haftaya ön vitese geçiyolarmış diyolar Ne zamandır geri gidiyor?
Bi iki hafta rötar olur heralde ya. En azından hareket ediyo :)Evet oyle diyolar ama 3hafta falan oldu iste hala geri vites
Ben yogurt makinesinde yapmiyorum normal kendim mayaliyorum 2 hafta da dursa bisey olmuyor sedece son kalanlar eksiyo yemek istemiyorlar. Yogurtta kuf olmadigi surece korkmayin bisey olmazkızlar günaydın. ek gıdaya geçiş öncesinde kafama takılan bir konuda sizin tecribenizden faydalanmak istedim:) 2 hafta sonra ek gıdaya geçecegim.
Ben yogurt makinasından almak istiyorum. yalnız kafamı kurcalayan bir konu var. ben 8 yogurt makinası alıp 8 kavanozada yogurt yaptım diyelim. ama bebek 1 tanesini yiyecek sadece, diger geri kalan 7 tanesini buzdolabına mı koyacagım, buzdolabında kaç gün dayanabilir ? tazeligini korur mu ? tek tek yogurt yapıp buzdolabına koymadan vermek daha saglıklı dogal olarak ama zaten zaman yok, bunu nasıl yetiştirecem diye korkuyorum. ama yogurt makinasında ypıp buzdolabına koymak tazeligini bozarmı zararlı olurmu bilemiyorum.
sizler nasıl yapıyorsunuz ??
Benim kizda 2 gun baba dedi sonra dedede basladi. Simdi ben ne desem o da onu diyoBebeği daha bababa dadada vs demeyen var mı? 4 gün sonra 7 aylık olcaz. 6 aylıktı bikaç kere baba dedi. Öyle uzata uzata değil tükürür gibi :) Bazen ağlarken memme diyodu. Şu an hiçbi şey
Benimkide ayni durumda canim. Çabalıyor ama diyemiyor sonrada denemiyor bi dahaBebeği daha bababa dadada vs demeyen var mı? 4 gün sonra 7 aylık olcaz. 6 aylıktı bikaç kere baba dedi. Öyle uzata uzata değil tükürür gibi :) Bazen ağlarken memme diyodu. Şu an hiçbi şey