- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 34
Evet artar. Kabızlığı önlemek icin zeytin yağı katın biraz mamasina. Su icirmeye çalışın ara ara buda kabızlığı geçirecektir. Ve tabiki öğünlerde meyve ve sebzeyede yer verin. Mama iciyorsa muhallebi vermeyin zaten. Ben irmik Süt(yari Süt yari su) ve hurma ile bir öğün hazirladim onu sevdi bebegim.Kızlar maşaallah çoğunuzun bebeği hareketlenmiş uzun zamandır girmiyordum toplu şekilde okudum herkesin yazdığını bizimki daha dönmüyor zayıf olmasına rağmen pek hareketli değil mızmız sürekli kucakta ama kendi kendine hareket etmiyor tembel ek gıdaya geçtik biz geriden geliyordu kilosu anne sütünü de çok almıyor mama ağırlıklı besleniyordu benim sorum şu olacak size kabızlık sorunu var bizimkinde bu pirinç unuyla suyla şekersiz yapılan muhallebiden versem kabızlığı artar mı
Ya benimki de gece sürekli emmek istiyor gündüz memeyi ağzına almıyor mamayla besleniyor mama ve anne sütü birarada verenler sizinkiler nasıl bu şekilde memeyi bırakır mı korkuyorum bırakmasını istemiyorum
Şükür darısı bizeBizim dişimiz çıktı sonunda
Gözünüz aydınBizim dişimiz çıktı sonunda
Sizin tariften yola çıkıp yaptım beğendi yedi yarın takip edeceğim kabızlık durumuna göre kayısılı armutlu erikli yapacağımEvet artar. Kabızlığı önlemek icin zeytin yağı katın biraz mamasina. Su icirmeye çalışın ara ara buda kabızlığı geçirecektir. Ve tabiki öğünlerde meyve ve sebzeyede yer verin. Mama iciyorsa muhallebi vermeyin zaten. Ben irmik Süt(yari Süt yari su) ve hurma ile bir öğün hazirladim onu sevdi bebegim.
Ben biri çıkınca sıkıntıları biter sanıyordum ama bitmiyor galiba. Öyle diyorlardı ama öteki dişlerde de huzursuzluk oluyor sanırsam :/Gözünüz aydın
Cok sevindim insallah gecer biran önce kabizligi. Birav sivi yapin mamayi sindirimi daha kolay olur vücuda su gitmis olur. Afiyet bal şeker olsun minigeSizin tariften yola çıkıp yaptım beğendi yedi yarın takip edeceğim kabızlık durumuna göre kayısılı armutlu erikli yapacağım
maşşallah canımBizim dişimiz çıktı sonunda
Büyük kızım 10 aylıkken çıkarmıştı bakalım bu kaç aylık çıkaracak.şuan herşeyi ablasının bebekliğine benzio ikiz olsalar ancak bukadar olurdu herldeBizim dişimiz çıktı sonunda
10.ayda çıkacaksa kardeşi gibi, en azından kafan rahat olcak o tarihe kadar bi de o huzursuzluk eklenmeyecekBüyük kızım 10 aylıkken çıkarmıştı bakalım bu kaç aylık çıkaracak.şuan herşeyi ablasının bebekliğine benzio ikiz olsalar ancak bukadar olurdu herlde
Ben tadımlardayım daha. Parmak gıda şeklinde yiyor şimdilik, yoğurdu da kaşıkla veriyorum. Karışık gidiyorum. Kolları saran önlükle yiyor üstü az batsın diye ama dağılıyor yineSelamlar hanımlar nasılsınız bebisler nasıl? Ek gıda nasıl gidiyor Ek gıda başladık bişey değil bide temizlemesiyıka heryeri temizle zaten yemekten sonra uyuyor uyanana kadar oturamiyorum temizlik yaparken sonra uyanınca aciktigi için emzir hoooop gün bitiyor sonra ufak bir ara öğün yine başa sar yakında kahvaltı başlayacak bide sanırım dış kasintilari arttı kaşığı yakalayip heryere sürüyor dişini mama sandalyesinin tepsisibe sürtüyor falan en son ne zaman yemek yediğimi unutuyorum
Bendede aynı önlüğü temizlemekte ayrı dertBen tadımlardayım daha. Parmak gıda şeklinde yiyor şimdilik, yoğurdu da kaşıkla veriyorum. Karışık gidiyorum. Kolları saran önlükle yiyor üstü az batsın diye ama dağılıyor yine
Evet blw.Bendede aynı önlüğü temizlemekte ayrı dertparmak gıda derken blw mi yapiyosunuz..
Ben alerji yapıp yapmadığını anlamak için 3 gün kuraliyla kendim veriyorum ..
Neler verdiniz tadimda
Evet blw.
Ben de 3 gün gidiyorum. Yeni başladım. Patates havuç verdim daha. Yoğurdu da ek gıdaya gelmeden önce, çok şapırdatıyodu sürekli ağzını biz bişeyler yerken, o sıralarda ev yoğurdu tattırdım. Bi iki sefer daha verdim. Alerji olmadı Allahtan :)
Hala da önünde bişey yense şapır şupur gidiyo, bana da vercek misiniz der gibi
Memeyle cebelleşiyoruz, ek gıdaya böyle yapıyor. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :/
Ancak geldim yazmaya:))Bizim kız da böyleydi yemek yerken.. Sofrayı görmek için kucağımıza gelene kadar ağlardışimdi yemeyi bilmiyor oluşu çok zor Blw doktor ilk tadimlarda onermedigi için ben blw ile başlamadım nasıl kendi basina yiyebiliyor mu çok merak ettim doğrusu