- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 34
Evet canımHamilemiydinuz acaba bu degerdeyken?
Benimki değil izin, rapor getirsem kabul etmez öyle bir yırtıyor ki kendini nasıl çıktığımı bilmiyorumAhahaha tabiki çok eğleniyoruzbazen lavoboya bile gidemesemde atarlı ergen gribi çekiyoruz..Bide bişey öğrendim bı yere gideceğin vakit söyleyip tam söylediğin sürede dönmek .. Bak kızım ben yüksek musadenle çişimi yapmaya gidiyorum iki dakika müsade et bı saniye sekmez..hakikaten dediğim gibi yapıyorum ve ağlamıyor sonra bı silkeleniyorum gerçekten izin alması gereken ben miyim el kadar velet mi düşüncelerde kayboluyorum
Yakinda döner canim benim oglanda öyle başladı. Birden dönüyorlar dikkat et yalniz birakma yüksek yerlerde. Bende yürütec istiyorum doktorum alma sakın dedi. Tembellestiriyormus bide kalçası icin felan iyi değil dedi. Oturabiliyormu kendiliginden senin kiz? Oturamiyorsa daha hic koyma bence tüm yük beline yükleniyor bel kemigi ondan yamuluyormus. Doktorum kucağında oturt istiyorsa ama koltuga felan destekli koyma oturtma dedi zamani gelince kendi oturur dediBenim kız bacaklarını havaya dikio yan dönüo bacaklarını tutarak ama daha tam dönme yok.emeklemekde yok yürütecine koyuyorum arada bugün biraz ilerledi yürteçle.Bugün ek gıda olarak bal kabağı başladım.Bu zamana kadar elma yoğurt havuç muz bal kabağı verdim.Sizlerde nasıl gidiyor ek gıda
Benim de önceden yoktu hamilelikte kullanmaya başladım. Doğumdan sonra ilaca devam edeceksin dedi doktorum kontrole gittim değerlerim normaldi emzirme bitene kdar tiroit ilacı kullanacaksın dedi devam ediyorum aynı dozda içmeyeHamileyken tiroidi çıkan yeniden tiroidinize baktrdınız mı?Hamilelikten önce bişeyım yoktu hamileyken çıktı ilaç kullandım doğurunca ilacı bıraktım yeniden tsh yükselmiş.Başına böyle bişey gelen var mı?
neden içmeye devam edeceksin dedi acaba.Ben içmedim bebeğe zararı olur mu acabaBenim de önceden yoktu hamilelikte kullanmaya başladım. Doğumdan sonra ilaca devam edeceksin dedi doktorum kontrole gittim değerlerim normaldi emzirme bitene kdar tiroit ilacı kullanacaksın dedi devam ediyorum aynı dozda içmeye
Yok canım oturamıyor henüz.Kv de bende çok aceleci ne zamn yiyecek ne zaman yrüyecek zor zabdedıorum.daha emeklemeden yürütüyor.senin bebişin 6 aylık oldu mu?Yakinda döner canim benim oglanda öyle başladı. Birden dönüyorlar dikkat et yalniz birakma yüksek yerlerde. Bende yürütec istiyorum doktorum alma sakın dedi. Tembellestiriyormus bide kalçası icin felan iyi değil dedi. Oturabiliyormu kendiliginden senin kiz? Oturamiyorsa daha hic koyma bence tüm yük beline yükleniyor bel kemigi ondan yamuluyormus. Doktorum kucağında oturt istiyorsa ama koltuga felan destekli koyma oturtma dedi zamani gelince kendi oturur dedi
Iki gün sonra 6 aylik olacaz canim. Senin kiz ne kadarlik. Bence oturamiyorsa koyma bebegin beline yazik. Ben ekgidaya geçtim ama daha cok emziriyorum. Ek gidayi bir iki kaşık olarak veriyorum ana öğün olarak vermiyorum.Yok canım oturamıyor henüz.Kv de bende çok aceleci ne zamn yiyecek ne zaman yrüyecek zor zabdedıorum.daha emeklemeden yürütüyor.senin bebişin 6 aylık oldu mu?
biz ayın 2 sinde 6 aylık olduk.Ama erken doğdu normalde 17 sinde falan 6 aylık olması lazımdı.Ben emziriyorum mama veriyorum sütüm tam yetmiyor.Ek gıdayıda tadımlık dediğin gibi şuan alerjisi var mı o aşamadayız 3 gün aynı şeyi veriorum az az yaniIki gün sonra 6 aylik olacaz canim. Senin kiz ne kadarlik. Bence oturamiyorsa koyma bebegin beline yazik. Ben ekgidaya geçtim ama daha cok emziriyorum. Ek gidayi bir iki kaşık olarak veriyorum ana öğün olarak vermiyorum.
Bence de acele etmeyin hele ki yürüteç konusunda. Kendi başına oturamıyorken yürüteç riskli. Ben de sabırsızlanıyorum, daha tam dönmeye yeni başladı, oturtmuyorum fazla,o da kucagımda.. genelde yüzüstü yatırıyorum oyun halısında takılmayı cok seviyor. Başını tutmayı iyice öğrensin hele, gerisi sonra inşallahYok canım oturamıyor henüz.Kv de bende çok aceleci ne zamn yiyecek ne zaman yrüyecek zor zabdedıorum.daha emeklemeden yürütüyor.senin bebişin 6 aylık oldu mu?
Valla şanslısınız benim oğlum hic sevmiyor yüz üstü yatmayı neler aldim oynasın yatsın diye hemen sıkılıyor. Dönmeyi nasıl öğrendi hala şaşırıyorum. Ama emekleyecegini sanmıyorum hicBence de acele etmeyin hele ki yürüteç konusunda. Kendi başına oturamıyorken yürüteç riskli. Ben de sabırsızlanıyorum, daha tam dönmeye yeni başladı, oturtmuyorum fazla,o da kucagımda.. genelde yüzüstü yatırıyorum oyun halısında takılmayı cok seviyor. Başını tutmayı iyice öğrensin hele, gerisi sonra inşallah
Bilmiyorum ki canım emzirirken de tiroit hormon dengesi düzene girmezmiş gerekirse 2 sene kullanacakmışım. Ama ben yine de bir daha kontrole gitmeyi düşünüyorm. Hiç gitmeden aynı dozda boşuna içmeye devam etmeyeyimneden içmeye devam edeceksin dedi acaba.Ben içmedim bebeğe zararı olur mu acaba
Artık gece uykusu düzene girmeye başlıyor snrm ben o uyanmadan uyandirmiyorum ilk aydan sonra o zmn sariliktan korkuyordum daha sık emziriyordum şimdi gece bazen bı iki defa bazen sabah 5-6 gibi olana kadar uyanmıyor
Öyle yapacaktım. Ama şimdi de galiba diş çıkarmaya başlayacak. Sürekli uyanmaya başladı. Ağzını da açtırmıyor bakayım. Geçen gün zar zor baktım hatta telefonun el feneriyle baktım :) Yüzeye yaklaşmış beyazlık gördüm minicik. Daha çıkmadı ama.Valla ben 3 aylıktan beri uyandırmıyorum kendi zaten acıkınca uyanıyor emiyor geri uyuyor artık uzun süre kalabiliyorlar kaldırma bence sende alışsın artıkk
hmm anladım.Bunu bilMiyordum bilseydim devam ederdim ilaca.Bilmiyorum ki canım emzirirken de tiroit hormon dengesi düzene girmezmiş gerekirse 2 sene kullanacakmışım. Ama ben yine de bir daha kontrole gitmeyi düşünüyorm. Hiç gitmeden aynı dozda boşuna içmeye devam etmeyeyim
Ben bikaç gündür yoktum baktım kendiliğinden çıkmış. Sende isim değişikliği var diye mi çıkmadı acaba.hmm anladım.Bunu bilMiyordum bilseydim devam ederdim ilaca.
Bu arada şu hamilrlik günlüğünü nasıl ayarladnz doğumdan sonrasını gösteriyorya
Kızım yasında, çok ugrastık dönsün yüzüstü yatsın diye ama yok.. Sonra bıraktık istemeyi, k3ndisi sırası geldikçe yaptı her seyi, neredeyse hiç emeklemeden yürümeye başladı.. ama oğlum biraz aceleci cıktı. Buna da hiç müdahale etmiyoruz. Yapmasa da cok takmam yani, bildik cümleyi ben de söyleyeyim madem, her bebeğin gelişimi farklıdırValla şanslısınız benim oğlum hic sevmiyor yüz üstü yatmayı neler aldim oynasın yatsın diye hemen sıkılıyor. Dönmeyi nasıl öğrendi hala şaşırıyorum. Ama emekleyecegini sanmıyorum hicevet dediğiniz gibi yürüteç felan riskli bazen diyorum alayim en azindan rahat durur ama sonra diyorum ben taşımaya raziyim sağlıklı olsunda
Artar evet. Mümkümse bebe irmiği, yulaf unu, ruşeym vs satın alın. Daha besleyici olsun ki gelişimi de kilosu da iyi ilerlesin. Ayrıca meyveyle falan yapın. Mesela armut, gün kurusu kayısı falan.Kızlar maşaallah çoğunuzun bebeği hareketlenmiş uzun zamandır girmiyordum toplu şekilde okudum herkesin yazdığını bizimki daha dönmüyor zayıf olmasına rağmen pek hareketli değil mızmız sürekli kucakta ama kendi kendine hareket etmiyor tembel ek gıdaya geçtik biz geriden geliyordu kilosu anne sütünü de çok almıyor mama ağırlıklı besleniyordu benim sorum şu olacak size kabızlık sorunu var bizimkinde bu pirinç unuyla suyla şekersiz yapılan muhallebiden versem kabızlığı artar mı