- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
Emzik uyanıkken oynarken vs de ağızda olabiliyorya, bi tepki vereceği zaman emzik engel olabiliyor. Toparlayamadım galiba, uykum var biraz :)benim büyük kızım emzik kullanmıştı sürekli değil uyutacağım zaman.Bide beni bırakmıştı 5 aylıkken faln hep biberonla mama verdim ama konuşmasını hiç etkilemedi diebilirim.Hatta yaşıtlarından daha konuşkandı halada öyle laf yetişmiyor hanımefendiye.Erkek çocuklar geç başlıyor diolar ama bilemiorum
Uyuyorsa uyandirmayin hic bu aylardan sonra gece emmesi azaliyor hatta emmeden uyuyanlar bile varmış darisi bana, benim oglum bir buçuk aydir her saat başı emmek istiyor, anlam veremiyorum valla yordu bu durum beni. Umarim gecici bir süreçtir.Emziren anneler gece kaç kere emziriyorsunuz? Onun uyanmasını mı bekliyorsunuz yoksa? Ya da uyanınca beslemeyip tekrar mı uyutuyorsunuz? Ben alarm kuruyorum hala, yanlış mı yapıyorum ya:/ 5.5 aylık.
Bu durumlarda çocuk memeyi artık karın doyurmaktan çok alışkanlık olduğu için emmek istiyormuş yoksa gece o kadar aç olsa ağlar diye düşünüyorum bizimki de asla kesintisiz uyumaz gece en az 2 ya da 3 kez kalkıyor emip uyuyor sanırım bunu bıraktırmak için henüz erken daha çok küçükler emsinler. 6 aylık benim oğlum.Uyuyorsa uyandirmayin hic bu aylardan sonra gece emmesi azaliyor hatta emmeden uyuyanlar bile varmış darisi bana, benim oglum bir buçuk aydir her saat başı emmek istiyor, anlam veremiyorum valla yordu bu durum beni. Umarim gecici bir süreçtir.
Canım artık alarm kurmamanı tavsiye ederim, o uyandıkça beslesen daha iyi olur çünkü diğer türlü uyku kalitesi azalıyor gece uykusunu alamadığı için gündüz huzursuz oluyorlar ben 4.aydan itibaren gece emzirmesini bebeğimin isteğine bıraktım ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum. Daha derin uyuyor bir iki gün dene bakalım hiç uyanmazsa ki bence uyanır yine de hiç uyanmazsa 1 kez emzir sütün azalmasın.Emziren anneler gece kaç kere emziriyorsunuz? Onun uyanmasını mı bekliyorsunuz yoksa? Ya da uyanınca beslemeyip tekrar mı uyutuyorsunuz? Ben alarm kuruyorum hala, yanlış mı yapıyorum ya:/ 5.5 aylık.
Geç kaldım ama galiba bunu sormakta. Bu ara uykuları bozuldu. Alarmdan önce, alakasız zamanlarda da ağlayarak uyanıyorUyuyorsa uyandirmayin hic bu aylardan sonra gece emmesi azaliyor hatta emmeden uyuyanlar bile varmış darisi bana, benim oglum bir buçuk aydir her saat başı emmek istiyor, anlam veremiyorum valla yordu bu durum beni. Umarim gecici bir süreçtir.
Bu ara benim kurduğum alarmdan daha çok kalkıyo nerdeyse. Geç dalıyor. Uyudu sandığım anda birden gözlerini açıyor. Diştense eğer çıkarsın diye bekliyorum dört gözle. Sonra inşallah yine düzene girer.Canım artık alarm kurmamanı tavsiye ederim, o uyandıkça beslesen daha iyi olur çünkü diğer türlü uyku kalitesi azalıyor gece uykusunu alamadığı için gündüz huzursuz oluyorlar ben 4.aydan itibaren gece emzirmesini bebeğimin isteğine bıraktım ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum. Daha derin uyuyor bir iki gün dene bakalım hiç uyanmazsa ki bence uyanır yine de hiç uyanmazsa 1 kez emzir sütün azalmasın.
Aynen karnini doyurmak icin emmiyor öyle bir iki emiyor sonra geri uyuyor. Yanindamiyim diye kontrol ediyor herhalde. Eskiden 3 saatte bir uyanir emerdi. Cok uykusuz kaliyorum böyle bakalim ne zaman düzelecekBu durumlarda çocuk memeyi artık karın doyurmaktan çok alışkanlık olduğu için emmek istiyormuş yoksa gece o kadar aç olsa ağlar diye düşünüyorum bizimki de asla kesintisiz uyumaz gece en az 2 ya da 3 kez kalkıyor emip uyuyor sanırım bunu bıraktırmak için henüz erken daha çok küçükler emsinler. 6 aylık benim oğlum.
Rüya görüyor olabilir, bide ben hic saate göre emzirmedim istediginde verdim hep. Belkide bu yüzden durmadan istiyor.Geç kaldım ama galiba bunu sormakta. Bu ara uykuları bozuldu. Alarmdan önce, alakasız zamanlarda da ağlayarak uyanıyor
Canim benimkide mamayi reddediyor. Biberonu istemiyor daha dogrusu. Bi ara sagip biberonla veriyordum 2 aylikdi, sonra memeyi almamaya basladi biberondan istiyordu hep bende biberonu kestim. Sütüm azalmaya başlamıştı emmedigi için şükür geri döndü memeye ama şuanda kesinlikle biberonu tutmuyorYa benimki de gece sürekli emmek istiyor gündüz memeyi ağzına almıyor mamayla besleniyor mama ve anne sütü birarada verenler sizinkiler nasıl bu şekilde memeyi bırakır mı korkuyorum bırakmasını istemiyorum
Benzer bir durum bizdede var gündüz az emiyor kısa kısa biberona bayılıyor .gece de durmadan emiyorYa benimki de gece sürekli emmek istiyor gündüz memeyi ağzına almıyor mamayla besleniyor mama ve anne sütü birarada verenler sizinkiler nasıl bu şekilde memeyi bırakır mı korkuyorum bırakmasını istemiyorum
Artık gece uykusu düzene girmeye başlıyor snrm ben o uyanmadan uyandirmiyorum ilk aydan sonra o zmn sariliktan korkuyordum daha sık emziriyordum şimdi gece bazen bı iki defa bazen sabah 5-6 gibi olana kadar uyanmıyorEmziren anneler gece kaç kere emziriyorsunuz? Onun uyanmasını mı bekliyorsunuz yoksa? Ya da uyanınca beslemeyip tekrar mı uyutuyorsunuz? Ben alarm kuruyorum hala, yanlış mı yapıyorum ya:/ 5.5 aylık.
Hamilemiydinuz acaba bu degerdeyken?Bunu doktor neden söylemedi ki her şey normal dedi banadünden önceki gece acile gittim kulak boğaz ağrısına dayanamayıp kulağında enfeksiyon var dedi doktor belki de ondandır dediğin gibi. Bebeğe bir zararı yoktur inşallah
Ben biberonla sagdigim sütü verirken meme reddi başladı. Biberonu biraktim. Sonra emzirme pozisyonunu değiştirdim. Kolumda yatarak emiyordu eskiden sonra kendini geriye atmaya başladı aglamaya felan bende yatirarak emziriyorum artik. Yaninada ben uzanıyorum bazen oyun oynayarak emiyor bazen şarkı bazen ninni söylüyorum ve asla zorlamiyorum. İnstagramda emziren anne diye bi danisman var. Onun yazilarini okuyun ve yardim alın isterseniz.merhabalar güzel anneler; 2020 Eylül anneleri grubundan geliyorum. Aranızda bebeği 3-4 aylıkken meme reddi yaşayan ve atlatabilen var mı? varsa nasıl bir yol izlediğinizi anlatabilir misiniz?
Dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim, hemen bakacağım, inşallah bende bu durumu atlatabilirim. Peki bu pozisyonda emzirmek dışarda yada başka bir evde size zorluk çıkartıyor mu?Ben biberonla sagdigim sütü verirken meme reddi başladı. Biberonu biraktim. Sonra emzirme pozisyonunu değiştirdim. Kolumda yatarak emiyordu eskiden sonra kendini geriye atmaya başladı aglamaya felan bende yatirarak emziriyorum artik. Yaninada ben uzanıyorum bazen oyun oynayarak emiyor bazen şarkı bazen ninni söylüyorum ve asla zorlamiyorum. İnstagramda emziren anne diye bi danisman var. Onun yazilarini okuyun ve yardim alın isterseniz.
Valla ben 3 aylıktan beri uyandırmıyorum kendi zaten acıkınca uyanıyor emiyor geri uyuyor artık uzun süre kalabiliyorlar kaldırma bence sende alışsın artıkkEmziren anneler gece kaç kere emziriyorsunuz? Onun uyanmasını mı bekliyorsunuz yoksa? Ya da uyanınca beslemeyip tekrar mı uyutuyorsunuz? Ben alarm kuruyorum hala, yanlış mı yapıyorum ya:/ 5.5 aylık.
gece emiyor gündüzde emiyor sonra hareketine göre doymadgnı düşünürsem mama veriyorum.Bu ara mama oranı arttı ek gıdayada başladım tattırma şeklinde tabi şimdilik etrafımdakileri durdurabilirsem yok bebe buskvisne ne zaman başlayacaksın yok sulandırıp verseneYa benimki de gece sürekli emmek istiyor gündüz memeyi ağzına almıyor mamayla besleniyor mama ve anne sütü birarada verenler sizinkiler nasıl bu şekilde memeyi bırakır mı korkuyorum bırakmasını istemiyorum
Pes etmeden emzirmeye çalış canım ama. tabi bebeğide çok bunaltma istemiyorsa bırak bi süre sonra tekrar teklif et.Eğer kesinlikle almıosa sütünü dağ kaşıkla ver zamanla geçio bide uyurken emiyor genelde.gece emzirmeye çalış.Gazının olmadığına altının temiz olduğuna emin olmerhabalar güzel anneler; 2020 Eylül anneleri grubundan geliyorum. Aranızda bebeği 3-4 aylıkken meme reddi yaşayan ve atlatabilen var mı? varsa nasıl bir yol izlediğinizi anlatabilir misiniz?