2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kucukbikadin gibi düşünüyorum bende neredeyse nasıl çiğnemem gerektiğini bile söyleyecekler günlük rapor veriyorum telefonda

Kızlar ben Folidays aldım bugün.
Fiyatı 50 lira. İçinde de 30 tane var. Siz çoğunuz folik asite önceden başlamışsınız. Ben yeni başlıyorum. Zaten ilkinde de hamile kaldıktan sonra başladım.

Maşallah hanımlar keseleri görmüşsünüz darısı başıma ben de cumartesi gidicem inşallah görürüm dış gebelikten çok korkuyorum.
Bir de aksi gibi grip oldum hastalık bir yandan iş bir yandan endişe bir yandan mahvetti beni.

Ya olur da bir sorun çıkarsa kimseye laf anlatmak zorunda kalmak istemiyorum. Bir de 5 sene sonra tekrar umut etmesinler..
Haklısın hem Allah korusun ters giden bir şeyler olursa üzülürler diye söylemedim hem de bir süre daha bana özel kalsın istiyorum zaten sonraki 7 ay yeterince ilgilenecekler

Geçmiş olsun inşallah görürsünüz keseyi, bolca C vitamini alın ben sabahları kuşburnu marmaletı yiyorum ilaçsız bir 9 ay bizi bekliyor malum

Haklısın hem Allah korusun ters giden bir şeyler olursa üzülürler diye söylemedim hem de bir süre daha bana özel kalsın istiyorum zaten sonraki 7 ay yeterince ilgilenecekler
Aynen ya inşallah sorun çıkmaz hiçbirimizde ama temkinli olmakta fayda var.

kucukbikadin canım sen Folidays al dedin aldım ama doktora da sormadım. Sen doktora sordun mu, bi sakınca olmaz dimi bunun dozunda falan. 400 mg folat var bunda. Zaten tavsiye edilen de günde 400 ama yine de sormak istedim. D ve b12 vitaminleri de var bunda

iyi yapmıssın canım onu almakla bana doktorumun tavsiyesi en iyi takviye iyot b12 vs de var içinde aynen

Kızlar merhaba ben de güya 7.haftaya kadar doktora gitmeyecektim ama cumaya randevu aldım, keseyi görebiliriz umarım. :) sat 23 eylül

Bir de ben dün geceden beri sağ kasığımda bir şey hissediyorum. Ağrı gibi değil daha önce orada olmayan bişey artık var gibi. Ama çok saçma değil mi böyle bişey hissetmek için çok çok çok minik yani.
Var mı böyle hisseden?

Kızlar bugün bütün gün sol kasığıma ara ara giren sancılar oluyor.Böyle bir şey yaşayan var mı aramızda ?

Benim de sol kasığıma giren sancı oluyor 10 dk bir gibi.Anlam veremedim sizin nasıl oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…