- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 34
Ayni sorunu bende yasiyordum. Bibs diye bi marka var ayni göğüs ucuna benziyor ucu onu hemen tuttu. Hic ugrasmadim. Ben yurt dışında kalıyorum. İnsallah Türkiyedede vardir.Ya emzikde değiştirdim chicco avent nuk ama yok suan 2 dk emiyo düşüyo 2 dk emiyo düşüyo
hamileliğimin 24. haftasında su fazlalığından dolayı doktor detaylı ultrason istedi orda da böbreklerinde büyüme var dendi canım doğduktan sonra yine bakılması gerek dediler de onun için söyledim çocuk doktoruna o da bi bakalım dedi dua edin de birşey çıkmasınSen bi sor bence canım önemliymiş onlar. Böbrek ultrasonu niyr istediler
Ben sanki dersin prenses Elizabeth
Arkamda yastik, ayaklarimi uzatacagim bi pufum, rahat olmak lazım emzirirken
Annemgilde bile bu rahati bulamiyorum,,
aynen bende cnmAynen bende sırtımı yaslıyorum elimin altınada yastıj koyuyorum daha rahat oluyor
Çok mu yüksek cnm değilse emziriyosan bı de belki de anne sütü sarılığıdir benimde oğlumun gozlerjnde hafif sarılık oluyor aradaKızlar selam sarılığımız geçmiyor 25 günlük olduk uzayan sarılık olmuşuz kan ve idrar testi yapıldı bugün. İnşallah tez zamanda geçer delircem artık
Bi araştırayım olmazsa internetten sipariş ederimAyni sorunu bende yasiyordum. Bibs diye bi marka var ayni göğüs ucuna benziyor ucu onu hemen tuttu. Hic ugrasmadim. Ben yurt dışında kalıyorum. İnsallah Türkiyedede vardir.
Ya o marka çok pahalı ama tutacağına emin olsam alıcam. Sen kaç günlükken verdin???Ayni sorunu bende yasiyordum. Bibs diye bi marka var ayni göğüs ucuna benziyor ucu onu hemen tuttu. Hic ugrasmadim. Ben yurt dışında kalıyorum. İnsallah Türkiyedede vardir.
3 haftalikken verdim ben bu markayi. Diger emzikleri bir haftalıkken vermeye calistim cunki göğsümü emzik niyetine kullaniyordu. Pahali olmasina üzüldüm burda cok pahalı degil diger emziklerden bir iki Euro pahali sadece. Ama aventinde buna benzer emzigi var, ucu göğsü andiran bi emzik bul onu al dene derim.Ya o marka çok pahalı ama tutacağına emin olsam alıcam. Sen kaç günlükken verdin???
Canım ben kantaron yapı sürüyorum üstüne strej kapatıyorum bir sonrakine kadar duruyor iyi geldi bana dene istersenMeme ucu yarası için ne önerirsiniz ağlıyorum artık emzirirken.. lansinoh krem kullanıyorum ama iyi gelmiyor sanki
Benimkini birtek acik birakmak iyilestirdiKrem sürüyorum fayda etmiyor gibi zeytinyağı sürdüm bazende anne sütü sürüyorum. Açık bırakıyorum bazen gece yatarken falan
Canım seni de erken doğdu diye hatırlıyorum. 3000 kg altına yapmıyorlar diye biliyorum bizese yapmadılar. Bu hafta Dr gidicem sigorta yaptırdım onu bekliyorum gidince sorudan bende5 günlükken kontrole gittik de hiç işitme testi falan yapılmadı en iyisi başka bir hastaneye gidiyim
Canim bizde sadece işitme testi yapıldı.onun dışında bişey için randevu verilmedi.ki yapılacağını sanmıyorum.burda sağlık sistemi çok kötü.yapılacak olsa bile bir hafta öncesinde de eve mektupla randevu gönderiyorlar şuan gelen bişey yok.Yok canim ben bi bebek büyüttum boyle bise olmadi
Etrafimda hic duymadim, demekki ulke ulke degisiyo
Bournemount sizin orda varmi
evet canım erken doğdu ilk çocuğum da 3 kilo altındaydı ama ona yapmışlardı bunda hiçbir şey demediler doktor ilgisizdi zaten ben sormadan hiçbir test ultrason istemedi ama işitme testi aklıma gelmedi soramadımCanım seni de erken doğdu diye hatırlıyorum. 3000 kg altına yapmıyorlar diye biliyorum bizese yapmadılar. Bu hafta Dr gidicem sigorta yaptırdım onu bekliyorum gidince sorudan bende
Isitme testi burdada oluyo, biz hastaneden ciktik 1hafta boyunca hergun ebe geldi eve. 10. Gunde cocuk doktoruna gittik. 3.haftasindada cocuk saglik ocagina gittik. Bugun 1aylik olduk cocuk doktoruna gidicez. Sonra aylik cocuk doktoruna rdvu alip gidiyosun.Canim bizde sadece işitme testi yapıldı.onun dışında bişey için randevu verilmedi.ki yapılacağını sanmıyorum.burda sağlık sistemi çok kötü.yapılacak olsa bile bir hafta öncesinde de eve mektupla randevu gönderiyorlar şuan gelen bişey yok.
birde sizde d vitamini verdiler mi kullanmak gerekLi mi ?
Avent var canım almıyor. Onu da alnaz büyük ihtimal.3 haftalikken verdim ben bu markayi. Diger emzikleri bir haftalıkken vermeye calistim cunki göğsümü emzik niyetine kullaniyordu. Pahali olmasina üzüldüm burda cok pahalı degil diger emziklerden bir iki Euro pahali sadece. Ama aventinde buna benzer emzigi var, ucu göğsü andiran bi emzik bul onu al dene derim.
Benim bebegim 4 haftalik ben iki numaraya gectim canim.Kızlar 1 numara bez 5 kiloya kadar kullanılıyo galiba ama aşağı yukarı bebek 2 aylık oluncamı 1 üst numaraya geçiliyo ki
İnşallah herşey yolundadır canımhamileliğimin 24. haftasında su fazlalığından dolayı doktor detaylı ultrason istedi orda da böbreklerinde büyüme var dendi canım doğduktan sonra yine bakılması gerek dediler de onun için söyledim çocuk doktoruna o da bi bakalım dedi dua edin de birşey çıkmasın
Nerde satılır o dediğin canım? Bende streç yapıstırıyorumCanım ben kantaron yapı sürüyorum üstüne strej kapatıyorum bir sonrakine kadar duruyor iyi geldi bana dene istersen
Benim bebeğim 2300 doğdu ama yaptılar işitme testi kiloyla alakası yok onun benceCanım seni de erken doğdu diye hatırlıyorum. 3000 kg altına yapmıyorlar diye biliyorum bizese yapmadılar. Bu hafta Dr gidicem sigorta yaptırdım onu bekliyorum gidince sorudan bende