- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 28
Anladım canım benimkide ucunu alıyor yara oluyor hepsini almasını sağlıyorum ama zor oluyorCanim Philips avent bizimki
Dogdugunda bende baska emzik vermistim cok zor aliyodu ve gogus uclarimi hep yara yapmisti
Bu kullandigimizla gogsumu rahat aliyo
Benimki gündüz uyumassa süreklş meme istiyor mecbur veriyorum ama gece 3 saatte bir uyanıyor veriyorum. Gündüz şişmiyor o yuzden sık emdiği için ama gece çokta çekemediği için şişlik oluyorCanim simdi acikca konusayim ben artik oyle 2 saat 3saat seyisine bakmiyorum. Tek dikkat ettigim gunde 1kez 4saat birakiyorum. Doktor gece birakabilirsin 4saat demisti. Onu bikez yapiyorum bazen gece degilde gunduz oluyo mesela
Bende bir uygulama var her emzirdigim zamani giriyorum. Mesela suan 2bucuk saat oldu uyanmadi. Bende bekliyorum 3saat olunca uyandiriyorum. Ya bazen oluyo 1saat sonra istiyo. Aa yo bebegim 2 saat olmasini bekleyelim demiyorum emziriyorum.
Cunku o 2 3 saat kuralinda benimde goguslerim sisiyodu sut akiyodu ve goguslerim sizliyodu.
O uygulamada takibimi guzel yapiyorum.
Anne hisseder cocugunun aciktigini bide anliyosun aglayisindan
Bence korkulacak bu durum degil, icini ferah tut.Bende saat tutmuyorum aslında ama hep aynı saatlerde uyanirdi uyanmayinca dikkatimi cekti,
Ozaman baska emzik dene yinedeAnladım canım benimkide ucunu alıyor yara oluyor hepsini almasını sağlıyorum ama zor oluyor
Emzirirken nasil emziriyosun?Benimki gündüz uyumassa süreklş meme istiyor mecbur veriyorum ama gece 3 saatte bir uyanıyor veriyorum. Gündüz şişmiyor o yuzden sık emdiği için ama gece çokta çekemediği için şişlik oluyor
sağol canımBence korkulacak bu durum degil, icini ferah tut.
bence pozisyon bile etkiliyor cidden güzelce sırtımı yaslayıp rahatken daha verimli oluyor emzirme oğlumda daha huzurlu emiyor ve kendi birakiyor doyuncaEmzirirken nasil emziriyosun?
Rahat bir ortamdami, rahat bisekilde mi yoksa streslimi
Ben sanki dersin prenses Elizabethsağol canım
bence pozisyon bile etkiliyor cidden güzelce sırtımı yaslayıp rahatken daha verimli oluyor emzirme oğlumda daha huzurlu emiyor ve kendi birakiyor doyunca
Benim kızımda hiç almıyor yalancı emzik ah keşke alsa aynı senin ki gibi hep memedeYa birde bana emzik tutturma yöntemleri söyleyin nolur mememden düşmüyo paso kusuyo sonraBari yalancı emzik kalsn agzında alıyor 2 dk sonra atıyor
Akşamları karanlık loş ortamda, acıdıgı için geriliyorum bazen gündüzde nerde olursa emziriyorum bide yeni başladı benimki emmeye daha 4 gün olduEmzirirken nasil emziriyosun?
Rahat bir ortamdami, rahat bisekilde mi yoksa streslimi
Aynen bende sırtımı yaslıyorum elimin altınada yastıj koyuyorum daha rahat oluyorsağol canım
bence pozisyon bile etkiliyor cidden güzelce sırtımı yaslayıp rahatken daha verimli oluyor emzirme oğlumda daha huzurlu emiyor ve kendi birakiyor doyunca
bende anlamadım sadece kalça çıkıklığı için birde böbrek ultrasonu için gün verdiler işitme testinden bahsetmedilerBencede mutlaka yapılması gereken birşey o çünkü nasıl söylemiyorlarsa
Ben 37+0 da doğurdum 2560 gr doğdu oğlum, doğumdan 4 gün önce 2750 gr demişti doktor.Hanımlar selamlar, grupta herkes doğum yapmış olduğundan size bir soru sormak istedim. Son ultrasonda bebeğiniz kaç kg çıktı ve kaç kg doğdu? 38+0 da dr 3850 kg dedi bana. Ultrasonun yanılma payı nedir normal doğum ihtimalim var mı onun için soruyorum, ilk gebeliğim
Anladim, agrisi emzirmeye yeni basladigin icin normal krem kullan, eger krem kullanmazsan sana onerebilecegim en mukemmel bisey gogsunu bir gun acik gez evde eger yaran ve kanama olursa.Akşamları karanlık loş ortamda, acıdıgı için geriliyorum bazen gündüzde nerde olursa emziriyorum bide yeni başladı benimki emmeye daha 4 gün oldu
Evet ben de bynu merak ediyourumSizin bebeklerinizinde süt fazlası burnundan gelen varmı? Bizimkinin burnundanda süt geliyor bazen cıkarırken
Kimsede olmuyo sanırımEvet ben de bynu merak ediyourum
Ya emzikde değiştirdim chicco avent nuk ama yok suan 2 dk emiyo düşüyo 2 dk emiyo düşüyoBenim kızımda hiç almıyor yalancı emzik ah keşke alsa aynı senin ki gibi hep memede ☺
Sen bi sor bence canım önemliymiş onlar. Böbrek ultrasonu niyr istedilerbende anlamadım sadece kalça çıkıklığı için birde böbrek ultrasonu için gün verdiler işitme testinden bahsetmediler
Krem sürüyorum fayda etmiyor gibi zeytinyağı sürdüm bazende anne sütü sürüyorum. Açık bırakıyorum bazen gece yatarken falanAnladim, agrisi emzirmeye yeni basladigin icin normal krem kullan, eger krem kullanmazsan sana onerebilecegim en mukemmel bisey gogsunu bir gun acik gez evde eger yaran ve kanama olursa.
Benimkinden geliyor bazenEvet ben de bynu merak ediyourum