Hemsireler soylemisti bize dogdugu gun. Gecemedik biz su varmis sanirim 3. Gidisimizde gectik o zaman 5 gunluktuksiz kendiniz mi gidip söylediniz yoksa doktor mu söyledi bize hiç demediler şu zaman gelin test yapalım diye
Bende öyle artk perişanlardayız memem artk yara bide emiyor kusuyo emiyo kusuyo
Bilmiyodm onu canım ama benim yaram geçtiği için aklıma gelince yapıyorum sadece devam edeyim o zamanSonrasını yapmam ama öncesinde bende hep yapıyorum pamukçuk falan olmasını da engelliyormus
bende bi yarın götüreyim o zaman niye söylemediler bize şaşırdımHemsireler soylemisti bize dogdugu gun. Gecemedik biz su varmis sanirim 3. Gidisimizde gectik o zaman 5 gunluktuk
ben manuel aldım yatak odasında beşikte yatıyor oturma odasında hep ana kucağında yatıyor çok kullanışlı geldi bana kızımda kullanmamıştım şimdilik sallamamaya çalışıyorum kendi kendine uyumaya alışsın diye bklmMerhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ? Memnun musunuz
yok cnm hastaneden çıkarken söylediler biz o gün öğle arasına girdiği için beklemek istemedik 4. Günü götürdük geçti şükür hastaneden kağıt vermişlerdi ne zmn ne kontrolüne gitmemiz gerektiğini bklm bı aylık olunca da göz kontrolü yazıyor ama henüz randevu almadm sağlık ocağındaki ebeye danışıp alicamsiz kendiniz mi gidip söylediniz yoksa doktor mu söyledi bize hiç demediler şu zaman gelin test yapalım diye
Aynen bende geçen nette okudum bilmeden doğru bişey yapıyormuşum diye devam ediyorumBilmiyodm onu canım ama benim yaram geçtiği için aklıma gelince yapıyorum sadece devam edeyim o zaman
Meme ucu yarası için ne önerirsiniz ağlıyorum artık emzirirken.. lansinoh krem kullanıyorum ama iyi gelmiyor sanki
Teşekkür ederim canım cevap içinben manuel aldım yatak odasında beşikte yatıyor oturma odasında hep ana kucağında yatıyor çok kullanışlı geldi bana kızımda kullanmamıştım şimdilik sallamamaya çalışıyorum kendi kendine uyumaya alışsın diye bklm
yok cnm hastaneden çıkarken söylediler biz o gün öğle arasına girdiği için beklemek istemedik 4. Günü götürdük geçti şükür hastaneden kağıt vermişlerdi ne zmn ne kontrolüne gitmemiz gerektiğini bklm bı aylık olunca da göz kontrolü yazıyor ama henüz randevu almadm sağlık ocağındaki ebeye danışıp alicam
Aynen bende geçen nette okudum bilmeden doğru bişey yapıyormuşum diye devam ediyorum
BENimkide aynı sürekli ağlıyor bideBende öyle artk perişanlardayız memem artk yara bide emiyor kusuyo emiyo kusuyo
Ondan aldım ucu yuvarlak olandan ama sizler hangi emziği kullanıyorsunuzBeklemekseni
Emzigin markasini degistirin belki simdikini alamiyodur
Eczaneye soyleyin anne memesine en yakin olan emzik diye
Hadi ya denicem onuda zeytinyağı sürdüm bende sabah ama bakalım deniyorumKızlar benim de aynıydı lansinoh da kullandım ama en etkili yöntem her emzirme den önce sütümden sıkıp göğüs ucuma sürdüm ve her emzirme sonrası tekrar sütümü sürdüm öyle bıraktım çok iyi geldi hemen toparladı
Bencede mutlaka yapılması gereken birşey o çünkü nasıl söylemiyorlarsabize yapılmadı ya 5 günlükken kontrole gittik hiç söylemediler bile şuan 12 günlük oldu ben en iyisi başka bir doktora gidiyim
Ben elektiriksiz aldım sallamaya alışmasını istemiyorum o yuzden sadece vakit geçirsin diye aldım bazen uyuyor bile içinde salonda falanMerhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ? Memnun musunuz
Benimde öyle 3 saat uyuyor uyandırıyorum tek göğsümü anca emiyor uyku sersemi sonra uyuyor benimde dolu oluyor şişiyor baya sabah uyanınca hepsini çekiyor ancakKızlar bugün biz 30 günlük olcaz geceleri rutinimiz vardi gece 12 gibi emziriyorum yatıyoruz genelde sırayla saat 2-4-6-8 civarlarında 2 saat arayla uyanıp emiyordu hergun iki gündür gece 12-1 de emiyosa saat 4-4.5 kadar uyuyor sonrasında 6-8-10 diye yine iki saatte acikiyor acaba gece uykusu düzene ki giriyor ki sizlerde durumlar nasıl gece 3-3.5 saat emmeyince göğsümde süt birikiyor en son emzirdgm değilde diğeri baya sert oluyor ağrıyor gibi oluyo emzirince iniyor acısı da geçiyor mastit böyle bişey değildir dimi emzirimce geçiyor geç emzirdgm için öyle oluyor snrm
Canim Philips avent bizimkiOndan aldım ucu yuvarlak olandan ama sizler hangi emziği kullanıyorsunuz
Canim simdi acikca konusayim ben artik oyle 2 saat 3saat seyisine bakmiyorum. Tek dikkat ettigim gunde 1kez 4saat birakiyorum. Doktor gece birakabilirsin 4saat demisti. Onu bikez yapiyorum bazen gece degilde gunduz oluyo meselaKızlar bugün biz 30 günlük olcaz geceleri rutinimiz vardi gece 12 gibi emziriyorum yatıyoruz genelde sırayla saat 2-4-6-8 civarlarında 2 saat arayla uyanıp emiyordu hergun iki gündür gece 12-1 de emiyosa saat 4-4.5 kadar uyuyor sonrasında 6-8-10 diye yine iki saatte acikiyor acaba gece uykusu düzene ki giriyor ki sizlerde durumlar nasıl gece 3-3.5 saat emmeyince göğsümde süt birikiyor en son emzirdgm değilde diğeri baya sert oluyor ağrıyor gibi oluyo emzirince iniyor acısı da geçiyor mastit böyle bişey değildir dimi emzirimce geçiyor geç emzirdgm için öyle oluyor snrm
Bende saat tutmuyorum aslında ama hep aynı saatlerde uyanirdi uyanmayinca dikkatimi cekti,Canim simdi acikca konusayim ben artik oyle 2 saat 3saat seyisine bakmiyorum. Tek dikkat ettigim gunde 1kez 4saat birakiyorum. Doktor gece birakabilirsin 4saat demisti. Onu bikez yapiyorum bazen gece degilde gunduz oluyo mesela
Bende bir uygulama var her emzirdigim zamani giriyorum. Mesela suan 2bucuk saat oldu uyanmadi. Bende bekliyorum 3saat olunca uyandiriyorum. Ya bazen oluyo 1saat sonra istiyo. Aa yo bebegim 2 saat olmasini bekleyelim demiyorum emziriyorum.
Cunku o 2 3 saat kuralinda benimde goguslerim sisiyodu sut akiyodu ve goguslerim sizliyodu.
O uygulamada takibimi guzel yapiyorum.
Anne hisseder cocugunun aciktigini bide anliyosun aglayisindan
Hım anladım canımBenimde öyle 3 saat uyuyor uyandırıyorum tek göğsümü anca emiyor uyku sersemi sonra uyuyor benimde dolu oluyor şişiyor baya sabah uyanınca hepsini çekiyor ancak